A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Barcelona - Napoli, második felvonás

2019. augusztus 10. - Berbatov

Michiganben az FC Barcelona főpróbájára kerül sor ma este a La Liga jövő pénteki rajtját megelőzően. A katalánok ismét a Napoli csapatával mérkőznek meg közép-európai idő szerint 23:00-tól a La Liga-Serie A Kupa keretein belül, majd a következő héten a San Mamés stadionban nyitják meg a tétmérkőzések sorát. 

A RFEF és a La Liga kompromisszumra jutásának köszönhetően, melynek értelmében hétfőn nem rendeznek bajnoki találkozókat a spanyol pontvadászatban, a Barca augusztus 16.-án, pénteken 21:00 órától játssza le az első bajnoki mérkőzését az Athletic Bilbao vendégeként. 

A bajnoki nyitányra ráhangolódva újfent Carlo Ancelotti együttese ellen készül a Barcelona. Az első mérkőzés katalán győzelemmel zárult Sergio Busquets és Ivan Rakitic góljainak köszönhetően, de a showt végül a több jelentős védést bemutató Neto kapus vitte el. 

Ernesto Valverde ma este valószínűleg a gála 11-ét használja majd. Ter Stegen váltja a háló előtt Netót, a védelem a Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba összetételben fut ki a pályára. Busquets és Rakitic minden bizonnyal pihenőt kap, De Jong tölti be a védekező középpályás szerepét, előtte Sergi Roberto és Arthur játszanak majd. A fiatal brazil az első perceit kaphatja az előszezonban. Messi hiányában a támadósor adott, a Dembélé, Suárez, Griezmann trió rohamozza az olaszok kapuját. Coutinho és Arturo Vidal várhatóan szintén valamilyen szerephez jutnak a pályán az új idényben első alkalommal. 

Hivatalos kezdőcsapat: A mérkőzést megelőzően.

Stream: A mérkőzést megelőzően.

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr8415004038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.08.10. 17:44:35

De jong játszott a múltkori meccsen szóval helyette alenat várom a kezdőbe aki nem. Ez esetben Roberto lenne a védekező középpályás. Suarez helyén meg abel ruiz kezdhetne.
Vidal csereként játszhat. Coutinho meg inkább ne, menjen még nyaralni mondjuk egy évig legalább.

ZalanBarcafan 2019.08.10. 21:12:58

@PBence20: De Jongnak pont hogy játszani kellene, inkább SR legyen csere mint ő

sunt 2019.08.10. 21:33:25

Aki pénteken nyeri a bajnoki nyitányt, az lesz a bajnok. A mai meccs kétes felkészítő ehhez.
süti beállítások módosítása