A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Meccs utáni reakciók #BarcaLevante

2019. április 28. - Berbatov

A Barcelona tegnap esti győzelmével bebiztosította a klub fennállásának 26. bajnoki címét. Lássuk hogyan értékeltek a főszereplők. 

Valverde: "Nagy különbséggel megnyerni a bajnoki címet bonyolult a mi riválisaink ellen. Boldogok vagyunk. De máris új kihívások várnak ránk. Az egyértelmű volt, hogy Messinek legalább 45 percet szükséges játszani, aktívnak kell maradnia. Messi, mint mindenki más, tökéletesen megérti a pihenés szükségességét. A csapat jól reagált a bajnokság a során, a közvetlen riválisaink ellen nem vesztettünk csatát. Megvan az az előnyöm, hogy kiváló játékosokat irányíthatok, minden versenysorozattal törődnek, lehetnek rossz napjaik, de a tabella élcsapatai ellen mindig volt válaszunk."

Lenglet: "Voltak nehéz perceink, édesebb a győzelem, ha szenvedni kell érte. Messivel a csapatban sokkal könnyebb trófeákat nyerni. Megünnepeljük a bajnoki címet, de még a másik kettő hátravan."

Rakitic: "Értékelnünk kell a La Ligát, nem csak a Real Madrid ellen begyűjtött pontok miatt, hanem a belefektetett munkánk okán. Nem fogok hazudni, ittam egy sört, megérdemeljük az ünneplést, de már gondolunk szerdára. Nem akarok máshol játszani, remélem a klub, az elnök és a szurkolók is látják ezt, és remélhetőleg eljön az a pillanat, amikor elmondhatom, hogy további 3 évig maradok."

Suárez: "Nem beszélünk a tripláról. Tisztában vagyunk vele, hogy szerdán a szezon egyik legnagyobb meccse következik. Két nagy összecsapáson kell teljesítenünk, ha el akarjuk érni a célunkat. Messi a világ legjobb játékosa, minden játékpercét élveznünk kell."

Az ünneplés percei: 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr1414790534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berbatov 2019.04.28. 08:51:28

Mielőtt elfelejtem. 12:00-tól Barca-Bayern női BL elődöntő visszavágó élőben az alábbi linken a teltházas Miniből. A lányok az idegenben elért 1 gólos előnyt próbálják megtartani, és történetük során először bejutni a hazánkban rendezendő döntőbe. A Grupi stadionban lesz a finálé :)

www.youtube.com/watch?v=th7YNox0BJg

Barc A ti 2019.04.28. 09:15:11

Ha nem áll be Messi, akkor nincs győzelem, senki sem rúgott volna gólt.

Gratulálok a bajnoki címhez, összességében megérdemli a csapat.

A Pool ellen a tegnap mutatott játék nagyon kevés lesz, bízom a jobb teljesítményben.

Raven1975 2019.04.28. 10:03:42

Hú, a végén azt hittem, hogy lefordulok az ágyról. Valószínűleg a fiúk kicsit felkészítettek minket a Liverpool elleni izgalmakra. A lényeg azonban az, hogy ebben a szezonban ismét bizonyított a Barçelona csapata (ahogy szerintem tavaly is). Bizonyítottak a játékosok, Valverde és az egész edzői stáb. Egy Atletico-val és egy Real Madriddal tarkított mezőnyben nyertük meg 11 éven belül 8. alkalommal a bajnoki címet. Márpedig szerintem a bajnokság az igazi fokmérő, mert itt játszik a legkevésbé szerepet a szerencse. A BL-t egy-egy apró momentummal lehet nyerni, vagy elbukni, de a bajnokságban a legjobb, a legkiegyensúlyozottabb nyer. :)

H.Stoichkov 2019.04.28. 10:19:23

Eddig azon voltam, sőt tartom is, h a bl fontosabb, mint a bajnokság, viszont, most picit átbillentem. Most esett le, h a real már csak 7 bajnokival van előttünk (oké ez kva sok), de 5öt hoztunk rajtuk 10 év alatt. BL-ben elérhetetlen 8 címmel.

julio alberto 2019.04.28. 11:08:15

Nagy gratuláció a fiúknak a bajnoki címért,remek munka volt ami tegnap meghozta a gyümölcsét.A szakmai vezetésnek is jár a taps,bár ez bizonyos fenntartásokkal.Azokat az embereket viszont akik folyamatosan szekálták a csapat bizonyos játékosait egész idényben viszont semmi kép nem nevezném valódi Barcelona szurkolóknak.A tegnapi mérkőzésen csak az eredmény számított és a hogy megnyerje a a csapat a bajnokságot.Alkesz Vidal és a zsoldos nagyot játszottak tegnap de minden pályán lévő játékosunk jól teljesített tegnap illetve az egész bajnoki idényben.A BL elődöntővel nem foglalkozom,csak azt szeretném hogy amelyik kedvencem továbbjut nyerje meg az idei kiírást.Hazai pályán is van még egy nagyon fontos mérkőzés a Valencia CF ellen,nagyon bízom benne hogy az is meglesz a Barcelona csapatának.Ami a csapat jövőjét illeti optimista vagyok Coutinho,Dembelé,Arthur,Lenglet és a többi 20 éves játékosunk alkalmas arra hogy a jövőben is sikerre vezessék ezt a nagyszerű klubot.

Berbatov 2019.04.28. 14:31:33

@Berbatov: A Femení jön Budapestre. :) Itthon is nyertek 1-0-ra.

Robi71 2019.04.28. 14:49:06

@julio alberto: Az alkesz és a zsoldos mellett véletlenül kifelejtetted Messi nevét. Elnézést, hogy szólok...tudom, hogy csak véletlen volt részedről. :)

Robi71 2019.04.28. 15:33:13

@Berbatov: Fantasztikus hír. Hátha sikerül a legnagyobb favorit Lyon ellen is a döntőben.

kritizator 2019.04.28. 16:12:25

Azokat az embereket viszont akik folyamatosan szekálták a csapat bizonyos játékosait egész idényben viszont semmi kép nem nevezném valódi Barcelona szurkolóknak
vs.
Alkesz Vidal
Ha, ha ha

LeoMessifcb 2019.04.28. 16:53:03

Nyílvánvalóan nem is érdemes a mai teljesítményt a majd Liverpool ellen mutatott teljesítményhez hasonlítani. Csak és kizárólag a bajnoki cím és a közös ünneplés a családokkal (amit egyébként mindig öröm nézni, mindenkinek ajánlom a Barca youtube csatornáján található ünneplésről szóló videót) a lényeg. Borzasztóan erős csapat a Liverpool, de nem szabad elfelejteni, hogy borzasztóan erős a Barcelona is. Kicsit olyan a helyzet mint mikor egy filmben a két gigászi hadsereg összecsap és heroikus küzdelemben, végtelen izgalmakkal döntik el ki a jobb. Ilyesmit várok a következő két meccstől is, meg kell ragadni azt az 50% esélyt a továbbjutásra.

Eminusz 2019.04.28. 17:49:29

@Raven1975: Rakitic es Alba 6-osat nem ertem... A legjobbak kozott voltak!

Sörenzen 2019.04.28. 18:58:45

Nagyon várom már a Liverpool elleni meccset.
Ki fog derülni egyebek mellett, hogy mennyit ér a MU elleni győzelmünk, hogy a Pool-nak valóban olyan jó a támadósora és a védelme tényleg olyan jó, mint azt a számok mutatják.
Nagyon nagyon bízom a Barcában!
Nem lennék most Klopp helyében, mert a csatárainak végre igazi védők fogják az útjukat állni - és a védőiknek meg két világklasszis csatárunkkal kell szembe nézni.

Raven1975 2019.04.28. 18:59:29

Barça B — Badalona 'harmadosztályú' bajnoki meccs élőben.
vercanalestv1.com/ver-barca-tv-en-directo-y-online/

Balázs37. 2019.04.29. 09:00:26

Gratulálok a csapatnak a 26. bajnoki címhez. Lettek szidva itt a játékosok szépen, de úgy gondolom, hogy mindenki hozzátette a magáét a sikerhez. Én is kritizálták jó párszor a csapatot, és egy-két játékost. Jöhet a bl, és a kupa. MINDENT BELE!!
süti beállítások módosítása