A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Joao nap lett a zárásból

2023. szeptember 01. - Youaintmjbaby

f4-eak4wqaa_psf.jpeg

 

Félix és Cancelo is már a Barcelona hivatalos felületein pózolnak. 💙❤️

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr8918205731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Davidsonharley 2023.09.03. 11:10:29

Nahááát....Jól látom amit látok.......éledezik hamvadó poraiból az oldal?? Minden esetre köszi a cikkeket Youaintmjbaby! Bár szerintem eltelik még egy kis idő mire ide visszatalálnak a blogtársak....ha egyáltalán így lesz. Biztatásképpen mondom, hogy ne veszítsd el a lelkesedésedet a tovább cikkek megírásával kapcsolatban....előbb-utóbb csak észre veszik mások is.
Aláírom,de sajnálom Fati távozását, még ha csak kölcsönbe is. Tudom, hogy sérülése óta már nem a régi, de valahogy én még mindig bízom benne. Talán tényleg a következő szezon felépíti újra.
A két portugál meg számomra zsákbamacska. Félix is sérülékeny és ritkán mutatott jó produkciót. Elismerem a tehetségét, de talán nem véletlenül nélkülözte Simeone. Talán a környezetváltozás beindítja.....volt már erre példa nem is kevés.
Cancelo már bizonyított, de egy önfejű pöcs. Minden edzőjével "összeakadt". Mondjuk Xavi akarta őt igazán....gondolom ezzel tisztában van és fogja tudni kezelni.
Sok a fiatal-ami persze részben nagyon jó-de majd a komolyabb megmérettetéseken kiderül, hogy ez mire elég. Egy megugorható BL csoportunk van.....erre pont alkalmasak lesznek ezek az erőfelmérők.
Remélem nem magammal fogok itt eszmét cserélni a következőkben??!!
Üdv bárkinek aki visszatéved ide!

Youaintmjbaby 2023.09.03. 11:34:16

@Davidsonharley: Cél az oldal újjáélesztése. Reméljük minél többen vissza találnak. Örülök, hogy te már rátaláltál. :)
süti beállítások módosítása