A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

A Barcelona Japánban folytatja a felkészülést

2019. július 20. - Berbatov

A katalánok csapata a mai napon Japánba repül, hogy a Rakuten Kupa keretin belül az angol Chelsea-vel és a helyi Vissel Kobe együttesével felkészülési találkozókat vívjon meg. 

Az FC Barcelona a főszponzorának jóvoltából július 20. és július 28. között Ázsiában tartózkodik majd. A keret Tokió és Kobe városát látogatja meg, amely települések a két barátságos mérkőzés helyszíneiként szolgálnak.

Ernesto Valverde együttese július 23.-án Tokióban, a Saitama Stadionban a Chelsea FC csapatával mérkőzik meg, míg július 27.-én a Noevir Stadionban a Vissel Kobe vendégeként lép pályára. A Vissel keretét erősíti a Barca legendája, Andrés Iniesta, valamint két korábbi játékosa, David Villa és Sergi Samper is.  

Az ázsiai túra intézményi és társadalmi eseményeket is magában foglal, amelyek a klub brandjének a globális stratégiai értékesítési részét képzik. Bartomeu elnök és az igazgatók ezeket a napokat használják fel az olyan klubprojektek bemutatására, mint az Espai Barca, a Barça Innovation Hub, a Barca Akadémia, valamint a Barca Alapítvány tevékenységeinek köre szintén ismertetésre kerül.

Az FC Barcelona kerete a Rakuten Kupára: 

Kapusok: ter Stegen, Neto, Iñaki Peña

Védők: Piqué, Umtiti, Lenglet, Todibo, Araujo, Semedo, Sergi Roberto, Jordi Alba, Guillem Jaime

Középpályások: Rakitic, F. De Jong, S. Busquets, Aleñá, Rafinha, O. Busquets, Riqui Puig, Monchu, Collado

Támadók: Griezmann, Dembélé, Malcom, Carles Pérez, Hiroki Abe

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr6714971696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacisári 2019.07.20. 15:23:49

Előlépett ezzel az utazással valaki is a B.-ből? Alighanem nem - legfeljebb Araujo, akit eddig az A csapat közelébe se engedtek. (Ő is csak akkor, ha úgy adják el Umtitit, hogy nem hoznak a helyére senkit.) Hiroki Abe nyilvánvalóan reklámemberként van a csapatban Japánban.

Berbatov 2019.07.20. 15:48:19

@Lacisári: Egyelőre nem lehet tudni, hogy ki lépett egyet előre esetleg. Bár minden poszt telített... Szóval majd elválik mi történik szeptember elsején.

Rafi utazik, ami azt jelenti, hogy még mindig nincs megállapodás a Valenciával.

Lacisári 2019.07.20. 16:14:58

@Berbatov: Na az eszembe se jut, hogy bárki Waguén kívül felkerülne. Csak az a kérdés, hogy Inaki Penan és Puigon kívül lesz-e még valaki, aki biztonsági tartalék, de azért marad a B-ben, hogy játékban legyen.
süti beállítások módosítása