A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

A Tottenham elhalászná André Gomest az Everton orra elől

2019. április 06. - Berbatov

A Telegraph újság információ alapján Daniel Levy, a Spurs elnöke 30 millió fontot áldozna a portugál középpályás megszerzésére. 

André Gomes lenyűgöző teljesítményt nyújt az angliai kölcsönjátéka alatt, az Everton kétségbeesetten próbálja megtartani a játékost, de a Tottenham és más klubok is versenyeznek az aláírásáért. A Spurs vezető megfigyelője, Steve Hitchen élőben tekintette meg a Liverpool-Everton városi rangadót. Mauricio Pochettino menedzser a játékos csodálójának számít, és a londoni egyesület nyáron igazolásokkal frissítené fel a keretét. 

A portugál a Telegraph lapnak a következőképpen nyilatkozott a jövőjéről: 

 "Őszintén próbálok nem a jövőmre összpontosítani. A futball megtanította nekem, hogy hogyan kezeljem az adott helyzeteket, és hogyan tudom élvezni azt nap mint nap. Minden nap és minden hétvége egy új kihívás a Premier Leagueben. Csak a jelenre fókuszálok. Ha távolabbi eseményre gondolnék, akkor valószínűleg valamilyen módon elveszteném az eszem. Próbálom a szezont a lehető legjobban befejezni, minden edzésen és minden mérkőzésen a legjobbomat nyújtva. A végén meglátjuk." 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr7814743163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robi71 2019.04.06. 16:11:19

Go André. Mutasd meg, hogy érsz annyit mint amennyiért leigazoltunk.

Raven1975 2019.04.06. 16:48:23

Teljes szívemből 'drukkolok' neki, hogy összejöjjön az 'angol' álom! :)

Maestro10 2019.04.06. 17:54:01

Adriano Correia: "Három héttel ezelőtt beszéltem Neymarral. Mindannyian, akik korábban a Barcában játszottunk, megbántuk a távozást, de az az érzésem, hogy ő mindenkinél jobban bánja."

Raven1975 2019.04.08. 17:45:31

A Cope szerint Ivan Rakitic marad a következő szezonra mindenképpen, de a hosszabbítás sincs kizárva.
süti beállítások módosítása