A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Kopott, sérült és unalmas Barcelona

Megdöbbentő teljesítmény Madridban

2020. november 22. - culee14

1605999851064.jpg

A legvadabb dolog ami a Wanda Metropolitánói teljesítményből származik, hogyha nincs Marc-Andre ter Stegen Manuel Neuer benyomását keltő hibája, talán akár el is jöhettünk volna egy ponttal Madridból. Azt azonban senki nem mondhatta volna, hogy megérdemeltük volna. Egész egyszerűen szörnyű volt az elejétől fogva.

Néhány villanás, ami talán egy másik este becsusszant volna, azonban távolról sem volt semmi, amiért izgulni kellett volna. Ronald Koeman mire gondolt, amikor Sergino Destet a padon hagyta? Olyan természetes Barca jobbhátvéd, amilyenre az évek során vágytunk, és csak azért játszik, hogy segítsen nekünk megmenekülni a vereségtől ?! 

A holland Barcája egyre inkább hasonlít a Koeman féle Evertonra és Southamptonra. Ötletek nélküli játék, és őszintén szólva unalmas volt nézni. Több mint egy évtized telt el azóta, hogy Koeman trófeát nyert menedzserként, és már december előtt is nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kudarca folytatódik.

A Barcelona ebben a szezonban semmit sem fog nyerni ilyen játékkal.

Talán Clement Lenglet és Gerard Pique kivételével nem egy Barca-játékos tartja magasan a fejét.

Diego Simeone csapatának egész este nem is kellett kilépniük a komfortzónájukból, és egy olyan éjszakán, amikor Antoine Griezmann teljesítményén ismét sok minden ült, nem volt képes bemutatni tehetségét ismét...
Most már több mint elegendő esélye volt, és teljesen egyértelmű, hogy ő nem illik ehhez a csapathoz. Hacsak a klub nem várja, hogy Messi távozzon, és talán megpróbáljanak a következő szezontól egy csapatot felépíteni a francia köré.

Semmi sem lepne meg olyan csapattól és klubtól, amely jelenleg olyan, mint egy kormány nélküli hajó.
Mivel Pique jóidőre megsérült és valószínűleg Sergi Roberto is csatlakozik hozzá, nem mernék fogadni arra hogy elkezdünk javulni.
Mikor lesz vége ennek a rémálomnak???
<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr9416294308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Márton Pál 2020.11.22. 11:25:52

Emlékeztek,mikor jó 20 éve volt olyan,hogy a 8-10.hely közt mozogtunk?Akkor is volt valami fény az alagút végén,de komolyan mondom,most egyszerűen nincs.Nem is tudom,mit tennék a vezetőség-vezetőedző helyében.Futballistaként és edzőként sosem ismertem ilyen helyzetet,de ha én lennék most Koeman vagy bárki a vezetőségből,angolosan távoznék.Se pénz,se összetartás,tele vagyunk sérültekkel és formán kívüli,motiválatlan játékosokkal.Persze,ötletek lennének,de ahhoz elsősorban pénz kéne,másodsorban hogy ne húzzon a csapat 15 felé......Nem gondoltam volna,hogy valaha ezt mondom imádott csapatomról

Raven1975 2020.11.22. 11:29:39

Sürgősen javítani kell a dolgokon, mert ebből nagyon nagy baj lesz. Sajnos sok a sérülés Ronald Koemannak nehéz dolga van a pálya szélén és azon kívül is.

Maestro10 2020.11.22. 12:55:34

Egy új, a csapat alapjaitól kezdve megújított, sikeres csapat felépítése 3-4 évet vesz igénybe....normál esetben, amikor van pénz. De mivel a kassza kong az ürességtől ez a folyamat eltarthat akár 6-7 évig is. Kemény időknek nézünk elébe, az már most borítékolható. :(

sunt 2020.11.22. 12:57:58

Tuti, hogy Koamen ma a B-csapat meccsét fogja megnézni, hárha ott lát valami reménysugarat Meg lennék lepve,ha találna.

Robi71 2020.11.22. 13:22:30

@Márton Pál: Abban az időben kiegyensúlyozottabb volt a spanyol bajnokság. Most szerencsére más a helyzet, egy összeomlással is a 4-be tudunk végezni. Szeintem most ez a max cél...4-be végezni. Ez sem lesz séta.

Matenagy93 2020.11.22. 13:22:58

Hát ez egyre rosszabb.
Eddig Messi megmentette folyamatosan a csapatot most h ő nincs formában vagy már tele van a töke az egésszel látszik h mennyit is ér ez a ‘csapat’.
Nem látom h mi lehet a megoldás sajnos.
Remélem h Laporta indul a választásokon ő egy elég befolyásos ember,nagy ismerettségel amire szükség lesz.
Fontnak jó tervei vannak viszont valami hiányzik belőle amit nem tudok megmagyarázni de Laportában ott van.
Talán az hogy Laportától még Perez is tartott anno ami azért elég nagyszó.
Nagyon kell hogy egy elnök befolyásos legyen.

osborne 2020.11.22. 13:55:57

Évekig tartó mélyrepülésre kell számítani, Barto öröksége miatt.

Raven1975 2020.11.22. 14:30:22

Megvannak az eredmények Sergi Roberto és Gerard Piqué sérülésével kapcsolatban. Sergi Robertora előreláthatólag 2 hónapos kihagyás vár, hiszen a jobb combjában repedést állapítottak meg. Gerard Piqué esetében a belső oldalszalag 3. fokozatú rándulását diagnosztizálták, illetve a keresztszalag is részlegesen sérült. A klub nem írja, hogy mennyit hagyhat ki, de biztosak lehetünk benne, hogy nem 2-3 hét lesz, hanem inkább hónapok. Jobbulást, srácok!

Robi71 2020.11.22. 18:32:33

Az előzetes orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy Gerard Piqué körülbelül 4-6 hónapot fog kihagyni!
Úgy néz ki De Jong a szezon végéig khv lesz.

Robi71 2020.11.22. 18:35:20

A Barça hivatalos közleményben erősítette meg, hogy Sergi Roberto jobb combcsontjában repedést diagnosztizáltak. A spanyol játékos körülbelül 2 hónapot fog kihagyni.
Dest...eljött az időd.

Barc A ti 2020.11.22. 19:40:08

29-én 6 pontos rangadó az Osasuna ellen.!
Biztosan óriási meccs lesz.

Kénytelenek leszünk megnyerni a BL-t, különben jövőre csak az EL-ben indulhatnánk.

Red Cule 2020.11.22. 19:56:40

Néhány szó a győztesekről: mindig is hentesek voltak. Tegnap túlteljesítettek: három játékosunkat küldték betegállományba.

Bolha10 2020.11.22. 21:10:18

“Ronald Koeman mire gondolt, amikor Sergino Destet a padon hagyta?“
Pont ezen gondolkoztam én is. A Real ellen ráadásul jól is játszott! Ugyanez Puig nemjátszatása is. Szerintem mindenki szerint jól teljesített, amikor játszott. Nem lehetünk mind hülyék meg focihoznemértőek.. Jó lenne ezekre a kérdésekre választ kapni.

Eminusz 2020.11.23. 09:25:33

Őszinte leszek.. Nem jó irányba halad a blog... Szerintem az ilyen szubjektív jellegű véleményeket egy cikkben mellőzni kéne... Arra itt van a kommentszekció... Tényként leírni, hogy Koeman elbukott meg hogy Griezmann nem nyerte meg a meccset nekünk (Egy olyan meccs után, ahol nagyon kevés jó teljesítményt láthattunk, beleértve Messit is...) szerintem nincs rendben... De ez csak az én véleményem. :)
Ami a meccset illeti, még mindig úgy látom, hogy nagyok az elvárásaitok, ami azért érdekes, mert a 8-2 után hogy mondta mindenki, hogy nem szabad sokat várni a következő 1-2 szezontól.... Be kell építeni a fiatalokat és a jövő csapatát kell építeni... Én nekem ennyi az elvárásom és bárki bármit mond, Koeman maximálisan lefedi ezeket az igényeket... Pontosan ezért nem látom ennyire negatívan a helyzetet, mint mások... Ellenben a legtöbben azonnali eredményeket várnak egy olyan csapattól, ahol a tavalyi (szétesett) csapathoz képest 4-5 poszton változás történt és ahol tinédzserek játszanak 90 perceket... Szerintem igazságtalanok vagytok és türelmetlenek... Sokan visszasírják Suarezt meg az elmúlt évek csapatát, amit nem értek... Az Atletico jobb lett volna a Barcelonánál Suarezestől, Rakiticestől, Valverdéstől ugyanúgy, mint a Koeman-féle Barcánál szombaton, sőt megkockáztatom, egy sokkal nagyobb arányú vereséget produkáltak volna... Amíg olyan meccseket látok, ahol egy erősebb ellenféltől kapunk ki 1 gólos különbséggel, addig kitartok Koeman mellett... Az elmúlt években a nálunk erősebb csapatok nem 1, hanem 4-5-6-7-8 gólokat vertek nekünk! Na az volt a vérlázító! Nem ez! Visca el Barca!!!

sunt 2020.11.23. 09:42:10

Valóban nem lehet lehetetlent kívánni. De jogos az a felvetés is, hogy főleg Griezmannak, de Busquetsnek és SR-nek biztosabb a helye, mint megérdemelnék. A másik oldalról Araujo és Dest (és a kipróbálás szintjéig Konrad ) sokkal többet lehetett volna kezdő, mint lett. Végül egy edzőnek joga van azt mondani, hogy Puig és Alena nem illik a terveibe. No de ha ennyi a sérülés?

világostobája2.0 2020.11.23. 09:55:59

@Eminusz: Egyetértünk....arról volt szó hogy türelem ne várjunk most csodát stb (amiket írtál)..szóval én sem értem mi ez a halálhangulat...bár gyanús hogy van akiknek ez a jó, hogy lehet nyavalyogni..na mindegy..nem állunk éppen túl jól, de jó lesz ez idővel + sok jó dolog is történik :) nyilván nem bl megnyerésre gondolok :) .. Visca el Barca!!!

Les Corts 2020.11.23. 10:02:42

@Red Cule: Szerintem maradjunk a realitások talaján.Alba szerelési kísérletétől /vitte a labdát meg az embert/eleső Atleticos vétlenül esett Pique lábára.Roberto meg egy rúgásba sérült bele.Messze voltak a durvaságtól.
@Eminusz: +
Egyébként egy x-es meccs volt.Így van türelem kell.Tovább fiatalítani.Akkor kezdődhet csak az igazi munka amikor az aranygeneráció utolsó játékosa is elhagyta a csapatot.
Az új vezetés legfőbb feladata a gazdasági rész rendbehozatala.Bevételekkel talán nem lesz gond,a legnagyobb branddé nőt a klub.Csatlakozott a Realhoz és a MU-hoz.A kiadásokat,főleg a béreket nem szabad ilyen magasságokba feltornázni.Láthatjuk ,hogy összedől,mint a kártyavár.

GYLS 2020.11.23. 10:13:38

Jelenlegi kórházi jelentés:
Roberto - 2 hónap a felépülése
Pique - 3 hónap, de ha műteni kell, akár 8 is lehet belőle
Araujo - még 1 hét
Umtiti - kb. egy hónapja edz, ????
Busquets - talán a hétvégén már bevethető lesz
Fati - még 3-4 hónap a felépülése
Dembele - ellentmondásos hírek vannak a vállsérüléséről
És a vírus még igazából el is kerülte a csapatot.

A sajnálatos sérülések lehetőséget adnak pár játékosnak. Dest és Araujó bejátszhatják magukat a kezdőbe, megmutathatja magát Mingueza, illetve összeszokhat a Pjanics-deJong duó. Elől pedig még Fati és esetleg Dembele kiesésével is adott a választék, van tapasztalat (Messi-Cou-Grizi), van lendület (Trincao, Pedri, Kornrad).

Ma befejeződik a bércsökkentési tárgyalás. Vagy folytatódik a szappanopera?

Robi71 2020.11.23. 11:00:52

@Eminusz: Az elöző időszakban rózsaszínű felhőbe burkolt cikkek jelentek meg...ami ártalmasabb volt szerintem, mint a mostaniak még a személyes negatív vélemeny belecsepészésével. Közelebb áll a valósághoz.
Amit Koeman kielégító munkájáról írsz...akkor lenne mérhető, ha a klub elengefte volna Messi-t a nyáron éd meghírdeti (nyilván csak házon belül) az eredménykényszer nélküli csapatépítő projekt beindítását.
Mivel ez nem történt meg...így Koeman munkáságát teljesen más megvilágításban kell megitélni....konkrétam látványosan megbukott.

Robi71 2020.11.23. 11:04:14

@Les Corts: A futball egy kontaktsport. :)

kritizator 2020.11.23. 11:14:22

@Robi71: Nálad már akkor megbukott, amikor még alá sem írt, csak szóba került a neve. Nem akarom megkeresni.

Spacedyevest 2020.11.23. 11:29:08

Kis pozitívum: DeJong mintha elmozdult volna a holtpontról. Es Pjanic sem rossz.

Robi71 2020.11.23. 11:35:24

@kritizator: Ismerve (mindenki számára ismert) korábbi edzői munkásságat nyilvánvaló volt, hogy kevés lesz egy ekkora feladathoz. Ezt most bizonyítja is.

kritizator 2020.11.23. 12:12:42

@Robi71: Itt minden edző megbukna, még klopp is, meg a tuchel, meg a ...

Robi71 2020.11.23. 12:49:12

@kritizator: Minen edző megbukik, ha nem hagyják dolgozni és a feje felett belenyulnak a taktikába, a keretalakításba vagy megmondják kit kell játszatni. Aki ebbe belemegy bukik, leszámítva ha nincs eredmenykényszer sem rajta. Ergo neki kell megszabni a feltételeket.

kritizator 2020.11.23. 12:54:31

@Robi71: Az edzőnek még azt is megmondják, hogy mikor mehet WC-re????

Valaki írta (talán Mouse, tényleg, hova tűnt), hogy nálunk csomó dolog nem létezik ami más csapatnál igen: kontratámadás, szögletrúgásból gól stb. stb.

Ezeket mért nem gyakorolják, vagy ez is meg van tiltva nekik?

Raven1975 2020.11.23. 12:57:28

Hivatalos keret a Dinamo Kijev elleni idegenbeli BL meccsre: Ter Stegen, Dest, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, Junior, Iñaki Peña, O. Mingueza, Konrad.

világostobája2.0 2020.11.23. 13:09:14

@kritizator: remélem érni is fog valamit az a" pihenés"...

Robi71 2020.11.23. 13:17:48

@világostobája2.0: Messi-t nem pihetetni kell (ez mindig bebizonyosodott) eddig...hanem megtalálni az optimális szerepkört számára amiben jól érzi magát és az legjobban teljesít. Ehhez eddig vagy Guardiola kellett vagy az SN....és egy stabik középpálya.
Jelenleg semmi sem adott ehhez.

Robi71 2020.11.23. 13:27:25

@Raven1975: Stegen-Dest, De Jong,Lenglet,Alba-Pjanic, Puig(Alena)-Dembi(Trincao),Grizi, Cou(Pedri)-Martin

Játszon Grizi Messi helyén és előtte Martin.

evooo 2020.11.23. 14:13:18

@Robi71: Messi mar nem annyi eves mint Guardiola alatt, nem art neki a pihenes, valogatott meccsek utan plane. Tavasszal nagyon kellene hogy top formaban legyen.
Allandoan a multba meredni sem erdemes, 2020 van.

Força Barça! 2020.11.23. 14:15:13

@Robi71: Érthető módon: Frenkie de Jong nem utazik a csapattal Ukrajnába.

INCA 2020.11.23. 15:40:04

@Barc A ti: Ahhoz nem kell az első 7-ben végezni. Ezt tetszik. Optimista vagy.

kritizator 2020.11.23. 16:28:01

@Robi71: akkor menjen nyugdíjba, már pepnek sem kell a pletykák szerint

katalan2 2020.11.23. 16:29:47

@Robi71: igen, ahogy írod. Mondjuk ne feledkezzünk el szegény Titoról és Sabellaról.

katalan2 2020.11.23. 17:05:18

@kritizator: Ez komoly? Hihetetlen vagy.

Robi71 2020.11.23. 17:09:35

@Força Barça!: DeJ ong nélkül még érdekesebb lesz összerakni a védelmet. Még szerencse, hogy nem tétmeccs...igaz, nem ártana megcsípni az első helyet a csoportban.

Robi71 2020.11.23. 17:11:02

@kritizator: Azonnal vinné, csak Messi kérésére vár. Ő csak annyit mondott, hogy szeretné ha Messi a Barca-ban fejezné be.

sunt 2020.11.23. 17:35:22

Most akkor Min Géza kezdő lesz?

Barc A ti 2020.11.23. 18:39:42

Szerintetek kell még ebbe a csapatba 6-8 hónap múlva a lassú és sokat hibázó Piqué?

Messi nyugodtan pihenjen, aztán nyáron a legnagyobb sajnálatomra igazoljon máshová.
Imádom őt, de szerintem itt már nem fog jó teljesítményt nyújtani.

Lenglet, Umtiti, Busi, Roberto, Grízes is mehet máshová. Hozzá kell nyúlni a fiatalokhoz, 2-3 évet be kell áldozni, hogy összeszokjanak.

JasoN 2020.11.23. 19:07:50

A bajnokság már most elúszni látszik......

Az Atletico-nak 8 meccsen van 20 pontja a Barcának meg 11.

il Moro 2020.11.23. 19:25:24

@JasoN: A Manchester Citynek meg 8 meccsen 12 pont, ami 1 ponttal több mint nálunk, ezért tényleg érdemes csapatot váltania Messinek, ha triplázni akar megint.

Dr Mouse 2020.11.23. 19:45:43

@Barc A ti: Már ne haragudj, hogy válaszolok a kérdéseidre, de szerinted ha Messi és Piqué
abbahagyja/elmegy, - ki tudja majd őket helyettesíteni?

Az nagyon jól hangzik, hogy "hozzá kell nyúlni a fiatalokhoz..." - de ez még nem minden.
Szerinted kimegy majd - ha vége ennek a járványnak - 70 ezer ember a Camp Nouba, hogy láthassák Trinacaot, Pedrit, vagy Griezmannt? Mert én nem hiszem, márpedig
ha kevés néző lesz, akkor bevétel sem lesz.

Robi71 2020.11.23. 21:43:56

@Barc A ti: Messi-től csak még egy évet rabolt el a Barca...immár a 6.-kat.
25 évesen 4-szeres aranylabdás volt !!! (Zidane akkor kapta az elsőt)...akkor amikor a legtöbb extraklasszisk éppen csak hogy bontogatni kedzi a szárnyait....aztán hírtelen elfelejtett focizni.

sunt 2020.11.23. 21:47:30

Ez most egy átmeneti állapot. Január végén az új vezetőségnek kell valamit kezdenie az akkori helyzettel. Csak azért nem sajnálom őket, mert nem kötelező indulni a vezetőségválasztáson.

Robi71 2020.11.23. 22:05:08

Victor Font: „Elmondtam Ferrán Sorianónak [a Manchester City vezérigazgatója], hogy felejtsék el Leo Messit, és keressenek más alternatívákat a Bajnokok Ligája megnyerésére, mivel Messi nálunk fog maradni és velünk nyeri meg a BL-t.
Tudom, hogy Messi a versenyképes projekten kívül szereti Xavi Hernandez vezetését. Az én dolgom lesz megértetni vele, hogy az új projekt nem vonja maga után azokat a problémákat, amelyek az előző elnökség alatt jelentek meg.
Fontos, hogy Messi a visszavonulása után is a Barça része legyen. Szerintem meg tudjuk győzni [a maradásról].”
...vicces krapek :)

Dr Mouse 2020.11.23. 22:54:14

@sunt: Te vállalnád a Barca valamilyen vezető beosztását, ha tudod, hogy nem jár fizetéssel?

Balázs37. 2020.11.23. 23:17:43

El kellett kergetni Todibot ugye, meg Suarezt, ment volna Griezmann egyedül. A vezetőség hibát - hibára halmozott a szezon kezdetén. Kapkodás volt rendesen, nem voltak szakmailag felkészülve soha, a 2015-ös év mentette meg őket az MSN - el

Barc A ti 2020.11.24. 08:15:20

@Dr Mouse:

Messit soha senki nem fogja pótolni, a világ legjobb labdarúgója szerintem. Sajnos a koránál és a körülötte kialakult dolgok miatt már nem képes világszínvonalú teljesítményre.
Piquénél ugyanez nem mondható el. 34 évesen, félév kihagyás után nem fogja megváltani a világot.
Nem Messi miatt jártak ki a nézők a meccsekre, amikor a csapathoz került, hanem az akkori klasszisok miatt. Ezt kellene elérni fiatalok bevetésével, tudatos beépítésével, de egy ilyen szintű és gondolkodású edzővel, mint Koeman ez a folyamat el sem fog kezdődni.
A nézők pedig ki fognak járni a meccsekre, mint ahogy mi is megnézzük őket, pedig szinte minden egyes gyatra játék után azt mondjuk, hogy ez volt az utolsó eset, hogy bekapcsoljuk a tv-t, ha a kedvenceink szerepelnek.

Eminusz 2020.11.24. 08:17:22

@Raven1975: Matheus Fernandes ott van a keretben! Remélem láthatjuk játszani! :) És azt is remélem, hogy ígéretes lesz, mert ezen a poszton nagy szükség van az erősítésre... Hogy őszinte legyek, számomra sem Busquets, sem Pjanic, sem De Jong nem meggyőző... :/

Mihail1981. 2020.11.24. 08:20:11

@Barc A ti: Szerintem tévedsz Messi még most is képes lenne világszínvonalú teljesítményre. Csak ennél a Barcánál már nem akar. El kellett volna engedni amikor menni akart. Mert így egy elvágyodó frusztrált motiválatlan Messit sikerült meg tartanunk....

Dr Mouse 2020.11.24. 08:52:19

@Barc A ti: Hát ha neked kedvenced Pedri, meg Trincao, - akkor csak nézd őket...

GYLS 2020.11.24. 09:18:13

Folytatódott tegnap a bértárgyalás? Semmit nem lehetett olvasni róla. Vagy tegnapig csak gondolkodtak, maga a tárgyalás ma lesz?

Elég bátor (vakmerő,) húzás Koemantól, hogy a sok sérült mellett még pihentet is a Kijev ellen. Pláne az, hogy Messi, de leginkább deJong még el sem utazott. Azért az első meccsen nem volt olyan gyenge a tartalékos Kijev.

Messi a kora és a magas bére miatt nem kell a MC-nek? Nem meglepő. Nem baj, majd mi megadjuk neki.

Balázs37. 2020.11.24. 09:32:04

@Robi71: örülök, hogy egyetértesz

Balázs37. 2020.11.24. 09:33:58

Jó lenne Trincaot látni végre, hogy mit is tud valójában, jó lenne, ha nem 10 perceket kapna

Barc A ti 2020.11.24. 09:53:41

@Mihail1981.:

Igazad adok, Messi ennél a csapatnál már nem tud szuper teljesítményt nyújtani.

Barc A ti 2020.11.24. 10:01:19

@Dr Mouse:

Félreértesz kisöreg, nem írtam, hogy kedvencem Pedri és Trincao.

Te nézd csak a csetlő-botló Busit, az örökké hibázó Lengletet és Piquét, a csak a kapusunknak passzolni tudó Umtitit, az alibi focista Robertot, akit egy komolyabb európai elit klub sem szerződtetne.

Azért mert a védett korosztályhoz tartozol még nem kellene hasonló korú játékosokért rajonganod.
Ennyi erővel szegény Töröcsik Andrist is írhatnád, hogy szívesen látnád a csapatban.

Robi71 2020.11.24. 10:44:41

@Mihail1981.: Szerintem sincs gond Messi-vel. Simán újabb aranylabdát nyerne, ha egy olyan csapatba kerülne, ahol csak az i-re kell feltenni a pontot. Ahogy mondtam, 25 éves korára amikor a klasszisok éppen csak hogy kezdenek beérni 4szeres aranylabdás volt....aztán amikor igazából a teljesítőképessége csúcsára került elkezdett hanyatlani a csapat és ha nincs az MSN, akkor ott vége is a dallnak.
A hatodikat már csak elismerésből kapta...egyel megelőzve ezzel CR-t....megérdelelt különbség.

Força Barça! 2020.11.24. 10:56:05

Clément Lenglet: "Egy fontos meccs következik számunkra, hiszen kvalifikálhatjuk magunkat a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe. A meccs több szempontból is fontos, nyerni szeretnénk, miközben néhány játékos tud egy kicsit pihenni a következő meccsekre. Nagyon balszerencsések vagyunk a sérülések miatt. Nem az én dolgom, hogy felelőssé tegyek ezért valakit is. Én a csapat rendelkezésére állok, nem sérültem meg, és nagyon remélem, hogy ez így is marad. Sokkal agresszívebbek kell lennünk védekezésben, és jobban figyelni hátul. Az Atlético Madrid gólja sorsdöntő volt, épp ezért fájt annyira. Sok van még hátra a szezonból, és nem feltartott kézzel várjuk a folytatást, ez nem lenne profihoz méltó hozzáállás, és tiszteletlenség lenne mindazok irányába, akik a csapaton belül dolgoznak, illetve az összes rajongónk iránt is."

Robi71 2020.11.24. 11:23:07

@Barc A ti: Igazságtalan vagy olyan játéosokkal szemben, akik már onnan jönnek, ahova egy Trincao vagy Pedri csak eljutni szeretne...de még távolról sem biztos, hogy eljutnak.
A szerencsétlen Roberto végigjátszotta a válogatott meccset amin a spanyolok 6-0-ra el3,14csázták a németeket.

Dr Mouse 2020.11.24. 12:32:58

@Barc A ti: Először is kérlek, hogy ne személyeskedj (kisöreg, stb)
Másodszor meg nem válaszoltál arra a kérdésemre, hogy te, vállalnád e a Barca vezetését úgy, hogy az elnöknek nem jár fizetés/havi bér.

kritizator 2020.11.24. 12:53:13

@Dr Mouse: Ahhoz képest hogy ingyenes állás, tolonganak a jelöltek.

Még ebben a csődközeli helyzetben is!!!

Mihail1981. 2020.11.24. 12:56:13

@Barc A ti: Tudni szerintem tud csak nem akar.... Nagy különbség...:)

Mihail1981. 2020.11.24. 13:03:04

@Robi71: Ameddig Messi jól érezte magát itt és úgy érezte megérdemli a klub hogy jól játszon addig a hátán vitte a csapatot addig ameddig tudta. De ő is csak ember neki is vannak szar meccsei. De most hogy elakart menni és gyakorlatilag ide láncolták azt a csöp motivációját is elvesztette ami volt neki. És láthatjuk mire képes a csapat egy motiválatlan Messivel. Szerintem télen el kéne engedni mert vagy így vagy úgy nyáron szerintem tuti távozni fog ha nem javul a csapat. És valjuk be őszintén erre elég csekély az esély....

Robi71 2020.11.24. 13:30:11

@Mihail1981.: A bérkeretet 42%-kal kell csökkenteni. Még ha meg is lesz a 30%, még kindig marad 12% (77 milllió kb) ami történetesem Messi éves bruttó bére. Emellett még ki kell fizetni a hűségbónusza második felét (33 milliót). Ergo nehéz lesz megtartani.
A klubvezetés ez a bérkeret különbséget Umtiti, Firpo, Alena és Martin eladásával próbálja orvosolni a télen....ha lesz rájuk vevő.
Ez lesz az új vezetés első dolga és erre egy hetük lesz (jan 24-31). Hálás feladat.

Les Corts 2020.11.24. 13:35:41

@Dr Mouse: Manchester piros felét Ferguson visszavonulása után látványosan kerülik a sikerek,mégis a bevétel nem akar csökkenni.Örüljünk,hogy a klub tudott ide és aReal mellé csatlakozni.Bevétel biztos lesz.A szakmai vonalat kell megfelelő kezekbe adni.
Az idő nem áll meg.Todibó is tudna ennyi hibával játszani,mint Pique.

Robi71 2020.11.24. 14:47:41

@Les Corts: Todibo-t már csak azért is meg kellett volna tartani, mivel tudtuk hogy Umtiti már nem fog versenyszinten játszani.

Dr Mouse 2020.11.24. 16:26:49

@Les Corts: Ugye nem arra gondoltál, hogy az AM gólja Piqué miatt született?

Les Corts 2020.11.24. 18:24:46

@Dr Mouse: Vastagon benne volt.Egy könnyű labdát nem tudott levenni,az elpattanó labdát meg betették az üres területre.Az eleve kint álló Stegen meg rosszul döntött,mikor a labdát akarta megszerezni,ahelyett,hogy hátrált volna.

Robi71 2020.11.24. 19:31:53

@Les Corts: nem az a gond, hogy időnként egy-egy egyéni hibából gól kapunk, hanem az hogy ez az ultaroffenzív 4231-es felállásban amit Koeman kitalált alig vagy egyáltalán nem működik még egy jól szervezett kiscsapat ellen sem, nem hogy egy Atleti ellen.
"Megméretett és könnyűnek találtatott"....jutt eszembe minden egyes kudarc után.

FRANCIBARCA 2020.11.26. 19:35:20

@Robi71: Nem is olyan rossz felállás lenne, pláne FATIVAL fűszerezve, és MESSIVEL hátravont centerként ! ... One "Grizli" !...

FRANCIBARCA 2020.11.26. 19:54:44

@Mihail1981.: Jogos amit fejtegetsz ! De , NEM ŐT LÁNCOLTA LE A KLUB, HANEM Ő TANÚSÍTOTTA A KLUB IRÁNTI ELHIVATOTTSÁGÁT ÉS TISZTELETÉT, AMIT FAIR PLAY-ként kell értékelni ! Ami pedig azt illeti, már megint megér egy misét, hogy ha egy klubnak van egy VILÁGSZTÁR játékosa, akkor ne " Ő " legyen az akinek cipelnie kell a zongorát, amíg a " ZENEKAR" csak alaphangon zenél ! ... Már ha zenél ? ...

FRANCIBARCA 2020.11.26. 20:56:44

KEDVES FOCIKEDVELŐ SPORTBARÁTOK !
Én a koromnál fogva immár több mint 60 éve van szerencsém élvezni e sportág a FUTBALL nyújtotta élményeket ! Sajnos a sportág jelenlegi valójában sok kételyem merül fel e játék tisztaságát megítélő felügyeletet illetően ! Anno úgy ~ 60 éve a Játékvezetői TRIÓ dirigálta és döntött a pályán elért eredmény alapján ! ! ! É S ? ... MI VAN MA ? ! Mennyi a delegált játékvezető ? ! + A "VAR" ??? ... Mi legyen még ... ? Bezzeg a súlyos sérüléseket előidéző testi kontaktusokat nem elemzik vissza ! ... Mert az a " FELSŐBB " érdekkörök által " FAVORIZÁLT és VÉDETT " az ÉRINTETT KLUB ÉRDEKEI ELLEN HATNÁNAK !
SPORT ÉS FUTBALLT SZERETŐ BARÁTAIM ! Emeljük fel szavunkat a FUTBALL TISZTASÁGÁÉRT ! Hogy az a játékos aki 3 mérkőzést kihagyó sérülést okoz : AZ ADDÍG NE LÉPHESSEN PÁLYÁRA, AMÍG A AZ ÁLTALA MEGSÉRÜLT JÁTÉKOS ! ! !
A TISZTA LABDARÚGÁS NYÚJTOTTA ÉLMÉNYÉRT ! A FUTBALLÉRT A JÁTÉKOS FUTBALLÉRT !
süti beállítások módosítása