A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Meccs utáni reakciók #CopaBarca

2019. január 24. - Berbatov

A Barcelona két gólos hátrányt szedett össze a Sevilla ellenében a Király-kupa negyeddöntőjének első felvonásán. Lássuk hogyan értékeltek a főszereplők.

Valverde: "Hiányzott a szikra a játékunkból, néhány játékosunk ma nem játszott, de ez nem mentség. Ez egy rossz eredmény, nem sikerült helyzeteket kialakítanunk. A Sevilla nagyon hatékony volt, nem maradt más hátra, otthon kell megfordítani a párharcot. Folytatni szeretnénk a kupában, ez a célunk, és Barcelonában mindent elkövetünk ennek érdekében. Nem bántam meg Messi kihagyását. Ha rotálsz, kockázatot vállalsz, ma úgy gondoltam a rotáció a legjobb döntés. De Jong egy izgalmas igazolása a klubnak. Nagyszerű jövő áll előtte. A legjobbakat kívánjuk neki, mert a sikerei kiváló teljesítményt jelentenek a klub számára."

Suárez: "Messi más meccseken sem volt jelen, de mi átvettük a felelősséget a csapat felett, és továbbvittük a játékot. Ennek ellenére remélem Messi ott lesz a visszavágón, mert ő a különbséget jelenti. A januári hónap a legkomplikáltabb, fontos a kupa, de az extrát a bajnoki pontok begyűjtése jelenti, és már a Bajnokok Ligája is a szemünk előtt lebeg."

Piqué: "Az első félidőben megfelelően irányítottunk, aztán a Sevilla első gólja után kockázatot vállaltunk, de jött a második hazai találat. A második felvonásban jobbak voltak, már a visszavágóra gondolunk."

Boateng: "Különleges érzés volt a debütálásom, de mérges és csalódott vagyok az eredmény miatt." 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr7814585510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kertai Dávid 2019.01.24. 09:55:21

szerintem ezzel Suarez mindent elmondott, teljesen egyértelmű mi a fontos nekünk, és mi áll az utolsó helyen:) és szerintem jól is csináljuk, végre előtérbe helyezzük a fontosabb dolgokat! Nekem a bajom azzal van ha valaki lelketlenül játszik, és pl csak lézeng védekezés helyett mint a második gólnál :/

Robi71 2019.01.24. 10:53:16

@Kertai Dávid: Ha a tavaly bravúrnak számított a bajnoki győzelem...az idén már papírformának. Az idén a rutinos cserejátékosok (Vidal, Murillo, Boateng) arra utalnak, hogy a BL győzelem a reális cél. Messi-vel a sorainkban bármi lehetséges.

Robi71 2019.01.24. 10:55:10

"HA MÁSFÉL ÓRA MÚLVA NEM KAPTOK HÍRT RÓLAM, KÜLDJETEK VALAKIT, HOGY KERESSEN MEG, MERT ITT MEG NEM TALÁL ENGEM SENKI. DE LEGALÁBB TUDJÁTOK."
RIP Emiliano Sala! :(
index.hu/sport/futball/2019/01/23/emiliano_sala_lezuhant_eltunt_futballista_nantes_cardiff/

Robi71 2019.01.24. 11:04:17

"Man City refused to match the wages Barcelona offered new signing Frenkie de Jong. City were also interested in the 21-year-old, but did not want to create unrest in the locker room by matching Barca's offer of £300,000 a week plus bonuses"
...azt hiszem világos!

PeppyRapier 2019.01.24. 11:09:21

Egyébként teljesen jól csinálja Valverde. Kockázatot vállal az első meccsen idegenben, amit még bőven lehet javítani a visszavágón. Ezzel már kivesz a fontos játékosok lábából 1 meccset, sőt, Messi a Levante elleni meccs után, a hétvégén pihent. Most is pihent, úgyhogy a kövi két meccsen kezdhet.

Mellesleg ez a kezdő is megoldhatta volna bőven a feladatot, csak 1-0 után nem kellett volna ekkora rizikót vállalni. Valahol várható volt, hogy előbb-utóbb kapunk egyet, elvégre nem egy bekkelő csapat vagyunk. Viszont utána borult a taktika, nem tartottuk a lasztit, csak menni akartunk előre, és gy fizettünk rá a másodikra. Semedo pont akkor szaladt fel a szélen, amikor Coutinho eladta a lasztit, esélye nem volt visszaérni, én ezért nem hibáztatom, maximum azért hogy miért hagyta el ennyire a posztját. Viszont ez több mint valószínű, hogy edzői döntés volt, Alba sem ért volna vissza.

Ha ráülünk az eredményre az utólag megnézve kifizetődőbb lett volna, de nyílván akartunk egy idegenben lőtt gólt. Nem sikerült, de azért messze nem reménytelen a helyzet. Egy 2-0 hazaipályán lazán benne van a pakliban. Ha gólt kapunk - amire bőven megvan az esély - akkor viszont necces a szitu, mert a 4-1-nél azért valamivel jobb a Sevilla, és tudnak ők játszani ha akarnak.

Robi71 2019.01.24. 11:15:32

@PeppyRapier: Nem hiszem, hogy feladtuk a kupát. Hatalmas meccset várok a csapattól (Messi-vel a sorainkban) a visszavágón és sikeres "remontada"-t.

Robi71 2019.01.24. 11:16:56

"Ligue 1, it could have been an advantage, you have time to progress, but also a disadvantage, because it is a little weaker than the Liga or the Premier League. You do not want to spend ten years there either. For me, Barça is the biggest challenge." (De Jong). Azt hiszem az is világos, miért nem a PSG-t választotta. Szimpatikus a rác.

Robi71 2019.01.24. 11:30:25

2017-2018 bevételek (Deloitte):
1. Real - 750,9 millió euro
2. Barca - 690,4
3. MU - 666 :)
...
13. Atletico - 304,4

Top 20 klub összesen: 8,3 milliárd bevételből gazdálkodhatott.

kritizator 2019.01.24. 11:47:08

@Robi71: A múltkor - ha jól emlékszem - még előztük a Reált.

Mi történt azóta?

Vagy csak a százalékos emelkedésben? Nincs kedvem visszakeresni.

2019.01.24. 11:47:18

A Sevillanak ugyan akkora siker ha megnyerik a kupát mint a bajnoki harmadik-negyedik hely.Nálunk a prioritás a bajnoki és BL győzelem.Ehhez mérten állítja össze a csapatot Valverde a spanyol kupában.Ha a kispad nem tudja hozni a kupát akkor nem tudja,a lényeg hogy a BL-ra friss kezdőnk legyen és csökkentsék a sérülések veszélyét is.

rtghfb 2019.01.24. 11:56:01

De Jong: "Paris would've been a top choice. They impressed me. Good club, team, coach... Biggest chance to play. Ligue 1 could've been an advantage, as you've time to grow. But Barcelona has always been my dream and La Liga has more quality."

"I went to Manchester and Paris and spoke with Tuchel and Guardiola. My choice ain't a decision against those clubs, but in favor of Barcelona. The challenge is great. Spain is top. France too, but you don't have the feeling you wanna play there for ten years."

"Perspective was key. It was the reason why I was a bit reserved about Barcelona. I thought: they have so much midfielders, it's a hard job to earn your place. But FCB gave me the right feeling. There are no guarantees, but my chances are positive."

"Busquets is the best CDM in the world and will play for a few more years, so I won't make any illusions. Barcelona see me on all three positions in midfield, but short term in front of Sergio. I go to FCB to become a starter, but won't say anything."

"Of course it's beautiful to play alongside Lionel. But at the moment, I can't say anything about it. I have never played with him. Everyone knows I think Leo is the best, but you must not go too far. The key factor in this transfer was Barcelona."

"When I work hard, learn the language... Then I can't blame myself. If it doesn't work out, I will try somewhere else. I am only 21 years of age and still developing. When all goes right, I will only become better."

sunt 2019.01.24. 12:00:15

Nyíltan persze nem lehet feladni a kupát. Viszont egy nagyon motivált Sevilla ellen élet-halál harcot vívni értelmetlen és káros - hiszen ez még csak nem is a döntő.

Kertai Dávid 2019.01.24. 12:09:44

@PeppyRapier: Semedoval nem az volt a baj hogy fent maradt, hanem hogy sétált visszafele meg megállt 20 méternél

Bivi76 2019.01.24. 12:18:17

@ntibi67: Irigylem a Te higgadtságodat! Neked minden kommentedből sugárzik a nyugalom,az elégedettség,a mindennel való egyetértés.Volt már Neked olyan eseted,hogy kritizáltad mondjuk a csapat edzőjét? Vagy netán a klubvezetést? Vagy az átigazolási stratégiát? Mondjuk az igaz,hogy nem kell mindig negatív dolgokat keresni,ami a csapatnál zajlik,de néha nem árt a kritika.Megváltoztatni nem tudjuk a dolgokat,de ha úgy látjuk hogy valami nem jó irányba megy,nem kell mindig bólogatni. Te hogy látod?

Bivi76 2019.01.24. 12:33:49

@ntibi67: Én nagyon örültem,örülök Coutinho és Dembelé leigazolásának,Arthur ittlétének Ilaix Moriba szerződéshosszabbításának,stb. Vannak olyan dolgok,amik nagyon jó érzések egy Barcelona szurkoló számára.Ilyen például,a ma megjelent bevételi éves lista. Második helyen állunk,remek hír,továbbra is a Barcelona,mint klub,jelentős erőt képvisel.Tehát nemcsak mindig kritika van.De ha mondjuk az edző képtelen beépíteni fiatal,tehetséges,esetleg más klubban bizonyított fiatalt(Malcom) ,vagy olyan,a felnőttcsapat ajtaján dörömbölő játékost,aki jobb mint a "gála 11 valamelyik tagja",akkor igenis lehet kritizálni ebben az esetben például az edzőt.Vagy ha valakinek nem tetszik az,hogy középszerű játékosokat igazolt a klub az elmúlt években,igenis,írhassa le a véleményét!Vagy ha olyan játékosok stabil kezdők,akik a 100 métert lassabban futják mint egy általános iskolás(enyhe túlzással),ne legyen közellenség,mert ezt a véleményt megosztotta az oldalon.Ahány ember,annyi meglátás.

H.Stoichkov 2019.01.24. 12:42:27

A kezdő támadó 3as teljesen súlytalan volt, ilyen sorral felállni a bajnokságban 4. ellen, idegenben.. boritékolható volt az eredmény. Reális

RAJDEN 2019.01.24. 12:52:54

A Barcelona a labdarúgás csúcsa. Nem gondolom, hogy lesz újabb igazolás az életemben, hiszen álmaim klubjába érkezem.

Be kell, hogy valljam, a PSG ajánlata nagyon komoly volt. Lehetséges, hogy az egy jobb lehetőség lett volna számomra pénzügyileg. Fiatal és több szempontból is kiváló csapattal és egy remek edzővel rendelkeznek. Azonban eldöntöttem, hogy álmaim klubjához, az FC Barcelonához igazolok.

Elmentem Manchesterbe és Párizsba is, beszéltem Guardiolával és Tuchellal is. A döntésem nem e két klub ellen született, hanem a Barcelona javára. A kihívás nem fogható máshoz. Spanyolország a csúcs. Franciaország is jó, de nincs meg benned az az érzés, hogy tíz évig ott akarsz játszani.

A perspektíva volt a kulcs. Ez volt az oka, hogy kicsit elgondolkodtam Barcelonán. Azt gondoltam, hogy annyi középpályás van ott, hogy nehéz lesz sok időt a pályán töltenem. Azonban a Barça vezetői megnyugtattak, hogy minden rendben lesz, megfelelő játéklehetőséghez jutok. Garancia nincs, de az esélyeim nagyon pozitívak.

Párizs lett volna a legjobb választás. Lenyűgözött. A Ligue 1 is kiváló lehetőség, de a La Liga minősége egy fokkal magasabb.

A klubok mindig igyekeznek meggyőzni egy játékost, hogy igazoljon hozzájuk. Boldog vagyok és büszkeséggel is tölt el, hogy több klub figyelmét is felkeltettem.

A Barcelona már régóta szeretett volna leigazolni engem. Már egy évvel ezelőtt is komoly szándékuk volt, hogy csatlakozzak hozzájuk. De vannak anyagi korlátai nekik is, nem tudják csak úgy költeni a pénzt.

A Barcelona álmaim klubja, ezt mindenki tudja. Az a tény, hogy ennyire komolyan gondolták a leigazolásomat, és ígéretet tettek arra, hogy sok játékpercet kapok, nagyban megkönnyítette a döntésemet.

Már kisgyermekként néztem a Barçát, és akkor, mikor már többet tudtam a futballról, a Guardiola-éra sikerei magával ragadtak. Ekkor még elkötelezettebb rajongóvá váltam. Azt is be kell valljam, hogy hatalmas Messi-fan vagyok, bár az egész csapat lenyűgözött, mindig is.

Ugyanakkor nem turistaként kívánok a Barcelonához igazolni, aki csak Messi játékában gyönyörködik.

Persze, tisztában vagyok azzal, hogy nem leszek annyit a pályán, mint Busquets, de jó esélyem van arra, hogy komoly lehetőséget kapjak már jövőre is.

A Barça játékstílusa illik hozzám. Azt is el kell mondjam, hogy még nem beszéltem Ernesto Valverdével.

Amikor egy játékos a karrierje elején van, nincs semmi garancia, hogy egy ilyen nagy klubban játszhatsz majd, mint a Barça. Keményen kell dolgozni, minden nap bizonyítanod kell, különben nem érheted el álmaid megvalósulását.

Sergi Busquets? A világ legjobb játékosa a maga posztján, és még pár évig játszani fog a posztján, így nem kergetek illúziókat. A klubnál azt mondták nekem, hogy mindhárom pozícióban számítanak a játékomra a középpályán, de eleinte Busquets előtt. Barcelonába azért megyek, hogy kezdő legyek, nem mondok semmit előre.

Leo Messi? Mindenki tudja rólam, hogy imádom Messi játékát. Kifejezetten boldog vagyok, hogy egy csapatban játszhatok majd vele.

A magas átigazolási díj nem érint engem. Az, hogy a legdrágább holland lettem az jó az Ajax-nak és jó az ügynökömnek. De nekem ez nem számít, hogy ötmillió, vagy 150 millió, vagy 200 millió volt az átigazolás összege. Meg vagyok arról győződve, hogy jó döntést hoztam saját magam érdekében.

Bivi76 2019.01.24. 13:09:48

@ntibi67: Gratulálok! Nagyon jó! :-)

DISTANTxTHUNDER 2019.01.24. 13:12:16

" A klubnál azt mondták nekem, hogy mindhárom pozícióban számítanak a játékomra a középpályán, de eleinte Busquets előtt. Barcelonába azért megyek, hogy kezdő legyek, nem mondok semmit előre."
Akkor megiscsak Rakitic posztján fog játszani egyelőre.. legalábbis nem hiszem hogy Arthurt tennék ki miatta a kezdőből..

2019.01.24. 13:18:55

@Bivi76: Én nem vagyok elfogult se játékosok se edző iránt.Aki látta a meccset tisztában van vele hogy SR nem jobbhátvéd,Semedónak teljesen idegen volt a balhátvéd poszt,Malcomra szinte rá lehetne mondani hogy ügyetlen,Arthur többet vállalhatna előre játékban,Lenglet úgy be volt tojva mint az első meccsein.Mivel a taktikát és a felállást Valverde találta ki igy a felelőség nagy része is az övé.De ezeket volt már aki leírta.Minek ismételgettem volna.Vagy írtam volna hogy egyetértek vele?A kupa párharcról leírtam a véleményem.Amit amúgy még nem vesztettünk el.

PeppyRapier 2019.01.24. 13:21:23

@Kertai Dávid: 0:55-nél állítsd meg. Tényleg úgy gondolod, hogy Ben Yedder annyira életveszélyes, hogy a 2 védő nem elég rá (Piqué, Lenglet)? Értem én hogy nem mutat szépen, hogy csak kocog vissza, de a 3 támadóra jutott 6 védő, amiből kettő lazán foghatta volna azt az egy szem csatárt, vagy levédekezhette volna a passzsávot.

Nem értem ezt miért kell Semedo nyakába varrni. Mindenki tudja, hogy nálunk a szélső védők szélső támadót játszanak előrejátékban. Ezek után nem hibáztathatod őket, ha valaki elszórja a lasztit középen, és nem érnek vissza.

www.youtube.com/watch?v=Omu1XwwROrk

Kertai Dávid 2019.01.24. 13:30:12

@PeppyRapier: nem rá akarom fogni ezt mondtam, igazából senkit sem akarok hibáztatni, max Coutinhot lehetne mert elveszítette, de ez a hozzáállás nem mérvadó hogy nem kell hátramennie mert vannak ott elegen... egy védő igenis menjen hátra ha támad az ellenfél, pláne hogy ha ott lett volna a helyén valószínű nem kapjuk be... középpályások nyargalnak, túloldalt Pique is nyargal pedig ő is fent maradt, egyedül Semedo érezte úgy hogy nem fontos :/ értem én hogy meg kellett volna oldani ennyi embernek is hátul, de nem ez a jó hozzáállás, pláne nem 1-0nál... és hát az ő helyéről kaptuk szóval nagyon nem is kell védeni

Kertai Dávid 2019.01.24. 13:33:29

@PeppyRapier: meg van egy sejtésem hogy ez Valverdenek sem tetszett, vagy akkor miért nem Robertot hozta le

Bivi76 2019.01.24. 13:33:57

@ntibi67: Így van Ebben tökéletesen igazad van, még semmit nem veszítettünk el. Simán képesnek tartom a csapatot, hogy kiharcolja a továbbjutást. Fő az, hogy bízzunk a fiúkban, megfordítják a párharcot! Mégegyszer tényleg, gratulálok a klubszobához, nagyon nagyon tetszik! :-)

PeppyRapier 2019.01.24. 13:43:06

@Kertai Dávid: azt tudjuk, hogy őt favorizálja Semedo helyett, így a csere egyértelmű volt, de Semedo jobban el is fáradt mint Robi a túloldalon.

2019.01.24. 14:03:59

Amúgy de jong leigazolásával biztosá vált hogy jövőre is Roberto lesz a jobbhátvéd

Robi71 2019.01.24. 14:34:25

@Pál Bence: A 4. számú csapatkapitány nem is ülhet le a padra. Hogy nézne ki ez? :)

Robi71 2019.01.24. 14:42:33

@Kertai Dávid: Amúgy mindkét gól iskolagól volt...rossz volt látni a védekezésünket több alkalommal is. Csak az ellenfél rossz helyzetkihasználásának köszönhetjük ezt a "hízelgő" vereséget. Ha mégis egyéni hibákat nézzük (csak) a két gólnál, akkor az első a Roberto-é (sehol sem volt), a második Lenglet-é volt ( lemaradt a támadóról).

FRANCIBARCA 2019.01.24. 14:44:48

@H.Stoichkov: teljesen egyetértek Veled ! Igaz, csak a 32. perctől láttam a meccset (Streamen), de ledöbbentem ! 1., 34' a Sev. egy támadója 5 Barca védőt ültetett le a tizenhatoson belül (Ha nem hiszed nézd vissza) döbbenetes, megalázó ! 2., 39' Szabadrúgáshoz jutunk kb. 20 m-ről, MALCOM ... 0 a köbön ! 3., 57' Rakitics úgy hagyta lőni a Sev. támadóját, hogy közelről nézte ! 4., 58' 1:0 vezet a Sev. !... de hogy ? ... a helyzetbe hozott támadóhoz 6-8 m-re nem volt Barca védő ! És Valverde mester ettől kezdve olyan savanyú képpel toporog a technikai zónában, hogy az uborka szívesen kiugrana a szájából ! 5., 76' Coutinhó labdavesztése saját térfél közepetáján, Sev. letámadás : 2:0 ! Az első gól pontos másolata mind az előzmény, mind az ellövés helye ! A teljes Barca védelem szinte díszsorfalat állt tizenhatoson belül ! Na Valverde mester erre varrjál gombot, vagy ha képes vagy rá adj zakót a Sevillára ! Tisztelt Barcelona Vezetőség ! Végre levonja a konzekvenciát !

Frano Dévay 2019.01.24. 15:03:43

messi tovább viszi a bárcát!.....a többi pancsernak semmi köze nem lesz hozzá....istenitik a dembélét, véletlenül talál limonádé gólokat messi tökéletes gólpassából…. miközben már harmadik sérülését okozza saját magának!.tudnillik senki nem bántotta megint,...olyasmit akart csinálni mint a multkori sérüléseinél....amit egyszerüen nem tud!.....szerényke ösztönlény, afféle négyelemis lélek, semmi több...naná hogy a q.r.v.a nagytudásuak igyekeznek isteniteni veszettül...de hát ilyen a drugger….mint amilyen ö maga a hétköznapokban...

a barcelona meg sürgösen meg kell hogy szabaduljon a braziltól.akár harmad-áron is!...mert rájuk fog rohadni....mint a denisuarez,..rafinyás...semédó….meg hasonló pancserok...

ahogy várható volt 3 éve....a enrike-gyökér 300 milliós kamuvásárlásai bebizonyitották hogy az a kutyaütö ugatja a futballt....a gennyes kerete:...dáglesz-matyiö-dinnye-suarezdani-ráfinnyás-roberto-gomez-alkászer-semedo-meg a kimondani is szégyen további 5 emberféle....nos,....a bárcát akkor és ott tette lejtöre az a gyökér....
de most legalább szereztek ezek a birkák 3 barca szintü futbalistát vidal-arthur és boateng személyében...bármelyik kétszer annyit ér mint a150 millás brazil bohóc vagy a 140 millás brazil négergyerek…

és ezt be is fogják bizonyitani 2 hónap alatt.

Kertai Dávid 2019.01.24. 15:05:05

@Robi71: hát nem tudom, az első szerintem Pique-é, rendesen szétforgatták, Roberto meg bent volt Pique helyén... de lényegtelen is, ahogy mondod lehetett volna ez nagyobb vereség is, nem hízelgő az eredmény, de nem is azt tükrözi hogy mi cserecsapattal voltunk szóval nem panaszkodhatunk... azért a bajnoki 4. helyezett otthonában cserecsapattal nem olyan gáz ez

Dávid Halász 2019.01.24. 15:12:17

Most olvastam h megegyeztünk De Light-el!!

FRANCIBARCA 2019.01.24. 15:31:37

Őszintén szólva csalódott vagyok ! Nyilván egy Királykupa meccs más mint egy bajnoki, vagy egy a BL. meccs ! Ámde ! Egy "okos" edzőnek aki az iránta fennálló elvárások miatt, egyszerre több vasat kell, hogy tartson a tűzben kicsit talán racionálisabb döntéseket kellene hoznia : pl., A két napja igazolt új játékost ne tenni a kezdőbe ! Mert ha meglepetésnek szánta, az sikerült legalább is az ellenfél számára !... Azt pedig már nem kezdő "Mester" létére az elkövetett baklövéseiből kiindulva tanulja meg, hogy : LEGYEN MEG A MECCS ! aztán lehet a húzóerőket pihentetni, és újakat bevetni ! Ezzel szemben mit tesz, kísérleti összeállításaival elbukott, vagy bukásra álló csatákat majd a NAGYOK "úgyis hozzák" jelsóval ! Csakhogy !... A veszett fejsze nyelét keserű visszaszerezni ! Ébresztő Valverde Ernesztó ...!!!

FRANCIBARCA 2019.01.24. 15:32:43

Őszintén szólva csalódott vagyok ! Nyilván egy Királykupa meccs más mint egy bajnoki, vagy egy a BL. meccs ! Ámde ! Egy "okos" edzőnek aki az iránta fennálló elvárások miatt, egyszerre több vasat kell, hogy tartson a tűzben kicsit talán racionálisabb döntéseket kellene hoznia : pl., A két napja igazolt új játékost ne tenni a kezdőbe ! Mert ha meglepetésnek szánta, az sikerült legalább is az ellenfél számára !... Azt pedig már nem kezdő "Mester" létére az elkövetett baklövéseiből kiindulva tanulja meg, hogy : LEGYEN MEG A MECCS ! aztán lehet a húzóerőket pihentetni, és újakat bevetni ! Ezzel szemben mit tesz, kísérleti összeállításaival elbukott, vagy bukásra álló csatákat majd a NAGYOK "úgyis hozzák" jelsóval ! Csakhogy !... A veszett fejsze nyelét keserű visszaszerezni ! Ébresztő Valverde Ernesztó ...!!!

Balázs37. 2019.01.24. 15:57:12

A játék alapján ez a Sevilla sem veretes csapat

Robi71 2019.01.24. 16:03:57

@Kertai Dávid: Az első gólnál Pique-nek ki kellett zárni jobbra, mert Robi sehol sem volt...ahelyett, hogy a rövidet zárta volna. A gól után rá is förmed Robira, hogy "hol a fba voltál?"

Maestro10 2019.01.24. 16:06:01

@FRANCIBARCA: Engem speciel pont nem érdekel, hogyha esetleg kizúgnánk a kupából. Ha megnyerjük az nagyon jó, ha nem akkor sem fogok eret vágni. Jól csinálta Valverde hogy rotált, még ha egy picit át is billent a ló túloldalára ez az egész dolog.

Robi71 2019.01.24. 16:10:19

@FRANCIBARCA: Boateng úgy került be egyáltalán az utazó keretben, hogy Denis-t az utolsó pillanatba ki kellett penderíteni. Vele is megismétlődhet a Munir eset. Annak ellenére, hogy a klubvezetés asztalán komoly pénzes ajánlatok vannak (pld West Ham 25 millió)....a ficsúr csak az Arsenal-ba szeretne menni, akiknek ellenben nincs rá pénzük (vagy nem akarnak rá költeni) és csak kölcsönbe vinnék egy esetleges nyári kivásárlással. Na ná, hogy kicseszés lenne belőle...látva a nyámnyila hozzáállásat, tuti visszapasszolnák nyáron...mint az Inter Rafinha-t. Aztán még egy évig itt rontaná a levegőt. Aztán őt is max ingyen lehetne elpasszolni, mint a Samper barátját.

2019.01.24. 16:20:38

@Robi71: Denis Suareznek élő szerződése van 25 éves elmúlt gondolom tudja mit csinál :-)persze lehet kritizálni de semmi közünk hozzá ez a klub és a játékos ügye

GYLS 2019.01.24. 16:20:41

Valverde barcelonai tartózkodása alatt egy nagy dologban nem tartotta be a szavát (persze ehhez kellene a klub támogatása is). Továbbra is bő kerettel dolgozik. Olyannal, amelynek harmada kezdő színt, harmada még az lehet -fiatalok-, harmada pedig felesleges. Amig középszerekkel van tele a keret, addig mindig az lesz, hogy ha kicseréli a fél kezdőt (szinte mindegy hogy kikre, mert egyszinten vannak) egy idegfeszítő mérkőzést látunk a csapattól. És ez független az eredménytől, azaz még egy nyögvenyelős győzelemnek sem örülhetünk igazán a mutatot "játék" miatt.

Robi71 2019.01.24. 16:35:44

@zeli39: Ja, tudja mit csinál...vagy odamegy aki fizet érte vagy ki kell bni a keretből a lelátóra. Az utóbbi már megtörtént...nagyon helyesen.

Robi71 2019.01.24. 16:40:30

@kritizator: Látva a Real rekord bevételeit és a kiadásait (ami jelentősen alacsonyabb a miénknél) tutti valamire készülnek. Vagy robbantanak az átigazolási piacon....vagy már ezerrel a stadionfelújításra gyűjtenek.

Kertai Dávid 2019.01.24. 16:43:49

@Robi71: youtu.be/4QGvTG-KFuU
először én is azt hittem hogy fent maradt Robi, de ebből a videóból jól látszik hogy mindkettőjüknek megvolt az embere... szerintem Pique azt hitte majd levált Roberto vagy nem tudom, de látszik hogy valamit Pique félreértett

2019.01.24. 16:44:55

@Robi71: valahogy te mindig találsz olyan játékost akibe beleszállhatsz persze általában ok nélkül ,,, Pep megmaradt fiairól persze mindig minden pozitív :-)

2019.01.24. 16:51:09

@Robi71: Mondjuk érhető Denis hozzá állása. Arsenal azért lényegesen jobb csapat mint a West ham. Játék stílusa is az arsenalba illik. Ott van emery aki dolgozott már vele együtt. Tökéletes lenne számára.

Robi71 2019.01.24. 16:53:53

@zeli39: A klubvezetés bta ki a keretből, nem én! :)

Robi71 2019.01.24. 16:58:01

@Pál Bence: Ha a klub megengedi magának, hogy ingyen elengedjék "álmai klubjához" csak mert ő úgy kívánja, akkor hajrá.
Látszólag bekeményítettek vele szemben...mondhatnám végre. Ha nem teszik, akkor félő, hogy úgy járunk vele is, mint Munir-al (szinte ingyen) vagy Rafinha-val (kíváncsi leszek milyen ajánlat érkezik majd érte a nyáron a sérülése után). Ja...meg a Samper gyerek a "Barca szanatórium" főkegyeltje.

Eminusz 2019.01.24. 17:02:20

@Robi71: Rosszak az informacioid. Tegnap Denis lebetegedett vagy meg arra lehet gondolni, hogy pont targyalt egy masik klubbal... :) Szo sincs arrol, hogy kib...tak volna a keretbol.. :) Gusztustalan, ahogy beszelsz rola.. Mi kozod van neked ahhoz, hogy nem akar a West Hambe menni?? Ahogy zeli is irta, elo szerzodese van a klubbal! Megteheti, hogy valogat? Meg! Neked pedig ebbe semmi beleszolasod nincs, hala Istennek. :)

faramuci69 2019.01.24. 17:07:08

Szerintem ez tiszta ügy. Nincs teljesítmény, de nagyok az igények. Denis nem váltotta meg a világot a Barcelonaban. 25 millió komoly összeg. Ha talál olyan csapatot, aki megvenné, és tetszik neki, menjen. Ha nem talál, akkor menjen oda, akik megvennék. Ha nem jó a neki a West Ham, akkor nem is fogják megvenni. Azok sem hülyék. Kölcsönadásról szó sem lehet. Meg kell húzni a vonalat. Denisnek másfél év pihi. Nem kötelező játszatnunk. Ő dönt, döntését tiszteletben kell tartani, de ő is tartsa tiszteletben a klub döntését. Nem is értem a csávót. Először bizonyítson valahol. Ezzel a hozzáállással hamarosan kikerül a körforgásból.

2019.01.24. 17:07:46

@Robi71: talán Samper az egyetlen olyan játékos aki végig járta a klub összes ranglétráját 4 éves korától az első csapat keretéig ,,,,nem üti meg a szintet de a klub úgy gondolja megérdemli és rábízza a döntést ,,,ez mért fáj neked?

2019.01.24. 17:29:43

@faramuci69: Denis Suarez 2 szezonban több mint 80 meccsen játszott Sevilla-Villarreal mezében a 2015-16 EL-ban úgy emlékszem a legtöbb gólpasszt adta ,,,azért nem egy kutyaütő ,,,lehet nem Barcelona szint de ebben nagyban hozzájárult L.E aki össze- vissza játszatta ,,mára hitehagyottá vált ,,szerintem nem csak az ő hibája,hogy jelenleg itt tart

Robi71 2019.01.24. 18:19:35

@Eminusz: @zeli39: Érdekes. A blogon egyöntetű a vélemény miszerint meg kell tisztítani a keretet a használhatatlan tölteléktől. Erre most azt hallom, hogy van jó töltelék akiket privilégiumok illetik...és van rossz töltelék, akiknek takaródni kell. Mi ez a kettős mérce uraim? :)

2019.01.24. 18:27:44

@Robi71: engem Samper nem zavar ha a keretbe van csak ne legyen a pályán ,,,,viszont vannak akik zavarnak azzal,hogy a pályán látom :-)de talán ha a töltelék megszólítás helyett a játékosok neveit használnád az téged is felminősítene :-)

Robi71 2019.01.24. 18:38:22

@zeli39: Van kezdő, van csere és van töltelék. Azt hiszem rendben van ez így.

DISTANTxTHUNDER 2019.01.24. 19:49:50

Az a helyzet hogy sem Denisnek, sem Rafinhanak, sem Sampernek nem lesz helye a következő szezonban a Barcában..ez teny, nem személykedés.. Arthur, De Jong, Coutinho, Rabiot, Busquets, Vidal, Alena lesz a középpálya nevsora, ez 7 játékos, és mind vannak olyan szinten hogy játszatni kell őket.. mellettük ez a trió nagyrészt a leláton ülne (ahogy most is), ez nem lehet cél.. amúgy talán Sampert leszámítva mindnek volt alkalma bőven, de nem tudtak élni vele egyszer sem..

RAJDEN 2019.01.24. 19:52:31

@DISTANTxTHUNDER: Rabiot szerintem már ki esett elég nagy a csend róla . Bayernt is írjak vele

DISTANTxTHUNDER 2019.01.24. 20:17:44

@RAJDEN: A legutóbbi hír amit vele kapcsolatban olvastam hogy a nyáron jön ingyen, 5 évre és 170000 fontot fog keresni.. de persze lehet hogy a végén megsem itt köt majd ki.. én Rabiott amúgy feleslegesnek tartanám most hogy De Jong már megvan..

Sörenzen 2019.01.24. 21:53:57

Egy kicsit másképpen...
Most sokadjára végig néztem a 6:2-es El Classico-t. Hááát...
Megkockáztatom, már soha nem lesz egy olyan középpályásunk, mint volt - XAVI.
Dembele soha nem fogja technikában utól érni Henry-t. És abban a csapatban nem kerülhetett volna be egy Boateng-teng-teng nevű játékos. (a híres olasz Sassuolo volt játékosa...)
Nagyon sajnálom, de a foci lassan lassan, de elkezdi veszíteni a fényét, szépségét. Ahogy háttérbe szorul a mindent elöntő pénz miatt.
Csak úgy kapásból: mennyibe kerülne ma, egy olyan tudású csatár mint volt Henry?
Vagy éppen a kameruni Eto,o? Ugye kiszámolhatatlan.
A "nagy exportőr" Brazília is ma már félkész fiatalokat ad el, abban a reményben, hogy "majd ott" a fogadó országban "beérnek."
Soha. Ezek már nemfogják utól érni a nagy elődöket, mert a világ felgyorsult, az edzőknek és vezetőknek már nincs annyi türelmük egy játékoshoz, mert sajt-tájra kell menni, meg megbeszélés van egy másik klub ügynökével, aki el akarja adni a
kis zsenit, vagy éppen egy játékosunkat akarja megvásárolni.
Ez van, ezt kell szeretni....:(

JasoN 2019.01.24. 23:36:43

@DISTANTxTHUNDER: Én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Vidaltól is elbúcsúzunk és helyette Robertó lesz a középpályán. Jobbszélső védőt meg majd vesznek.

Arthur, De Jong, Coutinho, Rabiot, Busquets, Robertó, Alena

JasoN 2019.01.24. 23:52:26

Ja a meccsről meg csak annyit, hogy nyilván más lenne az összkép, ha rúgunk egyet és azzal 2:1-re nyer a Sevilla. De ennek az eredménynek a tükrében azt kell mondanom ez borzasztó volt.

Így a visszavágón nyilván hajtani fog a csapat, mert kettős Sevillai győzelemmel gáz lenne kiesni és egyébként is túl feltűnő lenne csak úgy elfocizgatni amíg le nem telik a 90 perc.

Mivel a Sevilla az ellenfél ez sokkal többet fog kivenni mindenkiből, ráadásul otthon játszunk, ott meg ugye csak meg kell mutatni.

Tehát összegezve most elég nagy öngólt rúgott Valverde. A cserék meg nehéz helyzetbe hozták a kezdőket, mert majd nekik kell megoldani ezt is. De így meg, nem lehet pihentetni rendesen a játékosokat.

Ami pedig a cseréket illeti most kellett volna megmutatniuk mit tudnak, mert nyilván csak a kupa az a sorozat, ahol kellő játéklehetőséghez juthatnak. Most ha kiesnek még kevesebb időt tölthetnek a pályán....aztán meg jön a sírás.......

sunt 2019.01.25. 05:30:40

"Elmentem Manchesterbe és Párizsba is, beszéltem Guardiolával és Tuchellal is. "- Viszont Valverdevel nem beszélt- de ideigazol. SD ragaszkodik az Arsenalhoz, Emery meg SD-hez - az Arsenal viszont az istennek ne3m egyezik bele a nyári kötelező kivásárlásba. Következtetésem: nem igazán jó dolog ma edzőnek lenni a pénz fölött rendelkező kollégák miatt.

Robi71 2019.01.25. 09:04:30

@sunt: A City már korábban kilépett...a heti 300.000-es fizetése miatt. A PSG-t pedig maga a játékos utasította el...mivel a francia bajnokságot nem tartotta kihívásnak.
Az Arsenal hozzáállása érthető...komoly klub nem akar fizetni egy olyan játékosért, aki nem biztos, hogy beváltja a hozzáfűzött reményeket (előbb kölcsönbe és ha beválik, akkor kivásárolják).

Sörenzen 2019.01.25. 11:07:41

@sunt: Én nem féltem az edzőket sem. Angliában hallani, hogy PL edzők évi 4-10 millió fontos fizetéseket kapnak. (a spanyol edzőkről szerintem hallgat a média.)
Amíg egy játékos sokszor az egészségét, testi épségét kockáztatja, - addig egy edző maximum az idegeit.
Ez egy ilyen szakma...

Robi71 2019.01.25. 11:18:34

Therry Henry-t 3 hónap után kirúgták a Monaco-tól. :(

sunt 2019.01.25. 11:23:39

@Robi71: A Rafinha - ügy tanulsága, hogy ilyen kölcsönökbe nem szabad belemenni. Ráadásul a jövő év DS utolsó éve lenne a Barcanál: fenyegetne az ingyen elengedés. Így teljesen jogos a Ds-nek adott ultimátum: fizető csapat, vagy lelátó. Egyébként a sok kerengő átigazolási hír, valamint a fizetési lista megterheltsége kínálja azt a megoldást, hogy nyáron neves játékosokat adjunk el. Az igazolási taktikánkban pedig JdJ, Prince és Todibo egymás mellett mutatja, hogy hogy próbálnak lavírozni a fizetési skálával.

Robi71 2019.01.25. 12:31:19

@sunt: Denis ügyben egyetértek. Rafinha és most Munir esete tanulságos.
Szerintem már De Jong fizetése is úgy lett bekalkulálva, hogy eladunk valaki(ke)t.
süti beállítások módosítása