A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Mendy csalódást keltett, Jovicot tovább figyelik

2019. március 16. - Berbatov

Ferland Mendy előadása a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének mérkőzésein nem érte el az elvárható szintet. Mendy jól pozicionált játékos volt Jordi Alba helyettesítésének megoldására, emellett Eric Abidal, a Barca sportigazgatója nagy támogatójának számít a katalán egyesület berkein belül. Azonban a Lyon Barcelona elleni párharcában a 23 esztendős bal oldali szélső védő teljesítménye nem győzte meg a klubvezetést, nem hajlandóak magas összeget fizetni a játékosért. 

Eric Abidal, Ramón Planes és Josep Segura csütörtök este Milánóban, a San Siro stadionban élőben tekintette meg Luka Jovic játékát az olasz sztárcsapat ellen. A mérkőzés a Frankfurt győzelmével ért véget, az egyetlen találatot éppen a szerb támadó jegyezte, Abidalék elégedetten hagyták el a nézőteret. Jovicot már 15 alkalommal figyelte meg a klub, és ez a szám a jövőben még növekedni fog. A szerb válogatott hamarosan a németekkel és a portugálokkal csap össze, a Barcelona megfigyelői árgus szemekkel elemzik majd a 21 éves csatár teljesítményét. Egyelőre kapcsolatfelvétel nem történt a felek között, de jelenleg Jovic látszik a legkedveltebb opciónak a klub részéről.  

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr1614692662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunt 2019.03.16. 17:25:23

Mendyt végképp el kéne felejteni. Viszont center ügyben nem vagyok híve annak, hogy kiválasszuk a "legjobbat" és nagy csinadrattával ráhajtsunk - felverve az egekbe az árát. Legyen több alkalmas jelöltünk és mennél kisebb hajcihővel azt vegyük meg mennél előbb, amelyiket lehet. Nehézzé teszi az ügyet, hogy Lajos helye egy időre még foglalt.

Frenkie82 2019.03.16. 18:21:30

Center ügyben Pato? Most bontott szerződést a Liangcsu-Nankangcsu-JetLeecsuval... Ingyen igazolható... :D

rtghfb 2019.03.16. 19:19:14

@Frenkie82: Hosszútávú megoldást keres a klub. Szerintem.

Frenkie82 2019.03.16. 19:22:57

@rtghfb: ...akkor hajrá, jobb ötlet és ingyen, és fiatalabban?

DISTANTxTHUNDER 2019.03.16. 21:49:47

Abidallal úgy tűnik normalizálódik a klub átigazolási politikája.. viszont ez szerintem igazolja hogy a vezetésnek tényleg fingja nem volt a játékosokról akikért vagyonokat szórt ki az elmúlt években, megitták a nagyokos Fernandez szédítéseit.. Mendy nem rossz játékos, es nyilván nem egy meccs alapján kell megítélni, de azt hiszem mind láttuk hogy nem azt a kategóriat képviseli amibe sokan beleálmodták.. egyszerűen nem 40-60 millió eurókat.. Jovic is ügyes játékos, a németek és a portugálok elleni meccse remek lehetöség arra hogy bizonyítson komolyabb szinten.. jobb megoldás jelenleg a szerbnél nincs, bár Icardi és Dybala is valószínűleg klubot vált a nyáron, Messivel egyik sem jön ki túl jól, plusz nem hiszem hogy a klubnak lesz 120-150 milliója a két holland igazolás mellett.. Suarez cseréje különben sem időszerű ezen a nyáron.. addig figyelgessék csak Jovicot, vagy hátha berobban egy új Mbappé :)

kritizator 2019.03.16. 21:52:22

@DISTANTxTHUNDER: ja, Jovicot vagy 15-szor megneztek, Mendyt egy mecs alapján ítélik meg:)
süti beállítások módosítása