A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

A PSG Coutinhóval bosszulná meg De Jong elvesztését?

2019. március 08. - Berbatov

A Radio Montecarlo értesülései szerint a PSG csapata az újabb Bajnokok Ligája fiaskó után tovább erősítené a keretét a nyáron. 

A Paris Saint-Germain a héten hazai pályán 3-1-es vereséget szenvedett a Manchester United együttesétől, és már a nyolcaddöntőben búcsúzni kényszerült a legrangosabb európai kupasorozattól. Nasser Al-Khelaifi immár a csapata továbbfejlesztésén gondolkozik, s a prioritást Philippe Coutinho jelenti. A középpályást a Mundo Deportivo újság információi alapján múlt nyáron megpróbálta elcsábítani a párizsi klub, de a brazil tavaly nemet mondott. Fél év után nem volt hajlandó elhagyni a katalán csapatot. Al-Khelaifi Coutinho szerződtetését részben válaszcsapásul is szánná, hiszen a Barcelona elhalászta Frenkie De Jongot a PSG orra elől. 

Coutinho barcelonai helyzete fokozatosan egyre bonyolultabbá vált, Ousmane Dembélé egyértelműen kiszorította a kezdőcsapatból, és a média folyamatosan kritizálja a teljesítményét. Ernesto Valverde szinte kizárólagosan a bal szélen számít a szolgálataira, ahol a brazil nem képes kiemelkedőt nyújtani. 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr9514678036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DISTANTxTHUNDER 2019.03.08. 20:23:51

Sok sikert Khelaifi, Cou kivasárlasi ára 400 millió euro :) Meg egyszer nem csinálja meg a Neymaros trükköt.. amúgy nekem semmi bajom nincs Coutinho teljesítményével. Nem hozza a számokat, ennek ezer oka lehet, szerintem a nagyját vegigelemeztük.. de ne felejtsük hogy miért jött Barcelonába: hogy egyéni bohóckodás helyett nyerjen is valami trófeát.. eddig remekül halad, első szezonjában nyert 2 trófeát, a mostaniban már megvan a spanyol szuperkupa, döntőzik a király kupában, a bajnokságot magabiztosan vezeti, a BLben is még áll a csapatával.. Coutinho csapatszinten akart eredményeket, komoly eredményeket.. azon kívül tavasszal kell élesnek lenni, amikor a lényegi kérdések eldőlnek, szóval egy jó hajrával Coutinhoból még lehet hős :) Én rászólnék Valverdére hogy jatszassa csak minden meccsen, egyszer csak atszakat a gát (a nagy számok törvénye alapján).. szerencsére a Barca nem a Real ahol kiutálják a gyengén teljesítő csapattársakat (ahogy azt a média probálja beállítani)

Balázs37. 2019.03.08. 20:45:42

@DISTANTxTHUNDER: úgy legyen, én is nagyon szurkolok Coutinhonak

Raven1975 2019.03.08. 20:51:23

Rövid időn belül összekapja magát és elcsendesedik a sajtó! :)

faramuci69 2019.03.08. 21:11:08

Ugye ez most vicc? Van az az ár, amiért esetleg hajlandó lennék elgondolkozni az üzleten, ha én lennék a döntéshozó...

faramuci69 2019.03.08. 21:33:40

www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/psg-a-katari-uralkodo-elbeszelgetne-a-tulajdonossal-sajtohir-2688077

Na, lehet hogy kis barátunknak is van főneke? Lesz ebből még nagy pofára esés. Gondolom mindannyian nagyon sajnálnánk...

celestial 2019.03.08. 23:47:23

Én is optimista lennék Coutinhoval kapcsolatban és szurkolnék is neki de az eddigiek alapján egyszerüen nem látom a helyét a csapatban, nem látom hogy Valverde egyáltalán mit akar vele kezdeni....pedig úgy örültem mikor jött..

Robi71 2019.03.09. 00:41:47

@DISTANTxTHUNDER: "de ne felejtsük hogy miért jött Barcelonába: hogy egyéni bohóckodás helyett nyerjen is valami trófeát"....lehet anno ezért jött Arda is? :)
Ugyan hozzátenni sokat a dolgokhoz nem tud, de ha kerettag, akkor ő is részese a sikernek. Logikus. :)
Te elolvasod még egyszer az írásodat mielőtt elküldenéd? ... :)

Robi71 2019.03.09. 00:42:48

A "bosszú" egy legalább 150 milliós csekk formájában érkezik?

DISTANTxTHUNDER 2019.03.09. 00:47:09

@Robi71: Ardaval semmi baj nem volt amikor Neymar posztján játszott (ami a sajátja), a baj akkor kezdődött amikor a középpályán jatszott Iniesta helyén.. Coutinhoval is valami ilyen lehet, mert tavaly remekül szállt be a szezonba a 442ben, idén viszont Valverde visszaállt a 433ra és itt nem találja Coutonho a helyét.. amúgy pedig simán van olyan hogy egy játékos ugy is meghatározó tagja a csapatnak ha nem szerez meccsenként 8 gólt.. pl a nagy szerelmed Rakitics is ilyen :)

Robi71 2019.03.09. 02:03:18

@DISTANTxTHUNDER: Meglepő, hogy még mindig itt tartunk Coutinho-val kapcsolatba. Messze a legnagyobb csalódás. Nála már csak egy "gát szakadhat át" és akkor talán a zabszem is becsúszik.

Robi71 2019.03.09. 02:06:22

@DISTANTxTHUNDER: Rakitic tökéletes arra a posztra, amire hoztuk. Coutinho-nak gőze sincs mi lenne a dolga. Ne hasonlítsd az almát a körtéhez.

Nagybarcelona 2019.03.09. 07:42:00

De Ligt-et beárazta az Ajax 60 millióra a sajtó szerint. Pèpè ára 50- 80 millió. Cou összeállhat a règi barátjával a PSG-ben, Eriksen jöhetne a helyère.( Támadó kp-ra van szüksègünk) Ha De Jong ára kijönne Alcacer ès Paulinho árából, Cou árából + a többi eladásból(Denis, Rafinha, Malcom?, Rakitic???,Vermalen) árából, + nyári 60 millióból (átigazolásokra) szerintem bőven kijönnènek, ès "ingyen" hoznák mèg Rabiot(max eladjuk kèsőbb, ès Alena mehetne kölcsönbe, mert így keveset játszik) ès Filipe Luist/ Nacho Monrealt. Rakiticet sajnálnám, de muszáj meglèpnünk az eladását, sokan lesznek a kp-n, korrekt árát kapnánk èrte, De Jongnak pedig kezdeni kell, (csere lenne Rabiot, ès Vidal, mert olcsóbbak ès jobban viselnèk a padozást) a vèdelemből szintèn el kellene adni valakit (ez nehèz). Így èvekre megoldódna a problèmánk, ès elèg rendesen megfiatalítanánk a csapatot. Jövő nyáron pedig (ha Pèpè nem válik be közèpcsatárkènt, marad a jobb szèl neki) Suarez pótlására kell megoldani. + Hozni egy holland edzőt, aki a támadásra is èpít. Èn elhoznám mèg Monchit Abidal segítőjènek/mellè (lefedve a holland, francia, spanyol fiatalok megfigyelèsèt). Azzal amit leírtam, megvalósítható, de olyan erős keretünk lenne, amit rotálni kellene, ès ezt Valverdèben abszolút nem látom, kiindulva a mai meccsre kèszülő keretünkből. (Ez már megint mi? Ki fog pihenni?)

faramuci69 2019.03.09. 07:43:10

@Robi71: Srácok! Ellenségeket gyűjtök. Eladó.... Mindenem eladó! Ha az ár nem számít...

Nagybarcelona 2019.03.09. 07:58:43

Azèrt is gondolom, H. Meg kell válnunk Rakitictől ès Cou-tól, mert semmi lendület nincs a kp-kon, ès így a kezdő kp-ja (jövő)lehetne: De Jong(Busquets), Arthur(Xavi), Eriksen(Ini), elől pedig Messi ès Suarez cserèje Pèpè, (akár Dembele, Pèpè, Messi, bármilyen felállásban). Cou-t pedig azèrt adnám el, mert másfèl èv alatt nem tudta bebizonyítani, hogy ide való, illetve szerintem van rá bőven kereslet, ès most mèg rengeteg pènzt kapnánk èrte ( nem kellene kifizetni a változókat), valamint Eriksen sokoldalúbb (kp,tkp,jsz).

faramuci69 2019.03.09. 08:14:26

Ez a Coutinho saga kezd egy kicsit unalmas lenni. Félreértés ne essék, a srác nagyon szimpatikus, látszik hogy mély érzésű, tisztelettudó, szerény gyerekről van szó, (oké, személyesen nem ismerem), de ne az legyen a fő erénye, hogy "szereti az édesanyját", vagy hogy "alig adta el a labdát". Tavaly még néha megvillant a bal lába, idén nagyon gyámoltalan lett. Van ilyen, nem tudja kihozni magéból amit tud, agyon nyomja a Barca terhe, mert feltehetőleg nem a játékostársai váltják ezt ki, legalább is, nem közvetlenül. Ha egy saját nevelésű srác hozná ezt a szintet, már nézelődnénk, hogy kit hozzunk a helyére. Cou ellenben nagyon-nagyon sokba került (ez nem az ő hibája), de ami még ennél is bosszantóbb, qva sokat keres, és ez igen is szülhet feszültségeket a csapaton belül, még ha a saját nevelésű játékosaink "jól neveltek".
Szerintem kölcsönösen jó lenne, tipikus win-win, ha Cou találna magának egy másik klubot, ahol felszabadultan tud játszani, kihozni magából a maximumot. Kérdés, ez mire elég, hol van az ő valós szintje. Ez most talány.
Kit jöhetne a helyére? Nehéz ügy. Szerintem az tisztán látszik, hogy az ár nem garancia a sikerre. Akár milyen drága játékost veszünk, simán lehet, hogy nem fog tudni beilleszkedni. A Barca stílusa - még, hangsúlyozottan még - egy más kávéház, ezt a legnagyobbaknak is tanulniuk kell. Az árak az egekben. De Jong ára is már-már a 100 milliót súrolja alulról. Remélem vele "megfogtuk az isten lábát", és többet fog hozzátenni, mint az ára. Ha figyelmesen végig olvassátok, mi volt Zidane igazolási terve, amit nem teljesített Perez, akkor valami hasonló kellene nekünk is. ZZ Mannét és Hazardot szerette volna (egyik sem lehetett volna olcsó megoldás), akik képesek az egy-egy elleni párharcokat támadóként megnyerni. Nálunk Messi és Dembele tudja csak ezt. Korábban Xavi-Iniesta simám megcsinálták, a sztár csatárokról nem is beszélve. Ez most rettentően hiányzik. Ez az ami egyik brazilunkban (és sajnos lassan már Lajosban) sincsen meg. Se Arthurban, se Malcomban és a 160 milliós Couban sem. Arthur még fejlődhet, elsősorban fejben gyorsulhat, hatékonyabbá fejlesztheti a lefordulásait, labda fedezését, de ő soha nem lesz ilyen típusú játékos. Jelenleg ez a szerepkör hiánycikk nálunk. Dembi képes rá, de ő meg a játék többi elemében marad el, korához képest elég éretlen. (Itt megjegyezném, hogy attól még hogy már 21 évesen milliókat keres és iszonyú tehetséges játékos, szuper technikai adottságokkal, attól még nem lesz érett, intelligens személyiség. Öröm az ürömben, hogy ezek a hiányosságok jól fejleszthetők -oké, lehet nagyon nagyon mélyről is indulni, ahol a látványos %-os fejlődés sem produkál érdemleges javulást nominális értelemben.)

faramuci69 2019.03.09. 08:18:36

@Nagybarcelona: Miért is kellene megválnunk az egyik legjobb játékosunktól? Miért is kellene csak egyetlen taktikára, játék típusra alkalmazható kezdő 11-ben gondolkodni. Az oké, hogy kellene valaki, aki gyors és jó az egy-egyekben, de mi van akkor, ha higgadtság, stabilitás kell? Rakitic világklasszis a posztján. Ha nem 11 emberben gondolkozol, akkor vétek lenne eladni. (Természetesen a pénzügyi racionalitás ezt felül írhatja adott esetben.)

faramuci69 2019.03.09. 08:23:06

@Nagybarcelona: nem lenne túl nagy kockázat lecserélni Cout Eriksenre. Kérdés mennyit kellene ráfizetnünk. Megvalósítható?

faramuci69 2019.03.09. 08:30:53

@Nagybarcelona: még a fenti hosszabb hozzászólásodra reagálva, tök jó amit írsz, de nálam Vidal menne és Rakitic maradna. De Ligt nem 60, inkább 90-100. Pepe lehet ügyes, 80 millió??? Nevetséges. Amior szétkapkodták a Monacot, mindegyiküknek egekbe szökött az ára. Lemart 90-ért vitte volna az Arsenal? Már nem emlékszem pontosan. Most az M-ben csere, és nem nagyon mutat semmi komolyat.

DISTANTxTHUNDER 2019.03.09. 08:51:33

@Nagybarcelona: Tegnap még 81 millio euro volt De Ligt.. ha ilyen ütemben esik az ára, a hét közepén már az Ajax fog fizetni azért hogy elvigyük :) Coutinhot miért kellene eladni 1 év után, amikor csak a megszerzéséért több evet gurizett a vezetés? Mi a garancia hogy Eriksen majd jobban beválik? Mert ő nem itt játszik? Szerencsére a vezetés is tudja mennyi meló van Coutinho szerződtetésében, és a Poolnak fizetendő bonuszait is úgy határozták meg mint egy hosszútávú projekt része.. Pepe állítólag visszautasította a Barcát, de 80 millióért nem is valószínű hogy gondolkodik benne a vezetés..

Sörenzen 2019.03.09. 09:17:33

@Nagybarcelona: @faramuci69: Biztos, hogy helyesen látjátok az eladásokat-vételeket.
De! Tudtok olyan neveket sorolni, amelyeket a Barca vezetése komoly haszonnal adott volna tovább?
Mert ki az a hülye, aki az állandóan sérült Vermaelen, vagy éppen Rafinháért akár egy euró centet adna?

Bartomeunak kb. annyi üzleti érzéke van, mint egy gázszerelőnek....:D)

faramuci69 2019.03.09. 09:34:44

@Sörenzen: nem, és nem is fogunk. Hogy jön ez ide?

faramuci69 2019.03.09. 09:38:07

@Sörenzen: olvass utána, miért is nehéz nekünk haszonnal adni-venni játékosokat. Ez nem feltétlenül Barto hibája. Ettől még nem igazán kedvelem.

Sörenzen 2019.03.09. 09:47:39

@faramuci69: Azért, mert ez nem sport, hanem a szórakoztató ipar része, vagyis tisztán üzlet!

Nagybarcelona 2019.03.09. 09:49:33

Èn megèrtelek titeket, de Cou nem igazán akar formába lendülni, bal szèlen nem is fog. Eriksennek utolsó èvbe lèp a szerződèse, többször nyilatkozta, hogy itt akar játszani. De Ligt árát találgatták, ma jöttek a hírek, H. Az Ajax 60 millióra árazza be. (+ Riaola díja :( ) Rakitic sajnos sokat alibizik, ès nem fog padozni (meg is èrtem) De Jong 75 millióèrt ha padozni fő 21 èvesen, megajadhat a pályafutása, Cou is padozik 150 milláèrt. Valverdèt utálom, de Cou-bal valami eltörni látszik, az akarást esm látom rajta. A szèlen nincs èrtelme játszatni, mert nem rendelkezik olyan erènyekkel (túl statikus). Az a problèma, hogy úgy gondolkozik, mint eddig a vezetősègünk, mi nem alapítvány vagyunk az elesettekèrt, látszik ha nem lesz változás (csapatban, keretben) akkor innen már csak lefelè vezethet az út. Rakitic nagy kedvencem, de 5 rossz meccsre jut neki 1 jó (ez már csak rosszabb lesz, ahogy idősödik, nem fogja bírni a rá jellemző robotolást). Akiket el kellene adni, bárhogy is számoljuk, Gomessel együtt, mèg 2o millió fejenkènt, akkor is 100 millió körüli összeg.

Nagybarcelona 2019.03.09. 09:52:14

Azt akartam írni, hogy sokan úgy gondolkoznak, mint a vezetősègünk, konzerválnák a csapatot, de az idősödik,ès mehet majd mindenki ingyen, mint Villa

faramuci69 2019.03.09. 10:06:58

@Nagybarcelona: igen, eu valószínűsíthető, ha Raki marad, penzt nem látunk belőle. Kérdés mi a fontosabb. Ez soha nem egyszerű. Ha elmegy, és utána szétesik a középpálya, akkor majd sirunk. Nincs egyértelműen jó döntés. Persze ne akarjuk Rafinhaval, SR-el, Alenaval pótolni, mert akkor rafaznank.

faramuci69 2019.03.09. 10:10:35

Nem kell konzervalni, de legyen minél folyamatosabb a változtatás. Pl, jött De Jong, de még marad Busi. Szorítsak ki, akkor majd lelép. Ennek ez a rendje. Ingyen mint Iniesta. Megerdemli. Mi majd kitermeljuk ezt a hasznot máshonnan. Nem a játékosok adásvétele a fő profilunk.

DISTANTxTHUNDER 2019.03.09. 10:10:40

@Sörenzen: Mint egy bizonyos gázszerelőnek? :) Inkább ne menjünk bele.. Bartomeut sok mindennel lehet vádolni, de az üzleti érzek hianyával pont nem.. soha nem volt ilyen sikeres pénzügyileg a Barca

DISTANTxTHUNDER 2019.03.09. 10:34:20

@faramuci69: Rakitic helyzete azért egy kicsit mas, mert őt azért kell eladni hogy a fizetési keretbe be tudjanak férni az új jatékosok.. nem azért nehéz uj jatekost igazolni mert nincs ra penz a kasszában (az esetek többségeben van), hanem a fizetések miatt.. azon kívül ne úgy allítsuk már be Rakiticet aki nélkül a középpalyánk szetesik :) az Arthur

Robi71 2019.03.09. 13:31:06

@tipprusher: ...mert a Real edzőt keres. Szóba került Allegri is....Zidane, Mourinho, és Pochettino is. Guardiola hosszútávú projektben gondolkodik....kétlem, hogy most otthagyná a City-t. Hacsak nem nyer meg mindent velük. :)

Robi71 2019.03.09. 13:36:57

@DISTANTxTHUNDER: Szóval fontos Rakitic-nek szerinted azért kellene menni, hogy az érkező játékosok férjenek be a fizetési keretben....de a haszontalan Cou, akinek az árából egy egész spanyol középcsapat ára kijönne és a fizetéséből legalább két klasszis lehetne fizetni, neki maradnia kell. Értem! :)
Már csak egy kérdésem van. Coutinho vagy De Ligt? ....csak az egyik, mind a kettő nem lehet! Melyiket választanád? :)

Robi71 2019.03.09. 13:38:43

@DISTANTxTHUNDER: "azon kívül ne úgy allítsuk már be Rakiticet aki nélkül a középpalyánk szetesik, az Arthur"....aha, ezt is értem. :)

tipprusher 2019.03.09. 13:39:41

@Robi71: mindenhonnan lelépett 3-4 év után, igazából eltudom ezt is képzelni hogy megy majd később válogatott

Robi71 2019.03.09. 13:42:34

@DISTANTxTHUNDER: "Én rászólnék Valverdére hogy játszassa csak minden meccsen, egyszer csak átszakad a gát (a nagy számok törvénye alapján).. szerencsére a Barca nem a Real ahol kiutálják a gyengén teljesítő csapattársakat"
Szóval itt nem "utálják ki" a gyenge játékosokat, de "rászólnak" az edzőre, ha nem játszatja a gyenge (de személyes kedvenc) játékost. Aha, ezt is értem! :)

DISTANTxTHUNDER 2019.03.09. 13:51:37

@Robi71: Szerintem ez a de Ligt- Coutinho kerdés csak a te fejedben letezik :)

Bivi76 2019.03.09. 14:23:14

@Robi71: Te honnan veszed ezt a hülyeséget, hogy Coutinho vagy De Ligt? Mindkettő nem lehet! Kérdezd inkább azt, hogy Busquets vagy De Ligt! Lehet pofára esnél. A focihoz értők biztos a hollandot választanák, a szociális intézményt támogatók meg a spanyolt.

Bivi76 2019.03.09. 14:36:07

@Robi71: Egyébként Te valami Barcelona sportigazgató vagy, hogy választani kell Coutinho és De Ligt között?

Robi71 2019.03.09. 14:52:55

@Bivi76: Én csak egy kérdést tettem fel. A vagy B? Semmi tòbb.

Robi71 2019.03.09. 14:55:03

@DISTANTxTHUNDER: Csak nem szeretném ha megint pifáta esnél, mint minegyik átigazolási idószak után. :)

Robi71 2019.03.09. 14:58:25

@Bivi76: Már megint egy aktív klublehendát hasonlítsz össze egy még csak pletykaszinten létezővel. Enye...

FCB12 (törölt) 2019.03.09. 15:01:33

Ma Coutinho játszani kell, hátha. Én nagyon kedvelem és mindig is szurkoltam és még most is szurkolok neki. De sajnos lehet, fejben nem elég erős a feladathoz. Rakitic, nos ő már nem a jövő, mint ahogy Busquets sem. Kettő közül főleg Bukfenc játéka idegesít, de egyre jobban alibiznek sajna mind a ketten. Rakiticnek van egy jó meccse és utána sokáig semmi. Mondjuk én még mindig megtartanám és csak 2020-ban engedném el. Amúgy Todibo, hogy játszott a Girona ellen? Mit mondanak róla? Egyébként lehet nagy hülyeség, de Malcomot nem lehetne kipróbálni középen?

Bivi76 2019.03.09. 15:01:53

@Robi71: ki a tökömet érdekel az a szerencsétlen klublegendád?

Bivi76 2019.03.09. 15:10:28

@Robi71: Ha a Te szerencsétlen klublegendád 100 évig focizna a Barcelonában, akkor sem érne tized annyit sem, mint például a nálunk 5 évet lehúzó Ronaldinho. Na, Ő klublegenda volt. Vagy például Rivaldo. Te ne azt nézd, hogy itt tölti nálunk egész pályafutását, hanem azt, hogy mekkora kaliberű focista valaki. Busquets a Barca történelmében tudást nézve a top 50-ben sincs bent. Aztán még elég finoman írom az 50-et. Akár 80-100 is lehetne.

Robi71 2019.03.09. 15:20:07

@Bivi76: Tudás? Erről merőben más a béleményünk. De lehet neked van igazad, és Dinho védekező kőzéppályásként is jobb lett volna, mint Busi. :)

DISTANTxTHUNDER 2019.03.09. 15:21:33

@Robi71: De Ligt eseteben nem esek pofara mert őt nem várom annyira mint Griezmannt.. az ő eseteben teljesen be voltam pörögve, nagyon fájt ami lett a dologból végül (annal is inkább mivel látjuk most is hogy ő tényleg kellett volna).. De Ligtet amúgy nagyon mondja minden hozzáértő hogy itt folytatja, az Ajax is remek kapcsolatot apol a Barcával.. szerintem ő jönni fog nyáron

2019.03.09. 15:35:47

Remélem a mai Busquetset ért kritikákat nem rám terhelitek :-)De mivel a kedvenc sztorimról van szó azért hozzászólnék ,,,úgy gondolom Coutinhót belehetne építeni 4-2-3-1 játékrendszerben csak ebben nincs helye Businak és az mégsem járja,hogy ő nem alapjátékos :-)Egyszer egy X Faktorban Nagy Feró kritizált egy kurvaszarul éneklő csajt,, mondta neki se hangod énekelni sem tudsz mit keresel te itt ?A csaj visszakérdezett és te Feró tudsz énekelni ,,,az volt a válasz nem tudok énekelni de viszont én vagyok a Nagy Feró ,,,,Busquetsel pont ez a helyzet 2-3 éve amit csinál a pályán az focinak nem nevezhető viszont ő Sergio Busquets :-)viszont valaha 4-5 évik a posztján egyeduralkodó volt de ez elég,hogy még 2-3 évig elalibizzen Barcelonába

Bivi76 2019.03.09. 15:41:12

@zeli39: A mai Busquets kritikákért nem terhel Téged semmi. :-) Én példaképp hoztam fel Robinak, mert Coutinho vagy De Ligt közötti választást próbált felvázolni. Busquetset én hoztam fel. De már bánom!

2019.03.09. 15:47:08

@Bivi76: lassan kezdődik a mai meccs ez a délutáni eszmecsere az enyészetté válik és lesz más téma :-)

Bivi76 2019.03.09. 15:49:37

@zeli39: Így van, igazad van. Ma este remélem hozzuk a 3 pontot, és az eddig kevesebbet szereplő Malcomot szerepelni fog a csapatban, és jó játékkal hálálja meg a bizalmat. Hajrá Barca!

Robi71 2019.03.09. 16:21:59

@DISTANTxTHUNDER: Vitathatatlanul te vagy a fórum FIFA bajnoka. Ezt senki sem veheti el tőled. :)

Bivi76 2019.03.09. 16:26:59

@Robi71: Én szeretném kapni azt a címet! :-) De Te gondolom más címmel tűntetnél ki, ami gondolom nem szalonképes! :-)

Robi71 2019.03.09. 17:13:04

@Bivi76: Téged befizetnélek egy brazil karneválra, ha megígéred, hogy megtanulsz szambázni. :)

Mihail84 2019.03.09. 17:15:47

@zeli39: Azért ne hasonlíts már össze egy éneklést egy focitudással. Egyébként elárulom neked hogy Nagy Ferónak régen se volt hangja csak a fülbemászó slágerek miatt volt sikeres na meg azért mert egy fazon volt és imádta a nép....XD Ahhoz hogy sikeres legyél az éneklésben nem a hangod lesz az elsődleges szempont. A fociban azért le kell tenni valamit az asztalra.

Bivi76 2019.03.09. 17:21:06

@Robi71: :-) Ez óriási ötlet Részedről. Komolyan mondom hogy nagyon megnevettettél. Jólesett tényleg. Még mindig röhögök. :-) Tényleg köszi.
süti beállítások módosítása