A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

A Betis vinné Mirandát

2019. március 29. - Berbatov

A Dario de Sevilla értesülései szerint a Betis már kinyilvánította Juan Miranda nyári szerződtetésének a szándékát a Barcelona felé. 

Az andalúz klub Júnior Firpo döntésétől függetlenül szerződtetné a La Masia nevelésű szélső védőt. A Betisnél tudják, hogy a Barcelona nagyra értékeli a tehetségét, csak visszavásárlási opcióval hajlandó túladni rajta. Ugyanakkor azzal is tisztában van a katalán klub, hogy Miranda fejlődését szolgálná az első osztályú tapasztalatszerzés. A fiatal játékos iránt már az előző évben is komoly érdeklődés mutatkozott, de Ernesto Valverde kérésére Miranda maradt a Barcánál Jordi Alba tehermentesítésére. 

Azonban nem csak a Betis számít opciónak Miranda számára a Catalunya Radio információi alapján. A Barcelona több tehetségét is az Ajax rendelkezésére bocsájthatja a nyári átigazolási szezonban. Első körben Juan Miranda, Riqui Puig és Oriol Busquets holland kölcsönjátékáról lehet szó. A Barcelona és az Ajax igyekszik szorosabbra vonni a két klub együttműködését. 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr6614726141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maestro10 2019.03.29. 11:51:42

Kölcsönbe vihetik, had fejlődjön.

Raven1975 2019.03.29. 12:18:31

Kölcsönbe mehetnek a Barça B-s játékosaink és Todibo is.

sunt 2019.03.29. 15:33:22

A Miranda kölcsönadás abszolut helyes - más ésszerű opció nincs is.
süti beállítások módosítása