A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Fájó vereség Madridban

2020. március 02. - caaaatalan

A Barcelona idegenben 2-0 arányú vereséget szenvedett a Real Madrid ellen a bajnokságban.

Két részre osztható a tegnapi mérkőzés, mivel a 2 félidő teljesen máshogy alakult.

Az 1. félidőben a Barcelona uralta a játékot, labdabirtoklása magabiztos és helyenként offenzív is volt. Komoly helyzeteket dolgozott ki a csapat többek között Messi, Griezmann és Arthur számára is, de ezekkel élni nem sikerült, így a Real Madrid megúszta kapott gól nélkül. Piqué nyilatkouata szerint soha nem játszott olyan gyenge Real ellen, mint amilyen az 1. félidei vol, a kihagyott helyzeteket pedig sajnálta, azokból gólt/gólokat kellett volna szerezni elmondása szerint.

A szünetben Zidane az öltözőben varázsitalt adhatott fiainak, mert a 2. félidőre egész más csapat jött ki a blancoknál. Fent presszingeltek a madridiak, gyorsak voltak a labdával és anélkül is, a két szélen pedig kreatívan játszották át a Barcelona vedelmét. Helyzetek tömkelege érkezett, Isco lőtt és fejelt is, a lövését még kitolta Ter Stegen, Piqué pedig a gólvonalról mentette a fejest amikor az már a kapuson is túljutott. A Barcelona már nem igazán tudott dominálni, a labdakihozatalok esetlegessé váltak, és a labdaeladások száma is megugrott a középpályások részéről, többször is kritikus zónában a letámadás miatt. Egyszóval a 60. perc körül elfogyott a szufla, erre a válasz megtalálása a szezon hátralevő részének legfontosabb feladata lesz, ha nyerni szeretne valamit a gárda...

A Real Madrid végül Semedo védekezési hibáját kihasználva Vinicius réven jutott szerencsével vezetéshez, a lövés ugyanis a jól játszó Piquén megpattant, Ter Stegennek nem volt sansza.

A Barcelona cserélt, feljebb lépett, Messi révén egyenlíthetett is volna, de sem a bolhában, sem a többiekben nem volt átütő erő az este. Jellegzetes képsor volt, ahogy Messit hatrányból 2 madridi védő is lefutotta, Marcelo pedig helyzetben szerelte, így még a lövésig sem jutott el a 6-szoros aranylabdás.

Mariano a meccs végén kegyelemdöfést adott a katalánoknak, így a csapat újra 2. a tabellán, és a ponthátrány mellett, most már a rosszabb egymás elleni eredménnyel is meg kell küzdenie a hátralévő fordulókban.

Zidane természetesen boldog volt, nagyszerűnek nevezte csapatát, amely egy kemény hét végén aratott fontos sikert, igaz a bajnokságot ezzel nem nyerte meg, csak 3 pontot szerzett.

Setien az 1. félidővel elégedett, a 2.-al kapcsoltban szomorú volt. Elismerte az ellenfél teljesítményét, gratulált a győzelmükhöz, de jelezte, hogy a bajnokságnak még nincs vége.

Valóban nincs vége a szezonnak, sok forduló van még hátra és biztos, hogy fog még botlani mindkét csapat, a különbség pedig összesen 1 pont. A meccs után előre kell tekinteni, a fogakat összeszorítani, a hiányosságokat és az eredményt tudomásul venni és tovább harcolni minden fronton., mert ez az alapelvárás a csapattal szemben. Trófeát nyerni az idén nehéz lesz, de nem lehetetlen, pláne a bajnokságban, fealdni pedig nem szabad és nem is megengedett a játékosok és a stáb részéről!

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr2715499840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

renonc 2020.03.02. 14:25:54

Objektíven értékelve a Barca lényegében azt nyújtotta, amit a szezonban eddig láttunk. Sőt, az első félidőben annál jóval nívósabbat is. A második félidőre ütköztek ki azok a fogyatékosságok, amiket ezen a blogon is sokan, sokszor és sokféleképpen felróttakgfelróttunk már. Az egyik legfeltünőbb a - játékosok egyéni kvalitásától és pillanatnyi formájától független - erőnléti probléma. Jelentős mértékben emiatt nem tudta a csapat (főként a középpálya) felvenni a Real második félidei iramváltását, és nem tudták a játéksebességet fokozni az előljátszók. Ez ebben a szezonban már korrigálhatatlan, ezért - különlegesen szerencsés csillagállás kivételével - nagyjából az idei trófeák már a levesbe mentek. A kudarc arra talán elegendő lesz, hogy kirobbantsa az alkalmatlanságát sokszorosan bizonyító klubvezetést. Ám az ott "játszó" személyeken túl a szellemiségnek is alapvetően változnia kell. Az egyik lehetséges - és számomra legrokonszenvesebb - út lenne, ha véget vetve a Real stílusú sztár-hajkurászsásnak, és visszatérnénk a "saját nevelés + néhány kiegészítő ember" koncepciójához. Persze kérdés, hogy a sikerszériákhoz és az álomjátékhoz szokott publikum hogyan viselné (egyáltalán elviselné-e) azt minimum két-három év türelmi időt, amig egy új rendszerben játszó új csapat valamennyire összeáll. Ugyanez vonatkozik a szponzorokra is, akik persze nézőszámra, "kattintásra" pengetnek. Sok esélyt erre sem látok, így a Barca nagy valószínűséggel belesimulni kényszerül a játékospiacon halászgató, csemegézgető nagyegyesületek sorába, akik a játékosvásárlóik ügyességétől és hozzáértésétől függően verbúválnak össze időről-időre egy-egy dominálo csapatot. Annak a Barcának azonban, aminek jó ideje rajongója lettem - jöjjön akár még egy-egy jó meccs, vagy mesés Messi-alakítás - egyelőre lassan bealkonyul. Lassan búcsúzom tehát életem egyik leginkább élvezetes elemétől, egyben hálát adok a csapatnak ezért a nagyjából másfél évtizedért.

Robi71 2020.03.02. 14:57:17

Fájó vereség? ...ez csak foci. :)

2020.03.02. 15:00:22

@renonc: eldőlni semmi se dőlt el, ez a Real se a verhetetlen kategória. Még bármi lehet. Lenne e 2-3 év türelmi idő? Ennél több ideje van már, szóval erre a válasz igen, arra már nem hogy ennyi idő elég lenne e

kritizator 2020.03.02. 15:01:24

@Robi71: magyar az akinek fáj trianon

Shirkan 2020.03.02. 15:14:05

@kritizator:
Hát ember ezért aztán tényleg kár volt koptatnod a klaviatúrát. Ha politizálni akarsz, akkor rossz helyen jársz.

osborne 2020.03.02. 15:20:43

Egy döntetlen azért jobban 'fájt' volna. Suarez továbbra is hiányzik.

Raven1975 2020.03.02. 15:24:59

Meccs utáni xG számszerűsítés.
uploads.disquscdn.com/images/60245fe067b7b040faaf0ae79e2de81c06d19fd221ba72c4aed65170cc3e7d70.png
Az első félidőben földbe kellett volna döngölni őket.
Megbosszulta magát a három tiszta ziccer elszórakozása.

Shirkan 2020.03.02. 15:34:14

@Raven1975:
Ezért bosszantó ez a vereség. Az első félidőben lerendezhettük volna a meccset.

Spacedyevest 2020.03.02. 15:52:11

Ha egy kicsit félreteszem, hogy mi van a Barca háza táján, örülök a tegnapi meccsnek.
Izgalmas volt a Classico, hullámzott a játék, voltak helyzetek itt is, ott is. Nem halott a spanyol foci. Zidane kihozta a maximumot a szebb napokat is megélt Realból. Vannak tehetségek, jó volt nézni, mert ne abból éljünk meg, hogy a Real gyenge. Legyenek ők is jobbak, az mindenkinek használ.
Az első félidőben jól koncentrált a csapat, már majdnem megkedveltem Semedot :)
Mindenki számára egyértelmű, hogy kipukkant a csapat a végére, ez mindenkinek tükör volt, bármit is kommunikálnak.

caaaatalan 2020.03.02. 16:03:56

@Spacedyevest: egyetértek.

A végére elkészült a csapat.

julio alberto 2020.03.02. 16:30:14

Ma megnéztem a mérkőzést,azt kell mondjam a Real Madrid simán hozta a meccset.Úgy hiszem a következő években ez nem is fog sokat változni.Vinicius,Rodrygo,Éder Militao,Reinier.Mendy mi meg de Jong nem kérdés hol a jövő.De ez a két csapat a értelmezhetetlen igazolásokban is elismerést ért el,gondolok itt a Hazard,Griezmann duóra.A Barcelona két szakmai hibától is szenved.1 Messire kihegyezett játék ami az idő múlásával egyre mélyebbre viszi a csapatot.2 sok az öreg fizikálisan egyre kevesebbet teljesítő játékos Messi,Suarez,Pique,Rakitic,Vidal,Busquets,Alba már nem képesek sorozatban jól teljesíteni.főleg nem a nemzetközi labdarúgásban.Ez tény és e két dologhoz kellene hozzányúlni,de nem láttok ebből semmit.Volt már így más nagy klub is,elég csak az AC Milan senior csapatára gondolni,és arra az útra ahová vezet ez a történet.Ez nem csak elnök és edző kérdés.Úgy hiszem ennek ellenére az idén a bajnokág még meglehet,mert a blancok még az a fokozatos beépítés fázisában járnak,de utána....Persze itt sem reménytelen a helyzet de ez egyrészt vezéráldozatokkal járna,másrészt a ők akkor is egy évvel előttünk járnak.Ennek ellenére akkor is el kell kezdeni az jövő Barcelonáját építeni.Coutinhot vissza kell hozni,mint ahogy Emerson játékjogát is meg kell szerezni a Betis csapatától.Jóval több lehetőséget kell adni Puignak.Ter Stegen-Emerson,Umtiti,Lenglet,?-Arthur,de Jong,Puig,Coutinho-Fati azért nem olyan rossz alap ha kiszedjük a veteránokat 1-2 év alatt úgy hiszem versenyképes alakulat lenne belőlük egy jó edző kezei alatt.Persze igazolni is kell(ene),leginkább egy centert.Nálam Gabriel Jesus lenne az első számú kiszemelt,a B verzió meg Werner.

2020.03.02. 16:34:32

@julio alberto: engedd el ezt a Vinicius Juniort, egy Ansu Fati hasonmás csak míg a mi kölkünk nyugodtan élvezi a rivaldafényt addig ez az agyatlan bohócnak az a mániája hogy esik össze a labdával

2020.03.02. 16:36:14

@julio alberto: plusz náluk is ugyanannyi öreg van.. Ők se adnak több lehetőséget a fiataloknak. Kicsit bővebb a keretük és ennyi. Nem mondom hogy nem erősebb mert az, de nincsenek annyival előttünk mint gondolod.

julio alberto 2020.03.02. 16:37:22

Értékelésem a tegnapi mérkőzésről számokban:Ter Stegen 6-Semedo 5,Pique 4,Umtiti 5,Alba 3-de Jong 4,Arthur 6,Busquets 6,Vidal 3-Messi 4,Griezmann 5

julio alberto 2020.03.02. 16:40:22

@the12thman: Vinicius tegnap sajnos megnyerte a mérkőzést,kis túlzással Semedo és Pique azt sem tudták merre vannak a második félidőben.

Eminusz 2020.03.02. 16:41:35

@Spacedyevest: Ez mekkora komment! Jo volt olvasni, mert en is hasonlo velemenyen vagyok. :) Es en is megkedveltem Semedot tegnap, nem titok, minden meccs utan leirom, hogy mennyire nem ide valo es hogy azonnal el kell adni, de tegnap kellemesen csalodtam. :) Rendesen megijedtem, mikor azt hittem megserult.. Szerencsere semmi baj nem tortent, de meglatszott a teljesitmenyen, hogy o is megijedt, biztos nem akart megserulni.. mert sajnos azutan tunt el a palyarol... :/ Az elso golnal csak kerestem, hogy hol volt, pedig addig vegig ott volt, ahol kellett es valljuk be, a tulsztarolt Vinicius egyszeruen nem birt vele! :)
Csak remelni tudom, hogy nemcsak erre az egy meccsre szivta fel magat, hanem most mar ezt a Semedot fogom latni meccsrol meccsre es teljesen atfordul a velemenyem vele kapcsolatban! :) Visca el Barca!!!

julio alberto 2020.03.02. 16:43:00

@the12thman: Azért náluk Modric,Bale a padon kezdte Vinicius és Valverde a kezdőben.Ami meglepett Marcelo a kezdőben Mendy ellenében.

julio alberto 2020.03.02. 16:46:03

@Eminusz: Vinicius simán bejátszott Semedo mellet többször is.....köszönjük Emese,ja bocsi Benzema.

caaaatalan 2020.03.02. 16:51:47

@Eminusz: Semedo a gól előtt komoly hibát vétett, nem zárt vissza rendesen.

Ettől függetlenül az utóbbi hetekben jól teljesített.

Kertai Dávid 2020.03.02. 17:05:38

hát nagy kár azért az első gólért mert bőven elkerülhető lett volna, de főleg nagy kár az egész második félidőért... sajnos Setien nem tudott mit kitalálni a második félidőben, látszott hogy nem akkora taktikus, kár érte

Nagybarcelona 2020.03.02. 17:20:51

Azèrt azt is vegyük már figyelembe, ha az első fèlidőben 0-3 az állás, a Realosok egy szót sem szólhatnak. A második fèlidőben nem tudom mi törtènt a csapattal. A legvalószínűbb, H. Zidane taktikája a letámadással bejött, illetve fizikálisan jobban bírták a meccset. A legnagyobb problèma idèn Messi formája. Ha a játèkunkat Messire èpítjük, ès neki nem megy, akkor csak szenvedünk. Már írtam, H. az argentín válogatotthoz hasonlóan Messi nagyon távol került a kaputól, hamar elfárad. Emlèkezzünk Marcello szerelèsère. Szidhatjuk a közèppályánkat, de De Jong illetve Busquets gólpassz èrtèkű labdát adott, Arthur pedig ziccerben vezette a kapusra a labdát, ahol a kapus óriásit vèdett. Emellett Albának ès Semedonak is volt kulcspassza. Mindez egy meccsen belül. Semedo 10-ből 9* megállította Viniciust. Vinícius elfutásait leszámítva komoly helyzetük sem akadt. A vèdelem Piquevel az èlen szèpen helytállt. Akkor hol volt a problèma? Vidal jobb szèlsőkènt játszatásának ismètelten semmi èrtelme nem volt, de legalább visszazárt. Aztán Vidal lehozatalával a bal szèlső illetve csatár Brathwaite jobb szèlsőkènt került a pályára. Vidal lehozatala után hány percre is kaptuk a gólt? Milyen edző az, aki 90 percig vègignèzi, H. Semedora 10* vezetik 1 az egyben a labdát, aztán mèg Vidalt is lecserèli előle? Meg tudjátok mondani, H. De Jonggal mit játszat az edző, mert amióta Setien itt van, a helyèt sem találja, általában az ellenfèl vèdőfalában ácsorog. Èn nem elsősorban az egyènekre fektetem a hangsúlyt, hanem a taktikára, felkèszítèsre. Na az utóbbi 2 csak nyomokban tartalmazott barcelónát. El kellene dönteni, H. látványos sokpasszos focit akarunk játszani, vagy az eredmènyessègre törekszünk. Èn mind a 2-t elfogadom, de az előbbivel ne várjunk címeket a jelenlegi helyzetben, ha az utóbbira, akkor normális edzőt kell találni, aki a játèkosokra szabja a taktikát, nem pedig fordítva. Valverde sem az eredmènyre játszott, ne akarjuk magunkat megtèveszteni, akkor nem esünk ki kètszer 3 gólos előnyről, egyszerűen betiltjuk a buszt. (5 vèdő 3 vkp)Valverde távozott, de mintha mèg mindíg ő irányítaná a csapatot. Szinte semmi változás nem törtènt, a játèkosoknak Setien sem találja a pozícióját. Semmilyen struktúrája nincs a kp-nak. Ahelyett, H. Messi a 16-os környèkèn várná a labdát, Messi vissza jön a saját tèrfelère, H. elkèrje a labdát, amíg Vidal ès De Jong az ellenfèl vèdőfalában ácsorog. Mondhatom sok èrtelme van. Idèn volt egy Valverde meccs (nem emlèkszem melyik), ahol a lapok elrettentő pèldának hozták fel a 2125-ös felállást. Setien szerintem ezt az egy Barca meccset láthatta, mert ettől nem tud/akár eltèrni. Szóval a tegnapi meccsen sajnos Zidane taktikailag felülmúlta Setient. Írhatunk nyárra játèkosneveket, de elsősorban egy jó ès neves edzőt kellene találni, ès őt hagyni dolgozni. Onnan lehet èpítkezni, ahogy a Liverpool is tette.

Eminusz 2020.03.02. 17:54:59

@caaaatalan: Epp ellenkezoleg. Az utobbi hetekben utalatos volt... Azert lepett meg ennyire ez a tegnapi teljesitmeny..

kritizator 2020.03.02. 18:09:33

@Shirkan: nem ember, nem politizálok (legalábbis veled nem)

Adoptald a barcara:(

barca1994 2020.03.02. 18:17:13

@julio alberto: Vinicius hát hát .Ha N pattan meg a lábra akkor soha nem lő gólt.Magátol szerencsétlennek nem megy.Es a mécs sem így nézne ki.Hajrá Barca.

Barc A ti 2020.03.02. 18:27:02

Kroos írt egy sms-t Viniciusnak és mimikával is jelezte, hogy hová helyezkedjen, mert küldi a lasztit.
Semedo szokás szerint nem a jobbhátvéd helyén volt, hanem a 16-os oldalvonalánál.
Rettentő rosszul helyezkedik sokszor, elkóborol a posztjáról. Több meccs óta figyelem.

gabk82 2020.03.02. 19:11:25

Amúgy, a gólt miért a Viniciusnak adtak? Mert,ha nem ér hozzá Pique, akkor kb. Nekünk lett volna bedobás...:-) amúgy, a tegnapi meccs a két félidő alapján x volt, a szerencsésebb csapat nyert...a ziccereket be lell rúgni...Suarez beverte volna....

Raven1975 2020.03.02. 19:26:08

A tegnapi volt a 43. klasszikusa Lionel Messinek.
Ezzel a legtöbb Clásicón pályára lépő Barça játékossá emelkedett, megelőzve a 42 fellépéssel rendelkező Xavi Hernándezt.
uploads.disquscdn.com/images/f999a431efa9508cea238f08730e0b01b44f497aa6fde85205509b88b6c8eb82.jpg

Robi71 2020.03.02. 19:42:01

@julio alberto: És akkor pár év múlva látunk a Classico-n egy Brazília1 vs Brazília2-t. Ez összefoglalja a mondanivalódat. :)

julio alberto 2020.03.02. 19:50:45

@Robi71: Nagyon úgy nézz ki,ez egy szakma ez egy kiválasztás.Legfeljebb nézel Boca-River Plate ha zavar ez a történet.

julio alberto 2020.03.02. 19:55:30

@barca1994: Ha nézted a mérkőzést nem értem miről akarsz értekezni.Hatvan perces csapat a Barcelona,az pedig kevés.Sajnos a biológiát nem lehet becsapni,ez egy ilyen történet.

Robi71 2020.03.02. 20:05:33

@julio alberto: Én mondtam, hogy a nyár sztárigazolási Coutinho és Dembélé..."újrafelmelegítése" lesz. :)

barca1994 2020.03.02. 20:06:10

@julio alberto: Az a mécs másképp is alakulhatott volna.Az első félidő végett.A másik a Reál sem fiatalabb csapat.Akik meg a gólokat rúgták egész évben láttam a Vnicius féle gól mák .Segítség nélkül nem lő gólt.A másik akkor a Reális az a City ellen kábé addig bírták ilyenkor mi van?

Robi71 2020.03.02. 20:07:33

@julio alberto: Ha Flamengo-Botafogo-t nézek előbbre leszek? :)

julio alberto 2020.03.02. 20:11:19

@Robi71: Gondolom Emerson szúrja a begyed,de ha néztél Betis meccset akkor nem értelek.Az egyik hiba az volt hogy átengedték Sevillába...Wague miatt.Ami Gabriel Jesus kontra Werner történetet a brazil úgy hiszem jobb az egy az egyben,Werner góljainak jó részét sprintelve szerzi,kontrázó csapatba illik inkább,pont mint Griezmann.

julio alberto 2020.03.02. 20:17:59

@Robi71: Nincs támadó középpályásunk,ez látszik is a Barcelona játékán,Coutinho az..ez lerágott csont úgy hiszem.Valverde nagy tévedése szélsőt akart faragni belőle.

Robi71 2020.03.02. 20:20:13

@julio alberto: Jesus Aguro utődja lesz a City-ben. Nem az a kategória, de így sem lesz sokkal rosszabb a City. Jól van ez így, nem?
De hogy hozzuk vissza a végleg leeresző Coutinho-t és Emerson-t a Betis-ből...teljesen értelmetlennek tartom. Én jót akarok a Barca-nak, nem a brazil játékosok bankszámláját akarom gyarapítani. :)

julio alberto 2020.03.02. 20:23:24

@Robi71: Látványban mindenképp,persze ki milyen labdarúgást kedvel.A brazil,spanyol és a portugál labdarúgásban sok az azonos elem.

julio alberto 2020.03.02. 20:26:18

@Robi71: Ha a City csapatát kizárják a nemzetközi labdarúgásból,nem fogadnák nagy tétben arra hogy marad.

julio alberto 2020.03.02. 20:28:40

@the12thman: Egyikből gól lett a másikat meg Benzema az égbe lőtte,de már írtam én például Rodrygot többre tartom mint Viniciust.

julio alberto 2020.03.02. 20:36:10

@Robi71: Rossz hírem van...a Barcelona mindig is igazolt brazilokat,fentebb írtam hogy ez miért nem véletlen történet.

julio alberto 2020.03.02. 20:43:21

@barca1994: Én nem néztem a Real-M.C mérkőzést tehát erről a témáról nem tudok mit mondani.Pont nem érdekel az a két csapat.

barca1994 2020.03.02. 20:46:25

@julio alberto: Èrtem a City mecset nem nézted Vinicius témàt kerülöd.Mostmár mindent értek.

julio alberto 2020.03.02. 20:50:40

@Robi71: Agüero remek játékos,azért játszik az Aston Villa elleni Ligakupa döntőn a BL helyett.

julio alberto 2020.03.02. 20:55:22

@barca1994: Mit kerülök?Fentebb írtam Rodrygo nekem jobb játékos mint Vinicius,aki tegnap sajnos megvert minket.Vinicius,Watford elégé pocsék hétvégém volt ami a labdarúgást illeti.

Csbcs 2020.03.02. 22:02:22

Carlos Vela. 31 évesen is egy zseni... én rá szavaztam volna télen, de sajna nem őt hoztuk....

youtu.be/RGoTdSuRcvA

Robi71 2020.03.02. 22:12:11

@julio alberto: Az elmúlt 10 évben egy olyan brazil volt, aki tudott (és talán még most is tudna) tólni a Barca szekerén. Azóta csak középszerek kerültek ki onnan. Egyikkel sem tartanánk előbbre.

Robi71 2020.03.02. 22:14:45

@Csbcs: David Silva-nak (34 éves) a nyáron lejár a szeződése a City-vel és ingyen távozik. Meg kellene győzni, hogy ne hagyja abba és játszon egy évet nálunk.
Még így is Messi után messze ő lenne a legjobb játékosunk.

Robi71 2020.03.02. 22:43:01

Barça are preparing an offer of €70m cash, plus two of their current players, with Arturo Vidal and Nélson Semedo named as options, for Lautaro Martínez. [FcInterNews.it]

Csbcs 2020.03.02. 23:20:15

@Robi71: Silvát sajnos nem akartuk eléggé 2010-ben. Már a Valenciában is tanárian játszott, abszolút Barca kompatibilis játékosnak tartottam, dehát ott volt nekünk Iniesta és Xavi... 2015-ben Xavi pótlására is felmerült a neve, sajnos ekkor sem tett meg mindent érte az “ifjú” Bartomeu, aki akkoriban kezdte meg kiváló munkásságát szeretett klubunk élén... Amennyiben ingyen jönne, úgy gondolom nagy segítségére válna a csapatnak, ha csak egy évig is... mellé még kellene egy tehetséges fiatal irányító (pl van de Beek).

Csbcs 2020.03.02. 23:35:07

@Robi71: szerintem reális ár a 70 misi + a semedo&vidal combo lautaroért... bár semodo mostanság jobbik arcát is mutogatja, de sajnos összességében nem ér 50 m-nál többet... védekezésben nem stabil, elől nem elég hatékony a beadásokban, kapura szinte egyáltalán nem veszélyes... de legalább piacképes... Arturo barátunk pedig megtette a magáét amíg itt játszott, megkedveltem az öreget, de nem ő a jövő, ha 10 m körül beszámítanák, akkor menjen...

Robi71 2020.03.02. 23:49:59

@Csbcs: Sok remek játékost szalasztottunk el az elmúlt években...Silva az egyik legjobb volt közülük is. De gondolom ezt a Real-nál is így gondolják....nem lett volna spanyolból elengedni őt.
Lautaro kivásárlási ára 111 millió és ebből nem fog engedni az Inter. Nem eladó...ki kell őt majd vásárolni és ehhez előbb meg kell őt győzni egy olyan projektel, amit ő vonzónak talál majd. Mondanám, hogy együtt játszani Messi-vel elég vonzó...de mivel ez 1-2 évig működhet, ennél valamivel jobb ajánlat fog kelleni.

Csbcs 2020.03.03. 00:02:02

@Robi71: barto csak prémium fizetésekkel képes meggyőzni bárkit is... az ő szakmai projektjében már senki nem hisz... Pontosan emiatt nem akar egyetlen top10-es játékos sem hozzánk szerződni...

Robi71 2020.03.03. 00:13:29

@Csbcs: Hát nem tudom honnan lesz prémium fizetés, mivel a fizetési keret már kimaxolva van. Arról nem is beszélve, hogy előbb elő kell teremteni valamiből (valakikből) 80 milliót, mielőtt egyáltalán igazolásokról beszélnénk. Minden remény Coutiho eladásába relik. Ha őt nem sikerül eladni....
Rakitic, Vidal....max 30 millió együtt.

JasoN 2020.03.03. 00:28:26

@Robi71:

Én konkrétan azt sem értem miért érne meg Lautaro 111 millió eurót, vagy azt miért akarja őt ennyire a Barca. Egy egyszezonos csatár, semmi több.

Ugyan olyan mint anno volt Belotti vagy Piatek és még lehetne sorolni. Akarta őket is a Barca. Mindegyikért 100 millió fölött kellett volna fizetni, de hol vannak most?
- Sehol! 30 millióért bárki viheti őket.

Ugyan ez lesz Martinezzel is jövőre, felesleges vele foglalkozni! Főleg ha képben van egy Werner is, akivel össze sem lehet mérni... több éve ontja a gólokat.

De ez csak az én véleményem, nem hiszem hogy sokan teljesen ellenkezőleg gondolnátok, de akkor nem értem ezt a rajongást. Tévedek?

Csbcs 2020.03.03. 00:49:24

@Robi71: Ahogy korábban írtam, én a keret teljes megújítását támogatnám: Suarezt 1 éve itt mindenki eladólistára tette volna, most meg ragaszkodunk a megtartásához... most még talán elvinné egy MLS csapat 30 m-ért, és jelentős bértömeg szabadulna fel. Dembit és Cou-t teljesen egyértelmű hogy átadólistára kell tenni a nyáron, talán kettőjükből 140 m bevételt lehetne kreálni, és ugyancsak jelentősen csökkenne ezzel a bértömeg... mint ahogy Rakitic és Vidal eladása is időszerű, becsléseid szerint max 30 m az összértékük. Ez már évi durván 60-70 m megtakarítás a béreken és 200 m bevétel...

Mihail84 2020.03.03. 04:59:33

@julio alberto: Vinicicus gyakorlatilag kétszer ment el a bal oldalon az egyikből lett egy mákos gól a másiknál meg neki ált színészkedni. A többi 50 elfutásánál gyakorlatilag úgy szerelték ahogy akarták. Szóval ne világolj itt...hogy ő nyerte meg a meccset mert állati nagy szerencséje volt. Coutinho visszahozatala meg a vicc kategória. Aki gyakorlatilag kidurrant és sehol se tud már meghatározó játékos lenni. Értem én hogy szereted a brazilokat de ne akard még jobban megkeseríteni a csapat sorsát keserű ez már így is....

Barca30 2020.03.03. 06:53:30

@Mihail84: és a gólnál nem semedo mellett ment el, hanem breithwitte mellett, vissza kell nézni , semedo a közelbe nem volt. sajnos.

Frenkie82 2020.03.03. 07:29:16

Addig amíg ez a Bartomeu-féle vezetőség van a Barca élén, fölösleges bárkit is igazolni... Mindenkit 5-10x-es áron tudunk csak megszerezni horror fizetésekkel természetesen... Ha majd új vezetőség lesz, jöhetnek az igazolások is... Addig nekem az se probléma, ha nem nyerünk semmit sem a Gamper-kupán kívül... Bartomeu!!! Takarodj!!! Aljas hörcsögképű!!!

DISTANTxTHUNDER 2020.03.03. 07:56:42

@Robi71: És vajon Lautaro is venne egy jegyet erre a játékostemetőre amit most a Barcában várná? Ha van egy kis esze akkor nem.. ajármilyen komolyabb építkezéshez előbb le kell váltani a hódarcút meg a bandáját.. viszont szerintem csak Laporta jöhet szóba mint személy aki ki tudja vezetni a klubot a szakadékból.. mindenki mással (az edzőváltásokból kiindulva) kudarcra van ítélve a Barca.. edzőknél is a múltba kellene kapaszkodni, és már bevált személyekkel operálni mert jönnek az újabb és ujabb noname edzők és egyik rosszabb mint a másik

Faramuci_69 2020.03.03. 07:59:28

@julio alberto: maximálisan tiszteletben tartva a véleményedet, mégis arra kérnélek, hogy ne járj ide trollkodni. Ez alapvetően nem egy szakmai fórum, itt alapvetően szeetjük a Barcát.
Persze sok a heves fiatal, de majd felnőnek. Oké, kivéve Bivit :)
Cou egy zsák fos, ide ne jöjjön vissza.
Tény, hogy rossz úton haladunk, de nem mindenben.
Nálam Cou, Dembi, Raki, Vidal, Firpo azonnal menne. Umtiti kérdéses. Erősen függ a térdétől, illetve attól, hogy kit tudnánk a helyére hozni.
Pique és Busi maradna, ők megérdemlik, hogy maguk döntsenek a sorsukról.
Alba és Semedo már más történet. Alba szerintem drasztikusan visszaesett mióta hosszabbított. Ráadásul sokat sérült, és a Pool meccsben is vastagon benne volt.
Semedo javulgat, de a rövidpasszos összjátékban zsenge, míg védekezésben sokat hibázik. Beszoptuk ua a gólt, mint a matracosok. Vinicius akar, tud futni, de egy ostoba barom, aki nincs esze a futtballhoz, és a befejezésekben is rém gyenge. Semedo és sajnos a Vidal helyére bejövő Braithwithe f'szom sem tudja leírni a nevét is benne volt vastagon.
Mind a középpályánk, mind a csatársorunk alkalmatlan volt a gyors játékra. Ezzel mg nem lenne semmi gond, mert nem erre építünk. Ami sokkal gázosabb, hogy nem tudjuk kihozni a labdát. Nincs meg a labdabiztonságunk. Ide olyan emberek kellenének, akik képesek erre. De Jong részben ilyen. Mivel Businak max egy éve van még, hamar elsön az ő ideje. Raki, Vidal, Semedo erre alkalmatlan. Arthur még csak-csak, de nálam ő sem lenne itte kezdő, amg nem változtat pár dolgon drasztikusan. Tipikusan egy ostoba brazil, aki ne tudja milyen a profi élet. Persz Dembelénél még 1000x jobb ebben.

GYLS 2020.03.03. 08:03:38

Röpködnek a nevek a médiában és általunk is, ki jöjjön, ki menjen. Egy valamit nem veszünk figyelembe, mit akarnak a játékosok? Nézzük a távozók, avagy a "menniük kell" oldalt:
Coutinhonak és Dembelének ki adja meg azt a bért, amit nálunk kapnak? Miért ne töltenék ki a szerződésüket? És ugyanez vonatkozik Suarezre, Rakiticre és Vidalra is. Hol kapná meg azt, amit nálunk? Semedo már más eset, hiszen Roberto majd 3x annyit kap mint Ő. Jobb is ennyivel? Valahogy nem Robertot hozzák hírbe, ha valaki jobbhátvédet keres.

Érkezők: Remélem nem Pedroban, Willianban, David Silvában gondolkodunk. Bár, ahogyan az elnökünket ismerjük, nála semmi sem lehetetlen. Viszont egyben következetes, és emiatt nem is értem azokat, akik még mindig a 30 felettiektől várják a csodát ugyanakkor bírálják az elnök átigazolási stratégiáját. Nevezetesen, Ő is szerelmes a harmincasokba, mert ha másképp lenne, akkor egyrészt nem kötött volna velük 28-29 éves korukban 5 éves szerződéseket, busásan megfizetve Őket, másrészt nem igazolt volna mögéjük versenyhelyzetre - koruk vagy tudásuk alapján - alkalmatlan játékosokat (Pique-Todibo, Alba-Digne, Rakitic-Gomes, Neymar-Arda/Dembele, Suarez-Alcacer).
Jönni és hozni azokat fogjuk (Trincao, Fernandes és Pedri mellett), akik minket választanak, akiket meg fogunk tudni fizetni (vétel és bér tekintetében). Mozgástér kicsi.

Bivi76 2020.03.03. 08:48:04

@Faramuci_69: Megkérlek, ha véleményed van rólam, nekem írj, ne másnak címzett blog bejegyzésben említsd meg a nevemet!Előre is köszönöm. Amúgy ha kicsit is felfognál abból, amit írni szoktam, rájönnél hogy szinte minden úgy történik, amit megírtam. Az hogy mostanában nem írok, a véleményem nem változott. Óriási nagytakarítás kell, mindenki mehet, ha évekbe telik, akkor évekbe. Köszönjük az elmúlt egy évtizedet, de a múltból nem lehet megélni . Na viszlát!

Robi71 2020.03.03. 08:51:33

@Csbcs: Coutinho-tól állítólag már 80 millióért hajlandók lennénk megválni. Hátha...
Dembélé esetében ha találunk valakit, aki hajlandó elvinni kölcsönben és állja a teljes fizetését, akkor boldogok lehetünk.

Bivi76 2020.03.03. 08:56:36

@Faramuci_69: Amúgy a felnövésről csak annyit, hogy az nőtt fel, aki eltudja fogadni, hogy a 30+osoknak lefőtt már a Barcában a kávé. Az meg megmaradt óvodásnak, aki még mindig Messiben, Busquetsben, Piqueban, stb. látja a jövő Barcáját. Akkor ki nőtt fel, és ki nem? El lehet gondolkodni.

Faramuci_69 2020.03.03. 09:15:57

@Bivi76: Nem, az nőtt fel aki nem zúdítja az emocionálisan túlfűtött (gyakran trágár) kommentjeit a blogra.
Azért tettem a smile-t.

Mihail84 2020.03.03. 09:19:28

@Barca30: Mondjuk én breithwitte-t nem szidnám. Alapvetően egy szélső támadónak nem az a feladata hogy a 16-osnál védekezzen. Neki az a dolga hogy leszakadjon az emberéről ne pedig árnyékként kövesse. De ő eddig 10szer olyan veszélyes volt azalatt a 10 perc alatt mint griezmann egész meccs alatt. Értem én hogy aklimatizálodnia kell a franciának de legalább a helyzeteit a kapu felé lője ne pedig a stadionbú ki....

Bivi76 2020.03.03. 09:21:40

@Faramuci_69: Én már nem trágárkodom. Tudod, megfogadtam. :-) Sajnos változtatni nem tudunk a Barcelona sportszakmai tevékenységén, ezáltal nincs értelme trágár kifejezéseket használva játékosaink tudását bírálni. Mindenki, aki ért hozzá, látja hogy a csapat 90%-a nem üti meg a Barcelona szintjét. Na tényleg lépek. Szép napot mindenkinek! Hajrá Barca!

Mihail84 2020.03.03. 09:23:54

@Bivi76: "Amúgy ha kicsit is felfognál abból, amit írni szoktam, rájönnél hogy szinte minden úgy történik, amit megírtam." Hogyne mint Gabigol "óriási" pályafutása többek között :D

julio alberto 2020.03.03. 09:29:28

@Faramuci_69: A véleményem tartom.minél előbb le kell cserélni a 30 feletti játékosainkat,különben jövőre már csak 40 utána 20 perces csapat lesz a Barcelona.Ha ez a történet nem változik,nem hogy Vinicius hanem nála jóval gyengébb képességű játékosok is le fogják rendezni a Barcelona senior alapcsapatát.Tartom azt is hogy Emerson játékjogát már nyáron meg kell szerezni a Betis csapatától,mint ahogy azt is hogy a 33 éves Suarez helyére is kell egy klasszis center a fentebb írtak miatt.Arthur..érdekes történet,ha úgy van ahogy írod az a csapat nagy kritikája,mert még mindig ő a legeredményesebb középpályása a csapatnak,védekező középpályásként....Semedo 27 éves...hol van ő Daniel Alves vagy Belletti játéktudásától?Nem véletlen hogy a portugál válogatottnál sem veszik számításba.

julio alberto 2020.03.03. 09:38:28

@Robi71: Eder Militao,Rodrygo,Reinier=Griezmann....én inkább a trióra szavaztam volna.1-2 év és majd rájössz a miértre.

julio alberto 2020.03.03. 09:43:18

@Mihail84: Látom otthon vagy a labdarúgásban....Gabriel Barbosa csak bajnoki címet,libertadores és recopa kupát nyert meg az év Dél Amerikai játékosa elismerése mellet.Ja és mindkét sorozatban gólkirály lett.

julio alberto 2020.03.03. 09:47:22

@Bivi76: A Barcelona szintjét jelenleg senki nem üti meg csak kb 60 percig...ezt láttam az idén a csapattól,sajnos a biológia az egy ilyen kegyetlen történet.Amúgy szokás szerint jókat írsz,csak ne húzd fel magad a sok nosztalgia szurkolón.

DISTANTxTHUNDER 2020.03.03. 10:08:45

@julio alberto: Szerintem jó hogy nem a fiatalok jöttek, nálunk jelenleg csak elkallódtak volna.. látod, még a Griezmann szintű világklasszisoknak is problémás a beilleszkedés (főleg mert nincs hova beilleszkedniük, a Barcának Guardiola óta nincs játéka)

julio alberto 2020.03.03. 10:36:03

@DISTANTxTHUNDER: Ebben a témában van igazad....A sokat szidott Perez viszont meglépte azt amit is is meg kell(ene).C.Ronaldot eladta és elkezdett fiatal játékosokat igazolni,bár még az út elején járnak mégis csak egy pontot tudott szerezni ellenük a Barcelona a hatból.Nekik Hazard nekünk Griezmann volt a nagy tévedés,ebben van csak hasonlóság.Igaz nekik egy volt klublegenda az edzőjük,akinek van nem kis karizmája míg mi Valverde és Setien nevű edzőkben gondolkodtunk....mondjuk Xavi helyett.Próbálva azt a játékot konzerválni ami már 5 éve semmilyen nemzetközi eredményre nem vezet.Neymar távozása meg még jobban előhozta a már meglévő hiányosságokat.De őt pont nem kellene visszahozni,mert akkor semmi sem változna a következő években.Az egy személyre kihegyezett játék a mai labdarúgásban eredménytelenségre van ítélve.Látni is a párhuzamot a PSG,Juventus,Barcelona eredményességén mondjuk a BL-ben.

julio alberto 2020.03.03. 10:51:21

@JasoN: Lóturó Martinez...Robi csak azért akarja őt annyira mert argentin,ahogy írod Werner klasszisokkal jobb játékos nála.Kérdés csak az hogy a mai Barcelona játékában hogy tudna beilleszkedni,a német erőssége a lendület góljainak nagy részét úgy szerzi hogy rávezeti a labdát az ellenfél védőire és le futja őket,csak úgy mint Haaland.

Barca30 2020.03.03. 11:14:10

@Mihail84: nem szidom, sőt csak semedo sajnos a közelbe sem volt, tényként írtam. nekem tetszik az új fiú, erőszakos, harcosott elől. maradjon is.

mark6666 2020.03.03. 11:24:29

@julio alberto: Én arra tippelnék hogy nem válna be. Werner, Haaland vagy akár Jovic erőssége a lendületes, dinamikus, már-már rohangászós fociban jönnek elő. Meglehet nézni mennyire szenved Jovic a reálban. A nagy csapatok 80% felállt védelemmel találják szembe magukat és oda lesipuskás Suarez féle csatárok illenek.

julio alberto 2020.03.03. 11:26:38

@Mihail84: Én szeretem a zsoldos Coutinhot?Jaj....Liverpool szurkolók,szimpatizánsok nem felejtenek.

julio alberto 2020.03.03. 11:28:46

@mark6666: Pontosan vagy Gabriel Jesus.Tényleg tudsz valami infot a Juventus Gabriel Jesus lehetséges átigazolásáról?

DISTANTxTHUNDER 2020.03.03. 11:51:45

@julio alberto: Még mielőtt nagyon alakítanánk a kereten, szerintem is kellene hozni egy olyan edzőt, akinek van kötődése a Barcához.. egy ikont akire felnéznek a játékosok és skinek konkrét elképzelései vannak a fociról, és akármilyen klubnál képes képes az elképzeléseit rávetíteni a játékosaira.. Xavi szerintem is a legalkalmasabb jelölt lenne, ő viszont egyelőre okosan kivárja amíg el nem üldözik Bartomeut, mert hogy a fejétől bűzlik a hal.. szóval először Laporta kell hogy visszajöjjön, és ha szerencsénk van, vele jön Xavi, Puyol, stb, akiknek ragjuk van itt klubon belül, és csak akkor kezdődhet meg az új sikercsapat felépítése szerintem.. hogy Pereznek mennyire jött be Cr elpasszolása az vitatható (a Real szurkerek azóta is sírnak miatta), mert Crrel akárhogy is de szezononként 50 gól netto is távozott.. és Zidanenak is okoz fejfájást a fiatalok beépítése, egyelőre ebben nem jekeskedik.. viszont az igaz hogy a Real építkezésben előttünk van, és csak a már elöbb említett tényezőknek köszönhetjük hogy nem jött ki ez a különbség idén..

GYLS 2020.03.03. 13:16:13

Hogy mennyire fedi a valóságot, nem tudom.

Player- Gross Weekly Wages
Lionel Messi - £1,224,000
Antoine Griezmann - £795,000
Luis Suárez - £405,000
Frenkie de Jong - £360,000
Sergio Busquets - £260,000
Ivan Rakitic - £230,000
Gerard Piqué - £220,000
Ousmane Dembele - £210,000
Samuel Umtiti -£210,000
Sergi Roberto -£170,000
Arturo Vidal -£155,000
Jordi Alba £150,000
Marc-André ter Stegen - £150,000
Rafinha -£115,000
Arthur - £85,000
Nélson Semedo - £60,000
Clement Lenglet - £45,000

Forrás: eurofootballrumours.com
Itt több klub adatait meg lehet találni. Jó szemezgetést hozzá!

kritizator 2020.03.03. 13:22:06

@DISTANTxTHUNDER: Még mielőtt nagyon alakítanánk a kereten, szerintem is kellene hozni egy olyan edzőt, akinek van kötődése a Barcához

Valverdének volt, nem?

Közben Sarabia és a csapat balhézik.
Talán nem ízlik nekik az edzés intenzitása?

kritizator 2020.03.03. 13:28:55

@GYLS: Ennél magasabb fizukra emlékszem: talán éves szinten 6-700 millió Eu?

GYLS 2020.03.03. 13:30:55

@kritizator: Ezek HETI fizetések, ráadásul fontban. Azaz euróban még több.

Raven1975 2020.03.03. 13:33:11

Nélson Semedo vs Real Madrid: Játékpercek: 90, Labdaérintések: 77, Passzpontosság: 77%, Megnyert párharcok: 14 (11), Sikeres cselek: 2, Tisztázások: 2, Megelőző szerelés(ek): 1, Sikeres szerelések: 8 (!!).

GYLS 2020.03.03. 13:40:51

@kritizator: Közben megnéztem az eredeti oldalt. Gondolom azért sem jön ki az általad írt összösszeg, mert csak 17 név szerepel a listán. Firpo, Fati, Braithwait, meg a 4 téli távozó (Wague, Todibo, Alena, Perez) nincs feltüntetve. Az első három továbbra is a mi bérkeretünket terheli, a másik négy pedig január 31-ig terhelte. Sok kicsi sokra megy. No meg nem tudom, az edzői team bére hova számít. Ráadásul Valverdét is fizetni kellett (kell).

kritizator 2020.03.03. 13:41:45

@GYLS: már nincs nagy különbség köztük, talán 380/330 Ft

GYLS 2020.03.03. 13:53:55

@kritizator: Ha átszámítjuk, beszorozzuk a hetek számával, és hozzá vesszük, hogy ezek már nettó bérek (azaz hozzávesszük az adót), ott is van a 600 milla.

Mihail84 2020.03.03. 14:32:17

@julio alberto: Köszönöm szépen otthon vagyok a labdarúgásban. És ha máshonnan nem is tőled biztos olvastam amikor gabigolrol kismilliószor ódákat zengtél mit csinált délamerikában. Hangsúlyozom délamerikában. Európában csúnyán megbukott. A délamerikai foci tartozik az ő szintjéhez. Európában megmérettetést és könnyűnek találtatott....

Robi71 2020.03.03. 15:44:57

@julio alberto: Én nem ajánlottam be egyetlen játékost sem a Barca-nak...csak annyi, hogy még a csapból is Lautaro neve folyik. Miért aggatsz

Robi71 2020.03.03. 15:48:11

CR-t nem Perez küldte el, csak azt hitte blöfföl amikor a távozásával fenyegetőzött ha nem teljesíti a kéréseit. Hát nem blöffölt... :)

Robi71 2020.03.03. 15:50:49

@julio alberto: Gabriel Barbosa melyik európai topcsapatban játszik?

julio alberto 2020.03.03. 15:56:12

@Mihail84.Nincs ezzel baj,csak hülyeségeket ne írjál.Gabriel Barbosa nem szeret nem is akar itt játszani,volt így ezzel más is...Riquelme például.Róla csak annyit Argentína útóljára az ő vezetésével volt képes tornát nyerni(Peking 2008).Más földrész,teljesen más kultúra és mentalitás van odaát,ha egyszer eljutsz oda talán megérted miért van az hogy sok ottani ember képtelen itt élni dolgozni,sportolni.

julio alberto 2020.03.03. 15:57:34

@Robi71: Mert még Lukaku is jobb nála center játékban.

julio alberto 2020.03.03. 16:01:17

@Robi71: Híd el a Real csak nyert ezzel az már más kérdés hogy a legnagyobb bakijuk éppen az a Hazard akire ráköltötte a C.Ronaldoért kapott pénzt Perez.

julio alberto 2020.03.03. 16:02:48

@Robi71: Riquelme?A többit fentebb megírtam a témáról.

Frenkie82 2020.03.03. 16:13:11

@julio alberto: jah, ők csak egy (Hazard) eddig messze be nem vált játékosra költöttek a CR7 kapcsán befolyt összegből... Mi meg???? Neymar elment (vissza ne jöjjön!!!), mit csináltunk? Dembelé, aki sokkal jobb Bartomeu szerint mint a brazil... Csak hát többet PS4-ezik otthon lábadozva, mint amennyi percet a pályán eltölt a meccseken... Aztán Coutinho....ő sem jött be... Aztán Griezmann, árnyéka annak, amit Siemone kezei alatt művelt a Torrente-csapatban... Most meg Braithwaite... Utóbbi a legviccesebb, bár már csak sírni lehet az igazolásokon... Most komolyan... 28 éves... A Leganés 5 000 000 euróért vette... mi 18 000 000 adtunk érte... és!!!!!!!!!! 300 000 000 eurós kivásárlási árat toltunk rá.... egy 5 milliós játékos Bartomeu szerint 300 milliót ér... Nehogy elvigye v.ki majd tőlünk... :D:D:D Ezen már csak sírni lehet...a röhögéstől... mert az egész világ rajtunk, az FC Barcelonán röhög :D Nem kérdés eddig ki húzta a rövidebbet (Barça Vs. Real Madrid)...

Frenkie82 2020.03.03. 16:21:50

Ha Braithwaite 5 millió helyett 18 milliót ér, plusz szerintünk 300 milliós kivásárlással, akkor mit akarunk??? Igazoljuk le Dzsudzsit (még csak 33 éves) 50 millióért (igaz a Transfermarkt szerint csak 2 milliót ér) és adjunk neki 1/2 Messi fizetést és toljunk rá 500 milliós kivásárlást... utána jöhet Torghelle (37 éves) is... ő a Transfermark szerint csak 0.1 millió eurót ér... De odaadjuk érte Coutinhot és Dembelét a Vasasnak, plusz még fizetünk 20 millát is és voalá, van egy Suárez pótlónk :D Neki is adhatunk majd vagy 400 milliós kivásárlási záradékot :D Velük tuti 4x egymásután megnyernénk a BL-t :D Aztán Messi is mehet a LA Galaxy-hoz levezetni :D Persze csak félig meddig kölcsönben, mert a bérének 90%-t majd mi álljuk, mert a Unicef, a Barça-család, meg a Rakuten, meg a Beko kötelez minket :D

julio alberto 2020.03.03. 16:22:58

@DISTANTxTHUNDER: Zidane azt csinálja amit kell,a fokozatosan építi a csapatba a fiatalokat,Mendy,Valverde,Éder Militao,Vinicius és Rodrygo is játszott már jó pár meccset a bajnokságban és a BL-ben egyaránt.Úgy látom Bale és Modric már nem számítanak alapjátékosnak,sőt már Kroost is ki ki hagyja.Nálunk meg,a Tobido,Emerson már nincs itt,Puig meg perceket sem kap,Perez Rómába.Vannak akik Pedro akarják...ilyenkor sírok.

julio alberto 2020.03.03. 16:27:54

@Frenkie82: Jókat írsz és jól látod a dolgokat a klub körül.De mi nem tehetünk mást csak sírunk vagy nevetünk kínunkba.

Robi71 2020.03.03. 16:47:53

@julio alberto: Nézd, előbb vagy utóbb amúgyis meg kellett volna szabadulni CR-től...csak így hamarabb sikerült, mint szerették volna. Elég nagyot zuhant a távozásával a Real, ami még tartani fog egy ideig.
Hasonló lesz a helyzet nálunk is Messi távozásával...még nagyobb zuhanással. Vele nem csak egy briliáns befejezőt fog veszteni a csapat, hanem egy zseniális játékszervezőt is. Áldatlan állapot lesz az nekünk, a riválisok akkor pedig szórakoztató.

Mihail84 2020.03.03. 20:58:02

@julio alberto: Albi Albi már megint terelsz de ez még hagyján de saját magadnak mondasz ellent. Eddig attól voltál odáig meg vissza hogy Gabigol úgymond mindent megnyert és ezáltal egy európai topklubban bizonyíthat nemsokára, most még azt mondod hogy sok ember köztük Gabigol is képtelen délanerikán kívűl máshol játszani. Rosszabb vagy mint egy szélkakas.... És akkor ki is beszél baromságokat?? :)))

julio alberto 2020.03.04. 10:51:05

@Mihail84: Albi az meg ki?Látom nagyon bele lehetsz zúgva,mániákusként emlegeted.Netán egyoldalú szerelem a részedről,rossz lehet neked.Amúgy meg a labdarúgás igen magas szint neked,ez a múlt hét óta sem változott,nem is változhat.

Mihail84 2020.03.04. 17:26:07

@julio alberto: és újfent terelsz Albi csak görénykedni tudsz viszont a kérdésre sosem válaszolsz. Önmagad paródiája vagy Albi....

julio alberto 2020.03.05. 10:49:13

@Mihail84: Látom csak a szerelmedet emlegeted(Albi)folyton...ez már beteges,nem kicsit.

Mihail84 2020.03.05. 12:41:27

@julio alberto: Az a beteges hogyha valaki észérvekkel a sarokba szorít és már nem tudsz rá mit mondani(ami valljuk be nem keveset fordult elő veled) Vagy neki állsz terelni vagy görénykedsz... Vagy mindkettő. :))
süti beállítások módosítása