A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Setien: ha keményen dolgozol a szerencse melléd áll

2020. február 08. - caaaatalan

Quique Setien megtartotta a Betis elleni meccset felvezető sajtótájékoztatót.

A Barça edzője szokás szerint kényes kérdéseket kapott, a válaszok pedig ízlés szerint értékelhetők.

A hétközi kupakieséssel kapcsolatban Setien elmondta, hogy az bár természetesen fájdalmas, de tanulni fognak belőle és remélik hogy a jó következtetéseket vonja le a csapat. 

Sokak szerint a Bilbao csak szerencsével jutott tovább a meccset végig kontroll alatt tartó Barcelonával szemben, mely helyzetek sorozatát hagyta ki. Setien nem hisz a szerencsében, illetve meglátása szerint az amellé áll, aki elég keményen dolgozik érte, így a legfontosabb a komoly és következetes edzés és tervezés.

Riqui Puig és Collado is szóba került, akikben Setien komoly tehetséget lát, igaz sok percet még nem kaptak tőle. A tréner szerint mindketten meg fogják kapni a lehetőséget a bizonyításra, bár azt elismerte, hogy Puignak sok a riválisa a középpályán.

A holnapi összecsapással kapcsolatban az edző kifejtette, hogy az teljesen más lesz, mint a Bilbao ellen, a csapat játékát is máshogy tervezték meg kifejezetten a Betisre szabva, mely az edző előző csapata volt, így a keret nagy részét is ismeri.

A Barcelona holnap a sevillai zöld fehérek vendége lesz este 21.00-kor, míg a tabellán éllovas Real Madrid már 16.00-kor kezd Pamplonában az Osasuna ellen.

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr5615465340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GYLS 2020.02.08. 21:24:31

A holnapi keret:

Ter Stegen - Pena
Semedo - Lenglet - Umtiti - Alba - Firpo - Araujo
Rakitic - Busquets - Arthur - Roberto - de Jong - Vidal - Puig
Messi - Griezmann - Fati

Raven1975 2020.02.08. 21:32:26

Hivatalos keretünk a holnap esti bajnoki mérkőzésre.
uploads.disquscdn.com/images/4c19212c7cc1a9a91f015e55c4bc0125e2c3eb1293e87afef19cabd047ef84b7.jpg
Tűkön ülök és várom a meccset, több hiba nem fér bele! Força Barça!
süti beállítások módosítása