A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Puyol: "Messi a történelem legjobbja"

2019. április 20. - Berbatov

A Barcelona korábbi legendás csapatkapitánya az UEFA Champions League Trophy Tour nigériai állomásán adott interjút a goal.com oldalnak. 

"Messi hihetetlen szinten játszik, számomra a történelem legjobbja. Szezonról szezonra folyamatosan megmutatja, és láthatjuk minden évben új tulajdonságokkal fejlődik a játéka. Mindenben fejlődött, és személyes szinten is halad előre. Mindig vezető szerepet töltött be a pályán, de most láthatjuk, hogy a pályán és azon kívül is vezér. Ő egy introvertált személy, de a frontvonalból vezeti a Barcát, mint a csapat kapitánya."

"A Barcelona minden sorozatban jól teljesít, különösen a BL-ben nagyon jók. Jó futballt játszanak, és esélyük van mindent megnyerni. A Barcelona a Bajnokok Ligájának egyik favoritja, mert csupán négy csapat maradt talpon. Egy kemény elődöntőt vívnak meg a Liverpool gárdájával. A Liverpoolnak kiváló idénye van, a szurkolók ilyen nagy meccseket szeretnek látni, erről szól a BL."

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr6414776738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mihail84 2019.04.20. 18:30:16

Nem hiszem el....megint egy talált góllal nyert az ATM a 85 ik percben. Ez idén már hányadik bemákolt góljuk???

Robi71 2019.04.20. 18:41:02

@Mihail84: Semmi új, csak a szokásos.:)

Raven1975 2019.04.20. 20:57:46

Busquets: "A jövőm? Nem jósolhatom meg előre, mi lesz, ha már nem játszhatok csúcsszinten, de az Egyesült Államok nagy rajongója vagyok, és ott komolyan fejlődik a foci. Az MLS versenyképes, a rájátszás pedig eltér attól, amit Európában megszoktunk. Vonzó lehetőség lenne számomra."

Raven1975 2019.04.21. 17:41:15

Luis Suárez elmondta a Barcelona vezetőségének, hogy szeretné megújítani a szerződését a klubbal. Az uruguayi gólvágó kontraktusa 2021 nyarán jár le.
_______________________

A Barça nem fogja értékesíteni Ivan Rakitic játékjogát ezen a nyáron. A játékos jobb szerződést szeretne kapni és Ernesto Valverde is elégedett a horvát középpályás teljesítményével.
süti beállítások módosítása