A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Előrehaladott tárgyalások vannak Neymar kapcsán?

2019. június 17. - Berbatov

A brazil GloboEsporte.com saját forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy jól alakulnak az egyeztetések az FC Barcelona és a Paris-Saint Germain csapatai között Neymar klubváltásával kapcsolatban. 

Két Franciaországban eltöltött szezont követően Neymarnak lehetősége nyílhat visszatérni a katalán fővárosba ezen a nyáron. Az üzlet részletei megvitatás alatt állnak, az elképzelés úgy néz ki, hogy a Barcelona 100 millió euró mellé egy vagy több játékost is adhat a PSG-nek. Jelenleg Samuel Umtiti, Ousmane Dembélé és Ivan Rakitic a legerősebb kandidálók, hogy a biznisz részét képezzék. 

A France Footballnak adott interjújában a PSG elnöke, Nasser Al-Khelaifi kinyitotta az ajtót a problémásabb játékosai előtt, emellett a francia L'Équipe információi alapján a brazil szupersztár megfelelő ajánlat esetén elhagyhatja Párizst.

Neymar visszatérése a katalán öltöző vágya. Remek kapcsolatot ápol az összes játékossal, különösen Messivel, Suárezzel és Piquével. Neymar maga is újra a gránátvörös-kék szerelésben akar futballozni.

Ugyanakkor a felek között továbbra is fennáll egy probléma, amelyet bármilyen megállapodás előtt rendezni szükséges. A játékosnak bírósági ügye van folyamatban a meg nem fizetett 26 millió eurós hűségbónusz miatt a Barcelonával szemben.  

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr4014899366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCB_László 2019.06.18. 00:44:38

Érdkes lenne ha visszajönne.
Nem baj, megkapja Vidal 22-s mezszámát xd

Robi71 2019.06.18. 04:31:55

Megoldódna a kölcsönös pereskedés. Mindkét fél visszavonná a másik iránti feljelentést. :)

Robi71 2019.06.18. 04:33:10

Ukrajna nyerte az U20-as VB-ét, miután 3-1-re legyőzték a döntőben Dél-Koreát. Nem semmi teljesítmény a szomszédoktól.

Robi71 2019.06.18. 04:43:13

Ha Neymar jön, akkor Grizi megy a PSG-be, ez szinte borítékolható.

sunt 2019.06.18. 06:21:05

Nem Neymar jön, hanem Parejo.

DISTANTxTHUNDER 2019.06.18. 06:49:05

És akkor mi lesz Griezmannal ?! Ő jöjjön inkább... Neymarért ki kell üríteni a fél keretet, és még ha Rakiticért nem is lenne kár, Umtitiért és Dembeléért már igen.. Elvileg különben jöhetne Griezmann és Neymar is, ha a Barca utóbbiért ilyen értékes játékosokat ad, és mondjuk feltételezzük hogy akkor nem jön De Ligt, mert ez a két jóember "csak" 220 millio euró lenne.. ez az összeg a mai világban egyáltalán nem elképzelhetetlen..

DISTANTxTHUNDER 2019.06.18. 06:52:55

@Robi71: És akkor milyen áldozatokat fog hozni Griezmann, amiről korábban beszélt? A PSGben pont semmilyen áldozatot nem kell hozni (talán csak annyit hogy beáll rabszolgának).. ez nekem nem tiszta, de legyen már július 1 :)

DISTANTxTHUNDER 2019.06.18. 07:00:37

Quotes from Josep Vives' interview with [AS](Barça's Spokes Person)

Neymar:
"We do not talk about the transfer window. We do not know what PSG want to do with that player."

Can you rule out Neymar?:
"This spokesman will never discard anything because it is not part of my skills, but we will not talk about Neymar or anyone else, if we have a closed deal in the form of an entrance or exit, we will communicate it."

Is there an open door for when Neymar arrives?
"We do not leave the door open or closed, the facts are known, we've explained them, it's a PSG player and from there we do not talk about Neymar or anyone, it's PSG, we will not do it here. It would be a trap and it would harm us."

Does the criteria for a player coming to have to do with sporting criteria or with what they did with the club?
"All circumstances are valued, there are economic and sporting circumstances, it's a general framework, and that's what expert people do."

Griezmann and Gil Marín's statements:
"We will not comment on Gil Marín's statements, here we communicate things that are closed but what could be a way we can not retransmit them because it could harm us".

Are you afraid of a complaint?
"I'm not going to comment on Antoine Griezmann or any player, we're not going to argue with Gil Marín."

Naming rights :
"We are not looking for a title rights contract but the best title rights contract, the market is changed, and when it was first proposed in 2014, the situation was not the same, we are the most important brand on the planet and if we have that signing a contract that will compromise the surname of the long-term contract should be the best possible contract, and that is why we work seriously, but also with serenity so that the contract will please us from all points of view."

Is there immobilism?
"Immobilism, none, this club has an extraordinary activity, but we are discreet, it is part of our DNA, there is always a continuous work, planning is not done in the short term, but in the medium and long term, decisions are made, we want to send a message of tranquility, calm and confidence to our social mass If someone has thought that nothing has been done since the night of Liverpool is wrong.”

Pep Segura said that those who left Barça will not return:
"It is not a matter of whether a phrase is shared, Pep Segura has already explained the context and it is complex, we are not going to establish general criteria, we will not speculate."

That there is a complaint with Neymar makes it more difficult the possibility of his signing? "We are not going to talk about any player, we are not going to talk about Neymar, our legal service works with the litigation with Neymar."

Economy:
"We have had seven consecutive years of benefits since 2010. I think that gives us credibility."

"We are working on a walk of fame next to the new Johan Cruyff stadium dedicated to players who stood out in La Masia."

"The inauguration of the Johan Cruyff stadium will take place at the end of August."

"Cillessen and Neto? We can not talk about operations that are ongoing or will be ongoing in the future."

"The player who comes to Barcelona must do it convinced, with desire."

"The money to invest in the market can always vary depending on sales."

"Valverde and De Ligt? I do not know if they have spoken."

"Takefusa Kubo? The decision with Kubo was a sporting decision, the quality/price ratio was analyzed and the final decision was made with that in mind."

Spacedyevest 2019.06.18. 07:16:28

Borzasztó!
Bármiféle áldozatot hozni ezért az emberért, ne már!

Robi71 2019.06.18. 07:24:42

@DISTANTxTHUNDER: Rabszolga a PSG-ben? Hát nem most mondta a sejk, hogy senkit sem tartanak kényszerrel? Le is út, fel is út az elégedetlenkedőknek. Neymar is mehet.
Szerintem ha létrejön az üzletünk Neymar-al....azzal a PSG jár jobban.
Nekünk lesz egy NJR....nekik egy Griezmann + Dembi vagy Griezmann + Umtiti + Rakitic.

Robi71 2019.06.18. 07:29:04

@DISTANTxTHUNDER: Neymar és Griezmann együtt...hova?...milyen pénzből?

Robi71 2019.06.18. 07:49:30

@Pál Bence: Igen, ez jó kérdés. Valaki megkérdezte Dembi-t, Coutinho-t, Umtiti-t vagy Rakitic-t, hogy hajlandóak része lenni a Neymar biznisznek és átigazolni a PSG-be?

celestial 2019.06.18. 07:50:15

Ha ez igaz akkor nagyobb a baj a klubnál mint gondoltam....

DISTANTxTHUNDER 2019.06.18. 07:59:05

@Robi71: Dembele+Rakitic+100 millio euro elég kell hogy legyen Neymarra (pontosabban többet nincs értelme érte adni), a két játékos fizetése pedig fedezi is kb Neymarét.. így már csak Griezmannt kell beilleszteni valahogy.. ha viszont a kettő közül kell választani akkor inkább Griezmann jöjjön.. Neymar jövőre a BL csoportkör felén nem is játszhat.. különben eddig arról volt szó hogy De Ligt és Griezmann jön, Neymar és Griezmann viszont alig kerülne többe papíron, és ez igy már meggondolandó..

Robi71 2019.06.18. 08:01:59

@celestial: Ha Bartomeu sportfogadása Cou-val és Dembi-vel bejött volna, akkor most nem lenne ez a mizéria. Úgyhogy nem értem miért vagy meglepődve!

Frenkie82 2019.06.18. 08:20:50

Jézusom... Nem lehet ennyire agyhalott a szeretett Barcám... Visszahozni ezt a semmire való, jellemtelen, pofozkodó, agyilag zokni, arrogáns, fetrengő purgyét? Azok után, hogy hátbaszúrta a Barcát? Ne-már Jr., maradjon csak a P$G-nél... Grizi is nyugodtan forgasson még 1 youtube videót... Mi lesz a kövi Bartóéktól? José Műrinnnnyó lesz az edző? OMG...

Robi71 2019.06.18. 08:22:46

@DISTANTxTHUNDER: Ha jól értem a PSG Neymar-ért megkapná Dembi-t, Rakitic-t és még 100 milliót (Grizi ára mínusz 20 millió). Ez nem lenne előnytelen üzlet a Barca részére?
Dembi és Rakitic fizetése fedezné Neymar fizetését? Szerintem csak a felét. És honnan a többi? Arról pedig, hogy Ney és Grizi együtt, azt felejtsd el...

Robi71 2019.06.18. 08:31:52

@DISTANTxTHUNDER: Itt találsz egy átfogó elemzést a lehetséges adás-vétel opciókról. Érdekes felvetések...
www.marca.com/futbol/barcelona/2019/06/18/5d01246b22601d7a608b45c1.html

Shirkan 2019.06.18. 08:33:11

A játékoskeringőn túl...
Ugyan Valverde mit kezdene Neymar-ral? Hogyan illesztené be a defenzív elképzeléseibe?

Robi71 2019.06.18. 08:43:23

@Shirkan: 433. A középpályán 3 defenzív középpályással. Busi, Rakitic, Vidal, Arthur, De Jong....inkább defenzív, mint offenzív felfogású játékosok.

celestial 2019.06.18. 08:47:04

@Robi71: a fő gond Valverde...Dembi és Coutinho fő gondja is de most ugorjunk hiszen erről beszéltünk már eleget..szerintem egy normális edzővel sokkal jobbak lennének...ez majd idővel kiderül ha nem itt akkor máshol....meglátjuk..de Neymart visszahozni azok után ahogy elment ahogy a klubbal szemben viselkedtek a drága apukájával együtt + amiket művel ez a gyerek mostanában a pályán kivül? + amilyen teljesítményt nyújt a pályán + többet sérült mint nem..ez a gyerek egy állandóan balhézó celebecske...tényleg rá van most szükségünk? A másik meg hogy Messi Suarez meg Pique támogatja? Persze mert haverok...akkor ez csak egy Messi baráti köre klub? Az eredmények a klub jövője nem számít? Egyenlőre ez a nyár egy viccnek tűnik kivéve De Jong, de Valverde az ő teljesítményén is képes lesz rontani sajnos :(
Néha olyan érzésem van, hogy a vezetőség tönkre akarja tenni a klubbot és Valverde igazából Pérez embere :)

DISTANTxTHUNDER 2019.06.18. 08:47:44

@Robi71: Csak eljátszottam a gondolattal, amúgy egy pillanatig sem hiszek ebben a Neymar visszatér baromságban.. mennyit keres ő most a PSGben, 40 milliót/év? :)

julio alberto 2019.06.18. 08:53:14

Neymar szakmailag teljes kudarc lenne a Barcelona számára.2 védekezésben 0 játékossal,5-6 30+ labdarúgóval kiegészítve,kb nevetségesé válna a Barcelona.Lehet ilyen Getafe,Valladolid szintű lepkefing csapatoknak rúgna 7-8 gólt a csapat,de a BL be semmi sansz nem lenne.A M.S.N már történelem,abból megélni nem lehet a mai labdarúgásba.

LDzsi 2019.06.18. 09:07:00

Nincs gond. Jöjjön csak Neymar, akkor legalább a drága Messi boldog lesz, mert újabb cimborájával játszhatna együtt :)

Robi71 2019.06.18. 09:09:44

@celestial: "Valverde igazából Pérez embere"...és erre Bartomeu 2 év alatt nem jött rá, hogy még most is hosszabbítani akar vele?
Még egyszer mondom Gizi és Ney neve csak azért merülhetett fel egyáltalán mert Bartomeu sportfogadása kudarcba fulladt. Nyilván van pro és kontra érv mindkét játékos esetleges leigazolása mellett/ellen...ez már egy másik kérdés. Jelenleg ezek a szakmai dolgok most nem számítanak Bartomeu-nál. Kényszer tűzoltás, szurkolók kiengesztelése...a szokásos beetetés és majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Azt, hogy te még mindig az gondolod, hogy Dembi és Cou gyenge teljesítményének oka Valverde...meg kellene győznöd Bartomeu-t. Engem nem sikerült.

Robi71 2019.06.18. 09:15:50

@LDzsi: Megint Messi? :)
De Grizi is érte jönne "Messi-nek nem mondhatok nem-et". :)

GYLS 2019.06.18. 09:16:49

Neymar esetleges visszahozatalának reménye azt hiszem alapjában borította fel a korábban eltervezett igazolásokat. Ha valóban komoly a PSG elengedési szándéka, akkor már csak az a kérdés, milyen konstrukcióban hozzuk vissza. Csak játékosokat adunk, vagy pénzt és játékosokat is. És ugyebár nem mindegy, hogy a PSG kit is akar valójában.
Griezmann BÁRHOVA történő távozását - ha csak nem egyezik meg az ATM és a Vevő klub - július 01-től hamarabb nem fogják bejelenteni. Neymar jövetele esetén nem hiszem, hogy hozzánk jön. Ha igen, akkor a támadó szekcióban a Messi-Suarez duó kivételével mindenki távozni fog (Coutinho-Dembele-Malcom).
Én még deLigtről sem tettem le. Érte túladunk Umtitin.
El: Semedo (40)-Umtiti (45)-Rakitic (40)-Vidal (15)-Denis (12)-Gomes (28)- Rafinna (15)-Dembelé (100)-Coutinho (90)-Malcom (40) Összesen: 425 milla
Jön: geJong (85)-Luis (ingyen)-deLigt (75)-Griezmann (120)-Neymar (240) Összesen: 520 milla.
Vétel-eladás közötti eladás épp alatt van a 100 millának.
És lehet bizalmat adni a fiataljainknak (Wague-Todibo-Puig-Cardona-Ruiz).
TerStegen-Neto?-Roberto-Wague-Pique-deLigt-Lenglet-Alba-Luis-Busquets-Todibo-deJong-Alena-Arthur-Puig-Messi-Griezmann-Suarez-Neymar-Ruiz-Cardona.

LDzsi 2019.06.18. 09:27:29

@Robi71: mert nem igaz, amit mondtam? :D A cél hogy Messinek a legjobb legyen, más nem számít...

julio alberto 2019.06.18. 09:29:57

@LDzsi: +1 Robcsi újabb napi imája...ma visz nálam mindent.

julio alberto 2019.06.18. 09:33:06

@GYLS: A fenti kereted két baj van...1 csak egy álom,2 Szakmailag kb lepkefing lenne a csapat nemzetközi szinten.

Spacedyevest 2019.06.18. 09:33:25

Grizi árát már el is költötték Madridban. Ővék Joao Felix.

DISTANTxTHUNDER 2019.06.18. 09:41:12

@julio alberto: Mit gondolsz ezekről a Neymaros hírekről, van alapjuk? Mert eddig azt hangoztattad hogy Neymart nem adja el a PSG, mert ő a katari vb arca, stb.. ez megvaltozott volna? Amúgy Neymar részeről is erthetlennek tartom hogy miért akarna visszajönni.. az utolsó itt töltött evében nagyon elege volt a bal oldalból, meg a tili toli fociból :/

GYLS 2019.06.18. 09:42:22

@julio alberto: Pénzügyileg összehozható, tehát nem álom. A KEZDŐ TIZENEGY bármelyik európai csapattal versenyben lenne. Az Ajax példája pedig bizonyítja, hogy fiatalokkal is lehet eredményt elérni. Rutinos "öregek" és fiatalos lendület.
A hozzászólásomban a jelenlegi helyzetet ecsetelgettem, én sem hiszem, hogy ez lesz. Amúgy Neymar és Griezmann leigazolásával nem értek egyet ( a klubbal szemben tett korábbi lépéseik miatt), de ha nálunk lesznek, tiszta szívből fogok szurkolni a csapatnak, és benne ezen kettő játékosnak is. Mert ELSŐ a csapat, és bennük ŐK is.

julio alberto 2019.06.18. 09:45:15

@DISTANTxTHUNDER: Csak annyit gondolok a témáról hogy Neymarnak többet kell foglalkoznia a szakmájával és kevesebbet a marketinggel.

Robi71 2019.06.18. 10:06:58

@julio alberto: Miért? A Barca-nál csak "Messi barátok" leigazolása jöhet szóba. De Jong, Cou és Dembi is ódákat zengtek róla mielőtt ideigazoltak volna. :))))

Robi71 2019.06.18. 10:16:56

@julio alberto: És mi van ha Neymar visszaigazol? Majdnem minden hozzászólásod ennek ellentmondásáról szólt az elmúlt két évben. Csak azért nem minden, mert néha becsúszott egy-egy Messi-t "éltető" comment is. :)

A fiatalokra alapuló csapatépítés teljes csőd, amióta az igazolásokra alapozzuk és nem a saját nevelésre!!! Ebben voltunk jók igazából korábban és ezzel kerülhettünk be az elitbe tartósan. A csapat gerincét mindig is saját nevelésűek adták és "csak" ezt kellett kiegészíteni 3-4 ideillő!!! igazolással.

Raven1975 2019.06.18. 10:21:03

Könyörgök a teremtőhöz, hogy ez a transzfer ne jöjjön létre.

Berbatov 2019.06.18. 10:22:03

Rengeteg pletyka van, a Liverpool Dembélé szálat is bedobták, állítólag 90 millió fontért hajlandóak vagyunk elengedni.

julio alberto 2019.06.18. 10:56:57

@Robi71: Veled az a gond hogy nem értesz a labdarúgáshoz,persze megpróbálsz úgy tenni mint ha igen,de nem ez tény.Te egy Messi rózsaszín ködfelhőben élsz,elnyomod a napi imád aztán a te álmaidat próbálod tényként eladni.

Raven1975 2019.06.18. 10:58:16

Ha jön Griezmann, márpedig jön, akkor teljesen esélytelen és felesleges a visszavétele. Erre nem hiszem, hogy oda kell most figyelni. Egyszerűen csak nagy a pangás, és el kell adni valamivel a lapokat. Ezek szimpla találgatások. Majd Griezmann bejelentése (július eleje) és De Ligt dönt a jövőjéről, akkor kezd igazán érdekessé válni, hogy mire költjük a hollandra szánt pénzt (ha nem ide jön) és kiket adnak el Bartomeuék, mekkora összegekért. Addig arra kell koncentrálni, hogy az ilyen Neto féle zsákutcákat elfelejtse a vezetés.

julio alberto 2019.06.18. 11:00:01

@Berbatov: A Liverpool most Joao Pedro(Fluminense)leigazolásán dolgozik,Dembelé képben sincs odaát.

2019.06.18. 11:09:43

@Berbatov: No a pool érdeklődése tuti kacsa. Kb nekik van a legjobb támadó szekciójuk. Dembi a kezdőbe se férne. Meg megnézném Klopp hogyan fogadná a késéseit.
(meg az ára esni fog amint megjön Griezman, mert mindenki jól tudja hogy onnantól Dembi kispados.. kispados játékosért meg ritkán adnak horribilis összeget)

Robi71 2019.06.18. 11:41:07

@julio alberto: Még jó hogy te értesz. :) Neked van a legtöbb melléfogásod itt a blogon. Nyilván még vannak versenyben veled ezért a titulusért mások is...csak egyik sem beszél félre annyira tudományosan mint te. :)

Robi71 2019.06.18. 11:42:34

@Berbatov: A Pool-al Pépé-t hozták kapcsolatban...abban az esetben, ha Salah távozna. De úgy néz ki az sem aktuális.

Robi71 2019.06.18. 11:43:48

@julio alberto: Ebben mi az álom?
"A fiatalokra alapuló csapatépítés teljes csőd, amióta az igazolásokra alapozzuk és nem a saját nevelésre!!! Ebben voltunk jók igazából korábban és ezzel kerülhettünk be az elitbe tartósan. A csapat gerincét mindig is saját nevelésűek adták és "csak" ezt kellett kiegészíteni 3-4 ideillő!!! igazolással." !!!!

Frenkie82 2019.06.18. 12:13:21

Ott maradjon ahol van...
www.youtube.com/watch?v=cxiHy3UOTtI
meg a színészkedései sem hiányzonak Pal-Pal Dzsuniorkának...
www.youtube.com/watch?v=2nEI4i-ZAic

2019.06.18. 13:37:49

Neymar= Rakitic(létszámfeletti)+Dembele(így kell a PSGnek valaki előre) + 100 misi

De Ligt= 85 misi, Gomes, Rafinha, D. Suarez, Cillessen eladásokból megkell lennie plusz védőnek is távoznia kell

De szép nyár lenne

Robi71 2019.06.18. 13:59:14

@the12thman: Kifelejtetted Umtiti-t...ő is benne lehet az üzletbe. És akkor jöhetne De Ligt....nem lenne sem anyagi, sem poszt akadálya :)

Berbatov 2019.06.18. 14:02:28

global.espn.com/football/paris-saint-germain/story/3878032/source-neymar-return-to-barcelona-is-doable

Barcelona are seriously looking into bringing Neymar back to Camp Nou next season, with a high ranking source at the Catalan club telling ESPN FC a transfer "could be doable, but it won't be simple."

Az ESPN is ír róla, egy magas rangú Barcelona alkalmazott informálta őket...

Nem mondom, hogy összejön, mert nagyon bonyolult művelet, de megpróbálják tető alá hozni a visszatérését. Nem kacsa, ennyi különböző forrás már nem kamuzik.

Egyébként én messze elkerülném Neymart és Griezmannt is, de nem én döntök...

Berbatov 2019.06.18. 14:06:10

@mark666: Majd kiderül, a Pool okosan válogatja össze a csapatát, Dembélé szárnyalna Klopp taktikájában. Alapképességekben szerintem mindegyik szélsőjüktől jobb. Ja és Klopp már egyszer kinyilvánította, hogy Dembélé érdekli őt, ha a piacon van, videót is találsz róla a neten...

2019.06.18. 14:24:20

@Berbatov: Ezzel az a baj hogy most ha tényleg újratervezés van akkor Ligt és akár Griezmant is jegelitek. Azért a nagyobb önérzettel rendelkező játékosok ezt ritkán szokták jól tűrni. Sajna lehet hogy emiatt mást választanak. A kapkodás ritkán vezet jóra. A csapatépítés úgy történik hogy előre el van döntve melyik csapatrészeket, melyik játékosokat akarjuk lecserélni. Most meg hirtelen rögtönzés történik. Dembele igen magas ára is így született anno.
Mondjuk elsőnek ha jól tudom eladásokat kéne felpörgetni bármihez.

Raven1975 2019.06.18. 15:20:11

Neto 30 millió euró. Gratulálok! Ők ugyanennyit fizetnek nekünk Cillessenért július elején, szóval tulajdonképpen 1 az 1-ben csere, miközben eladhattuk volna 20 millió euróért is máshova. Ráadásul még ki is segítjük a Valenciát, mivel ha nem tennénk szétkapná őket az UEFA az FFP miatt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért is érte meg a csapatnak lecserélni a cserekapust egy sokkal gyengébbre.

Robi71 2019.06.18. 16:21:40

@Berbatov: "Alapképességekben szerintem mindegyik szélsőjüktől jobb."?...a két szélsőt úgy hívják, hogy Salah és Mané. Egy kicsit merés állítás, hogy mást ne mondjak! :)

Robi71 2019.06.18. 16:23:22

@Raven1975: Lehet, hogy ennek fejében megveszik Rafinha-t és Denis-t csomagban....úgy 20 millióért! :)

H.Stoichkov 2019.06.18. 18:17:13

@DISTANTxTHUNDER: azért neymar és grizi nem egy szint, sem játékban, sem marketing értékben

MagicBarca 2019.06.18. 19:42:05

Aki azt írja,jöjjön Neymar és Grizi,attól kérdezném.Hova?Suárez és Messi helye megkérdőjelezhetetlen.És melléjük a 2 érintett úriember?Az milyen felállás?4-2-4? :D

GYLS 2019.06.18. 19:55:51

@MagicBarca: Előrebocsátom, én sem vagyok híve egyik (Neymar-Griezmann) jövetelének sem.
Négyen viszont kellenének. A Barca 60 meccs körül játszik évente, ehhez hozzájönnek az érintetteknek a válogatott mérkőzések is. Ezt a 60 mérkőzést el lehet osztani közöttük. Messi és Suarez túl a 30-on, pihenésre is szükségük van. És az is elképzelhetetlen, hogy ne legyenek sérültek. Ehhez jöhet még egy-két eltíltás is (pl. Neymar már igy kezdene a BL-ben).

MagicBarca 2019.06.18. 20:19:39

@GYLS: Ez rendben is van.De a 4 közül ki viselné el,hogy padozik és csak peremember,ha pihentetünk valakit?Igazat írsz,de 150-200 millákért a padra igazoljunk?Lehet,de azt olcsóbban.Olyat,aki olcsó és elviseli a padozást.Ez a négyes együtt már túl sok lenne.

GYLS 2019.06.18. 20:24:21

@MagicBarca: Szerintem még Messi is elfogadná, hogy minden negyedik mérkőzésen nem játszik. A többi pedig beállna a sorba. De úgy is megoldható, hogy 3 kezd, a 4. pedig csereként beáll.

Robi71 2019.06.18. 21:28:00

@MagicBarca: Neymar és Griezmann együtt biztosan nem érkeznek. Ezzel a felvetéssel kár is foglalkozni.

Robi71 2019.06.18. 21:30:26

@MagicBarca: Mint ahogy azt sem hiszem, hogy Coutinho és Dembélé egyszerre távoznnak.

MagicBarca 2019.06.18. 22:27:32

@GYLS: Messi mindig játszani akar :) de ez a baj,az ilyen Grizi féle nem állna be a sorba,ha 2 meccsen nem kapna szerepet,már távozni akarna.@Robi71: szerintem sem.már túl sok lenne,főleg,ha Cou vagy Dembi maradnak.

2019.06.18. 22:37:18

@GYLS: 4 ekkora nevet nem lehet 3 helyre tartani. 1x-1x elviselik hogy cserék vagy pihennek. De úgyis kialakulna egy gyakoribb kezdő ami a rangadókon kifutna...

Össze vissza rotálás meg nem lehet, mert egész másmilyen csapatjátékot követel meg ha a lesipuskás Suarez vagy pl a lendületből induló Griezman a center. Szélsőknél is másmilyen taktika kell ha Neymar vagy ha Griezman van kint a szélen. A csapat nem szokna meg 1 adott stílust és összevisszaság lenne.

De a legnagyobb gond úgyis az hogy ekkora nevek (és persze egók) nem tűrnék a padozást a háttérbe szorulást. Neymar azért ment el hogy kilépjen Messi árnyékából, egyéni címeket nyerjen. Grizi anno dühöngött hogy aranylabda szavazáson csak 3. lett. Azért jönnének hogy címeket nyerjenek. (legjobb példa most Mbappe aki kiakadt az edzőjére hogy sokat merte pihentetni és ezért bukta az aranycipellőt)
süti beállítások módosítása