A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Semedo: Ki kell javítanunk a hibáinkat!

2019. november 04. - caaaatalan

Megtartotta a Slavia Praha elleni Bl meccs sajtótájékoztatóját az FC Barcelona, melyen Ernesto Valverde tréner mellett ezúttal a portugál bekk Nelson Semedo volt ott és nyilatkozott.

Természetesen ahogy az lenni szokott egy váratlan vereség után a Barcelona és az újságírók legalább annyira foglalkoztak a hétvégi Levante elleni kudarccal, mint a holnapi BL meccsel.

Semedo és Valverde egyaránt a bajnoki kudarcról kaptak kérdést, de más-más módon reagáltak. A tréner szerint a csapat  nem érdemelt vereséget, a Levante az első helyzetéből gólt szerzett, ez megnehezítette a Barça dolgát, tamadásban pedig nem volt elég kemény a csapat.

Semedo ugyanerre a kérdésre válaszolva inkább előre tekintett és a Slavia elleni meccsen  kíván a jó játékkal és az eredménnyel választ adni a hétvégi fiaskóra. A portugál is elismerte, hogy a hibákat ki kell javítani, és tanulni belőlük, hiszen már a Slavia elleni odavágó is váratlanul nehéz és komoly kihívást jelentett a hétvégi kisiklásról nem is beszélve.

Eközben Riqui Puigról is kérdezték Valverdét, minekutána a saját nevelésű fiatal a napokban kijelentette, hogy januárban kölcsönbe távozna ha nem kap lehetőséget az első csapatban. A spanyol edző erre reagálva elismerte Puig tehetségét, és kifejtette, hogy eljön az ő ideje, de most a fejlődését a B csapatban való szereplés szolgálja, ezzel a vezetőség korábbi álláspontját tartotta.

A Barcelona holnap a Slavia ellen a BL 4. fordulójában lép pályára otthon. A csapat az eddigi 3 fordulóban 7 pontot gyűjtött, ezzel vezeti a csoportját a két 4 pontos csapat, vagyis az Inter és a Dortmund előtt, és ha nyer akár már 2 fordulóval a csoportkör vége előtt bebiztosíthatja továbjutását.

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr1815288814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robi71 2019.11.06. 21:32:24

@Nagybarcelona: Hogy kit kellene igazolni a jelenlegi katyvaszból kimászni? Neymar neve hangzott el leggyakrabban, mivel őt legalább mindenki látta az MSN-ben remekelni. Amúgy fogalmam sincs, mert annyira el lett cseszve az elmúlt évek átigazolási stratégiája....évek óta csak "neveket" igazolunk aranyáron és nem hiányposztra.
Hogy miért? ...mert ehhez érteni kellene a szakmát. De mivel a szakma ugyanúgy le lett építve, mint a játékoskeret...így egyszerűbb volt "neveket" igazolni méregdrágán "mi mindent megteszünk a klubért" jelszó alatt, mivel ezzel be lehetett fogni a laikusok száját.
Jelenleg fogalmam sincs, de ha követted a blogot Puyol visszavonulása óta, akkor azóta legalább tucatnyi játékost javaslatom volt...amiből gyakorlatilag senki sem érkezett. Puyol példája tipikus....2014-ben vonult vissza és 2018-ig kellett várni, hogy ha nem is olyan minőségben, de legalább megbízható pótlás érkezzen a helyére.

Robi71 2019.11.06. 21:36:45

@Balázs37.: Messi betolni középre kár és vétek lenne....úgy, hogy neki folyamatosan vissza kell jönnie a saját térfelének közepére labdákért a támadások építéshez. Grizi-nek kellene ott végre valamit alkotni.

Balázs37. 2019.11.06. 21:43:01

@Robi71: Messi amikor középen játszott nagyon is jó volt. Arthur, és De Jong is tudnák a támadókat labdákkal tömni szerintem megvan hozzá a kvalitásuk! Csak engedni kellene, hogy kibontakozzanak. Nem a balfasz Busit erőltetni

Robi71 2019.11.06. 23:07:32

@Balázs37.: "Arthur, és De Jong is tudnák a támadókat labdákkal tömni szerintem megvan hozzá a kvalitásuk!"....pont az, hogy nincs és a sok hiányosság közül ez az egyik legszembetűnőbb.
A "balfasz" Busi-ról csak annyit, hogy fociakadémiákon bemutatófilmek készültek fénykorában a Barca-ban és a spanyol válogatottban nyújtott "modern mélységi irányító" teljesítményéről. Az általad említett úriember nagyon mesze vannak ettől a szinttől és nem látom azt a potenciált bennük, hogy valaha is azok legyenek. De mivel Busi fénykora leáldozóban van...az egyikük helyettesíteni fogja őt, ez elkerülhetetlen. Nálam a másik két hely a középpályán még kiadó, mivel mindkét játékos egy poszton osztozik....együtt felesleges játszatni őket.

Robi71 2019.11.06. 23:12:09

@Balázs37.: Grizi esetében tanácstalan vagyok, hogy milyen felállásban....milyen taktikával lehetne az ő képességeit kamatoztatni. Láttuk őt Messi hiányában, Suarez hiányában és mindkettővel egyidőben a pályán....de nagyjából ugyan azt a középszer teljesítményt nyújtotta.

Balázs37. 2019.11.06. 23:59:39

@Robi71: fénykorában kB 5-6 éve? De Jongban és Arthurban is sokkal több van. Ez az én véleményem, nem kell vele egyet érteni!

Balázs37. 2019.11.07. 00:01:44

@Robi71: Xavi meg Iniesta mellett nem volt nehéz játszani!

2019.11.07. 02:05:21

Számomra a legelkeserítőbb miután a Slavia lehozta ellenünk valószínűleg életük meccseit a mi játékosaink cigány módon viselkednek miután nem tudták megverni a megye 2es játékosokat(előre is bocsánat a Slavia szurkolóktól). Nem hinném hogy az ellenfél esetleges taktikájávak vagy idő húzásaval kellene foglalkozni és nem kezet fogni velük. Gusztustalan az egész bagázs.

Robi71 2019.11.07. 02:25:55

@Balázs37.: Ha De Jong-ban és Arthur-ban több van, mint a fénykorában levő Busi-ban....akkor én villamos vagyok.
Busi-nak könnyű dolga volt Xavi és Iniesta mellett?
..akkor Messi-nek is könnyű dolga volt Iniesta és Alves mellett.
...Iniesta-nak is Xavi és Alba mellett.
...Pique-nek is Puyol és Alves mellett.
...Suarez-nek is Messi és Neymar mellett.
Gondolom lassan kapiskálod a lényeget. Klasszis-nak a klasszisok mellett könnyű dolga van. :)

telkiensis 2019.11.07. 03:39:18

@Dr Mouse: Lényegében egyetértünk , talán én nem gondolom , hogy azt , hogy a labdakezelése Messi , Iniesta , vagy Neymár szintjén lenne . A többiben én is úgy látom a dolgot ahogy írod.

telkiensis 2019.11.07. 04:15:52

Wenger sebészi pontossággal írta le a helyzetet . Kíváncsi lettem volna mit tudott volna elérni , ha olyan játékosai lehettek volna mint Messi , Iniesta , Xavi , Alves vagy Neymár .... Tudomásul kell vennünk , hogy végérvényesen lezárult a Barca nagy csapatként való léte a mai nappal . A klub vezetősége támogatásáról biztosította Valverdét , megbízik benne és kiáll mellette . Ez innentől nem labdarúgás szakmai kérdés . Ez már mentálhigiénés szakemberre ,elmeorvosra tartozik . A kérdés annyi maradt , hogy ezek Valverdével együtt ennyire ostobák , vagy ennyire aljasak . Az is opció , hogy mindkettő egyszerre. A dolog immár kívül került a racionalitás ,az ép ésszel felfogható , értelmezhető dolgok kategóriájából.Nem látható földi halandó számára , hogy mi a motivációjuk , mi a céljuk . A legvalószínűbb a Barca szándékos tönkretétele , és a lehető legtöbb pénz kitalicskázása a klubból . Nyilvánvalónak tűnik , hogy a játékos vásárlások mögött kizárólag a korrupció , a lopás áll , mert ennyire ostobák , kretének talán még ők sem lehetnek . Innen kezdve nincs értelme egyetlen betűt sem leírni , amíg ez a konstelláció van . 2021-ig semmi esély nincs semmi változásra . Szakmailag Klopp , és Wenger a két opció , akik ki tudnák talán rángatni a klubot a szakadék aljából . Neymár az egyetlen játékos a világon akire ordító szüksége lenne a klubnak , aki Messivel együtt vissza tudnának hozni valamit ami egykor a Barca volt . Erre azonban semmi reális esély nincs . Végtelenül elkeserítő a dolog , az marad hátra , hogy felvéssük a Barca jelképes sírjára . amit Gárdonyi íratott az övére latinul : Fuit , azaz volt . Csak azért is : VISCA EL BARCA !!!

Bivi76 2019.11.07. 05:12:36

@Balázs37.: Na Barátom! Jól kioktattak. Bármit írsz, próbálod elemezni okosan a dolgokat, úgysem lesz igazad! Amúgy ez a Rodrygo tényleg béna játékos.:-)

kritizator 2019.11.07. 07:29:05

@Bivi76: Néha a kapanyél is elsül:)

Bivi76 2019.11.07. 07:33:04

@Balázs37.: A profik 45 millióért vesznek tinisztárt, az amatőrök 120 millióért, azt is hitelbe egy vén faszt. Hát ez van Barátom, ezt kell szeretni. Most ilyen korszakot él meg a klubunk. Talán változik 2021-től, addig böjt, és reménykednünk kell, hogy a Real Madrid nem vásárolja fel továbbra is a legnagyobb sztárjelölteket,(Mbappé, Sancho) , mert akkor egy évtizedig befellegzik nekünk. Nehéz lesz felvenni a versenyt a világ legnagyobb és leggazdagabb klubjával,akit egy vérprofi elnök irányít. A miénk egy Híg Húgylé, az ostoba edzőjével, meg a játékosaival.

Bivi76 2019.11.07. 07:33:43

@kritizator: Én ezt nem így látom.

INCA 2019.11.07. 07:47:25

@Robi71: Papíron már oké. De nyilván van vele valami. Ez is egy olyan sztori, amit nem értek a Barcánál.

Bivi76 2019.11.07. 08:10:27

@Balázs37.: Nem okádni kéne meccsek előtt meg közben, nem luxus hajó utakra menni a bandatagokkal holt szezonban, hanem felmenni az elnök irodájába, aztán rácsapni az asztalra, hogy vágják ki azt a kampósorrú barmot. Aztán ha nem alkalmas erre (ha már Vb-t nem bír nyerni), tolja el a bringát a haveraival 2021-től, mert Ő az egyik gátolója a megújulásnak.

julio alberto 2019.11.07. 09:36:41

@Bivi76: Rodrygo Goes...nem tudom emlékszel mit írtam róla kb 1 éve?

julio alberto 2019.11.07. 09:40:57

@Balázs37.: Most itt Arthur sokak szemében a keréktörő...De te jól látod a dolgokat,Xavi óta nem volt a Barcelona csapatának ilyen passz hatékony játékosa,egy valódi kincs,mint ahogy de Jong is az.

Bivi76 2019.11.07. 09:44:05

@julio alberto: Ugyanazt amit én. Mi már akkor tudtuk mi a dörgés. Itt a blogon sok embernél brazil ellenesség van. Pedig fociban felsőbbrendűek mindenkinél. Meg kell vennünk Reinier Jesust, Joao Pedrot, Gabriel Veront. Továbbá a német Karim Adeyemit. Fiatal sztárokat figyelembe véve, kurvára levagyunk maradva a Real Madridhoz képest. Jó lenne már észbe kapni, nem a rőzsebajszú szerződését minden évben módosítani.

Bivi76 2019.11.07. 09:47:29

@julio alberto: Hiába ír Balázs Barátom jókat, ha nem szopkodja naponta 30-szor körbe a Bandatagok faszát, őt is leoltják. Pedig ha tudnák, hogy velem együtt mennyire szereti a Barcát, és szívügyünk. De hát tudod, a korszak szerelmesei a szakértők. :-)

Robi71 2019.11.07. 09:52:48

@Bivi76: Élesztőt dobott valaki a pottyantósba?

Bivi76 2019.11.07. 09:56:49

@Robi71: Szépen beszélj Velem! Mondtam már jópárszor! Ne húzzál fel! Közöd nincs a Barcelonához! Nem is lesz!

Bivi76 2019.11.07. 09:57:22

@Robi71: Foglalkozz az Okádóssal!

Bivi76 2019.11.07. 09:58:54

@Robi71: Rántsál rá, ne az igét oszd 0-24-ben!

GYLS 2019.11.07. 10:05:12

“Ter Stegen igazi sportember, de a többiek… Messi és a legtöbb Barca játékos csak úgy beviharzott az öltözőbe. Még kezet sem akartak fogni velünk. Számunkra hatalmas élmény, hogy a legjobbak ellen játszhatunk. Szerettünk volna mezt is cserélni velük, de mivel a Barca játékosai nem igazán viselkedtek szimpatikusan, ez sajnos nem sikerült.” No comment!

Bivi76 2019.11.07. 10:09:07

@GYLS: Olyan a csapat mint a triumviátus tagjai (Bartomeu - Valverde - Messi) Nulla erkölcsi tartás, gyenge személyisége.

GYLS 2019.11.07. 10:34:22

@Bivi76: Mindent a maga szintjén kezeljünk. Nem hallottuk, hogy a páholyban Barto nem gratulált a csehek képviselőjének, illetve hogy Valverde nem fogott kezet a prágaiak edzőjével. Itt a játékosokról van szó. A viselkedés maga az ember. Ez már ha sarkosan akarnám megfogalmazni, az oviban kialakul.

Robi71 2019.11.07. 10:37:33

@GYLS: Kevés a "felsőbbrendű" játékos a csapatban, ez lehet a probléma...

Bivi76 2019.11.07. 11:00:39

@GYLS: Amilyen szemetet a Prágai szerencsés győzelem után az öltözőben hagytak, mindent elárul a mai csapatról. Szégyeljék magukat. Jellemtelen, kiégett, jóllakott hülye gyerekek társasága Tisztelet a kivételnek, de belőlük kurva kevés van.

Robi71 2019.11.07. 11:03:23

@Bivi76: "kiégett, jóllakott" 30-asokra ez nem jellemző.

Nagybarcelona 2019.11.07. 11:10:18

Ha most elküldik Valverdèt, állítólag Roberto Martinez a kiválasztott. Írtam is akkor, pár hete, h. Ott ül a lelátón. Èn remènykedem.

Spacedyevest 2019.11.07. 11:11:11

@Bivi76: Lehet, hogy tudod mi a dörgés és a jó szándék vezet, de a stílusoddal is képviseld ezt.

Bivi76 2019.11.07. 11:28:23

@Spacedyevest: Megpróbálom a stílust változtatni. Igazad van. Bocsi!

Balázs37. 2019.11.07. 11:31:12

@Bivi76: nem baj Robi az ész! Nem sok barátja lehet, gondolom a környezetében is kioktat mindenkit. Ő az aki mindenhez is ért :)

Bivi76 2019.11.07. 11:32:06

@Spacedyevest: Ettől függetlenül remélem elkerülik mind edzői, mind játékos fronton a Barcelona focicsapatát az ilyen nyálas, kisiskolás gyermekkori haverságban lévő langyos balfékek. Profi szemléletű, kemény, elhivatott, erőtől duzzadó emberkékre van szükség.

Balázs37. 2019.11.07. 11:39:37

@Bivi76: Griezmannkájáról nemigen beszél! Úgy néz ki, hogy mégsem Coutinho, és Dembele szar

Bivi76 2019.11.07. 11:47:24

@Balázs37.: Griezmann? Az ki? Ja, akit hitelből vásároltunk? Nagy koponyák voltunk megint. :-) Végülis előtte a jövő, szép reményű fiatalember a mi kis Pumuklink.

Romario80 2019.11.07. 11:51:57

@Bivi76: Milyen érzés saját magaddal beszélgetni? :D

Robi71 2019.11.07. 11:53:54

@Balázs37.: @Bivi76: Elégedettek a Bayern-nél Coutinho-val? Fognak fizetni? Mit tudtok erről?

Spacedyevest 2019.11.07. 11:56:28

@Bivi76: Persze, hogy azokra van szükség. De ez nem egy állandó állapot senkinél. A motivációt fenn kell tartani, amit csak egy jól vezetett, célokkal rendelkező, azt világosan kommunikáló vezetés tud véghezvinni. Ez mindenhol így van a versenyszférában.

Bivi76 2019.11.07. 12:03:09

@Romario80: Te meg ki vagy? Ilyen névvel azt hittem szakértő vagy. Írtam már Neked hogy változtass nevet magadnak. Ajánlom Busquetset, Messit, Jordi Albát,Sergi Robertot, Piquet. (óvodások). Meg a barátjaikat, akik hatalomban tartják az elnökséget meg az edzőt. Közben meg a Barcelona címere mögé bújva összeszarják magukat.

Bivi76 2019.11.07. 12:07:36

@Romario80: Egy komoly edzőnél ezek Senkik lennének. Mourinho ha rájuk szólna, összecsinálnák magukat. Mehetne az összes a bukott manchesteri bölcsődéjébe. Ott hozzávannak szokva gondolom a langyossághoz. Vagy felkérnek egy producert, és leforgathatják az Oviapu 3-at.

Romario80 2019.11.07. 12:10:21

@Bivi76: Ha már beszélgettünk,akkor miért kérded,hogy ki vagyok? :) Egyébként jók az ajánlásaid,remek játékosok. És nem ők tartják hatalmon az elnökséget,tudod,azt a pártolótagok teszik. Egy szakértő,mint te ezt igazán tudhatná. :)

Robi71 2019.11.07. 12:13:50

@Romario80: Az "egyenruhás szervezetnél"? :)

Bivi76 2019.11.07. 12:17:59

@Robi71: Inkább a csajokkal foglalkozz, mert agyadra ment a Messi imádat.

Bivi76 2019.11.07. 12:22:02

@Romario80: Egy 6.Aranylabdájára hajtó (nem jön össze) irányít mindent. Jobb lenne ha eltolná a bringát, mert rámegy a klub sikeres jövője. Távozásával végleg összedőlne a szarkatyvasz, aztán egy remek szakemberrel (nem egykori La Massiással) el lehetne kezdeni felépíteni egy sikeres klub alapjait.

Bivi76 2019.11.07. 12:23:36

@Robi71: MI bajod neked az egyenruhás szervekkel? Összeszarnád magad ha megállitanánk valamilyen céllal is.

Romario80 2019.11.07. 12:26:28

@Bivi76: Ezt sajnos rosszul tudod, egy Josep Bartomeu nevű elnök irányít,őt pedig az úgynevezett culék(pártoló tagok) választották meg demokratikus úton,szavazással. Inkább tájékozódj,mielőtt ilyeneket írnál le! :)

Bivi76 2019.11.07. 12:28:15

@Romario80: Én is tudom hogy az agymosott sociok szavaznak.

Romario80 2019.11.07. 12:37:06

@Bivi76: Akkor miért írtad,hogy Messi és barátai tartják hatalomban az elnököt,ha tudod,hogy nem így van?

Romario80 2019.11.07. 12:41:22

@Romario80: Illetve miért írtad,hogy Messi irányít? Valamint miért szeretnéd,hogy elmenjen egy 5 aranylabdás játékos? Neked a BL cím a legfontosabb,nos,neki abból van 4,miért szeretnéd,hogy távozzon. Megannyi kérdés...:)

Romario80 2019.11.07. 12:42:11

@Robi71: Szerinted milyen egyenruha lehet az?

Bivi76 2019.11.07. 12:54:24

@Romario80: Ne keverjél bele munkahelyet! Mit képzelsz magadról?

Romario80 2019.11.07. 12:57:06

@Bivi76: Válaszolj kérlek a kérdésekre! De egyébként te keverted bele a saját munkahelyedet,mikor hencegtél vele. Vagy nem?

Bivi76 2019.11.07. 12:57:20

@Romario80: Azért szeretném hogy elmenjen, mert Ő az egyik gátolója a Barcelona futballcsapatának megújítására. Teher a klubnak. Ő és hozzá hasonló szerencsétlen haverai álltak ki Szarverde mellett. Ennyi.

Bivi76 2019.11.07. 12:58:26

@Romario80: Ki hencegett vele? Pélóverő 71-es említette.

Bivi76 2019.11.07. 13:02:03

@Romario80: Igen, nekem a BL cím a legfontosabb. Mert mi legyen?A Törpe 6.Aranylabdája? Hidegen hagy. Ha összejön gratuláció neki, ha más kapja, hidegen hagy. Engem a Barcelona focicsapatának sikere, szép, attraktív, eredményes játéka érdekel, nem Messi.

Balázs37. 2019.11.07. 13:09:28

@PBence20: te nekem ne okoskodj! Alena, Sergi Roberto, meg a többiek, persze.....

Romario80 2019.11.07. 13:12:51

@Bivi76: Valóban ő a gátlója,mikor tavaly gólkirály lett mindkét kiírásban? Azt gondolom,hogy ez butaság. Egyébként meg mit mondjon a főnökéről? Te a főnöködet nyilvánosan szidni szoktad? Nem csak a BL cím létezik,tudod,ott van még a bajnokság. De ha neked a bl: miért akarod a gólkirályt elküldeni? Ennek mi értelme van? Ja,és a foglalkozásodhoz: senkit nem érdekel itt a másik foglalkozása,de ha te ezt önszántadból elárulod,akkor bizony készülj fel rá,hogy onnantól bárki előjöhet vele. De én továbbra is azt gondolom,hogy egy mezei madrid troll vagy,aki több nickkel rendez itt ámokfutást rendszeresen. :)

hokihari 2019.11.07. 13:22:53

@Robi71: Ja a hulye edzö be sem rakta .Pedig eddig szenzacioan jatszott Coutinho.Persze hogy fizetnek alig varjak a nyarat. Es majd mindenkit elzavarunk es veszunk SOK-SOK brazil 18 evest.Lesz ITT oktan csapat.....

Bivi76 2019.11.07. 13:23:40

@Romario80: Madrid troll vagyok? Ne sértegess légyszíves. Én egy csalódott Barcelona szurkoló vagyok. Soha nem drukkoltam más külföldi csapatnak. Én nem a Guardiola edzősége, Messi feltűnése óta vagyok Barcás. Nem divat szurkoló vagyok.

Romario80 2019.11.07. 13:35:42

@Bivi76: Válaszolj kérlek a kérdésekre! Cáfold meg a feltevésemet!

Romario80 2019.11.07. 13:44:11

@Bivi76: Azt hittem megcáfolod majd a válaszokkal,de persze nem...:)

julio alberto 2019.11.07. 16:08:30

@Bivi76: @Balázs37.: Nem kell foglalkozni a divat Barcelona szurkolókkal.Nekik is lehet véleményük még ha csak ideiglenes szurkolók is.Jókat írtok és ez a lényeg,látatok ezt azt,van tehát összehasonlítási alapotok.

julio alberto 2019.11.07. 16:21:44

@PBence20: Szerintem igazad van....Rodrygo,Vinicius,Arthur,de Jong mind el fog tűnni az Alena meg a Puiq meg nagyobb karriert futnak be mint Xavi,Puyol vagy ép Iniesta.Csak ezek a fránya edzők,szövetségi edzők nem tudják ezt,pedig te tudod a tutit,elvégre a spanyol 3 osztályba bizonyítják páratlan tehetségüket.Tudod abban az osztályban ahonnan tavaly kivetették a Viniciust mondván hogy régen kinőtte tehetsége azt az elit osztályt....Ezek e tények is bizonyítják az igazadat.

julio alberto 2019.11.07. 16:26:27

@Bivi76: Sok hülye ember dolgozik a Real Madrid csapatánál,mi sem bizonyítja ezt a tényt hogy Vinicius,Rodrygo,Éder Militao trióért alig fizettek többet mint ma a teljesen felesleges Griezmann játékjogáért.Abidal tudja a dolgát ez nem kérdés.

Bivi76 2019.11.07. 16:40:12

@julio alberto: Az a gond, hiába próbáljuk megmagyarázni a dolgokat,még a végén mi leszünk a hülyék. Persze hogy felidegesít, és bunkó hangnemben írok, mert másból nem értenek a korszak szerelmesei. Jó, én is túlzásba viszem a dolgokat, mert például Messi extraklasszis. Ez elvitathatatlan. Csak nekem ez a bandázás, edző melletti kiállás betette a kaput.A csapaton belüli azonos korosztályú haveraitól meg..... inkább hadd ne mondjam.

KisPindi01 2019.11.07. 17:56:47

@Bivi76: Most nem cseszegetésből mondom, de elég nyugodt volt nélküled a blog. Most x óra alatt jó felkavartad az állóvizet. :D Most Robi szerintem semmi rosszat nem mondott, még is oltod... na meg a stílus: mondod, hogy változtatsz rajta... változtatsz, csak még gázabb stílusba. Nem tudom milyen lehetsz a valóságban szemtől szemben is így szídod az embert? Meg is vered talán? Mert ide ha írsz, meg van a lehetősége annak, hogy leírd a csúnya szöveget, elgondolkozz rajta, hogy miket írsz, és kitörlöd.... aztàn higgadt fejjel írsz valamit. De ez a stílus nem ide való! Inkább egy ringbe vagy mit tudom én.... de jó lenne változatni a stílusodon. Egyébként semmi bajom nincs veled,érdekesnek találom a hozzászólásaidat, de nem a mostaniakat.... felnőtt emberek vagyunk!

Bivi76 2019.11.07. 18:09:17

@KisPindi01: Életemben nem verekedtem. Szándékomban sem áll a jövőben sem. Nem kell tőlem félni! Hihetetlen!Nem is ismersz. Lehet egy 160 cm-es 40 kg-os srác vagyok. Ne butáskodj már. Felkavartam az állóvízet?Mi ebben a gond?

Bivi76 2019.11.07. 18:09:17

@KisPindi01: Életemben nem verekedtem. Szándékomban sem áll a jövőben sem. Nem kell tőlem félni! Hihetetlen!Nem is ismersz. Lehet egy 160 cm-es 40 kg-os srác vagyok. Ne butáskodj már. Felkavartam az állóvízet?Mi ebben a gond?

Bivi76 2019.11.07. 18:10:15

@KisPindi01: Senki sem százas. De azért lehet van annyi eszem, mint Neked.

Bivi76 2019.11.07. 18:14:41

@KisPindi01: Azért volt nyugodt a blog nélkülem, mert egész nap Messi nyalása ment. Ebben a blog 90,%-a partner. Én nem.

KisPindi01 2019.11.07. 18:17:06

@Bivi76: Elhiheted, hogy nem félek tőled. ;) A szájkaratae bajnokok àltalában nem veszélyesek. :)

KisPindi01 2019.11.07. 18:18:32

@Bivi76: Már megint a kötekedés... Kutyából nem lesz szalonna. Én ezt a beszélgetést inkább nem folytatom, mert ez nem a kedven focicsapatomról szól...

Bivi76 2019.11.07. 18:20:58

@KisPindi01: Figyelj, Én egy Prága elleni hazai X után nem fogom szopkodni a csapatot. Ez egy történelmi blama, ami nem volt ember emlékezet óta. Óriási szégyen, nagyképű, nyálas, langyos játékosok. Az is, aki ezek után még mindig Messizik. Ebben a szarkatyvaszban az argentínt is óriási felelősség terheli. Lélektelen játékra senkinél nincs mentség.

Bivi76 2019.11.07. 18:22:26

@KisPindi01: Amelyik kutya ugat, az nem harap. Ezért nem kell félni tőlem. Ez a jelenlegi Csapat, ezt a hangnemet érdemli.

Bivi76 2019.11.07. 18:24:36

@KisPindi01: Figyelj! Ha én szidom a csapatot, akkor miért kötekedem Veled? Én nem ismerlek, miért kötekednék. Én a játékosokat fikáztam, nem Téged!

KisPindi01 2019.11.07. 18:27:32

@Bivi76: Nekem a stílussal volt bajom, ahogy itt az emberekkel beszélsz. A csapatról nem mondtam semmit, hogy mit beszélsz. Mert most tényleg nem érdemelnek más szavakat kb.

Bivi76 2019.11.07. 18:33:02

@KisPindi01: Szerinted velem milyen stílusban beszélnek itt a blogon?

Bivi76 2019.11.07. 18:36:03

@KisPindi01: Olvasd el, Robi 71 mit írt nekem 8 órával ezelőtt! Azért én ilyet senkinek nem írtam!

Bivi76 2019.11.07. 18:39:01

@KisPindi01: Egy illemhelyet említett. Ilyet illik?

KisPindi01 2019.11.07. 18:45:10

@Bivi76: Az sem volt szép, de nem kell mindent komolyan venni.

Robi71 2019.11.07. 21:24:54

@Bivi76: Tudod mi történik, ha valaki élesztőt dob a pottyantósba? :)

hokihari 2019.11.07. 21:31:43

@GYLS: Messi több jatekossal is kezet fogott mecss utan. Milyen hazugsag ez megint? De mas Barcas is kezet fogott veluk.

Bivi76 2019.11.08. 05:35:33

@Robi71: Áruld el kedves Robi! :-)

GYLS 2019.11.08. 10:27:12

@hokihari: A csehek kapusa nyilatkozta. Kivételek biztos voltak, de ha egy csapatból 2-3 kezet fog, a többség pedig nem, akkor általánosítani szoktak. De ha fordítva lenne, hogy csak 2-3 nem fog kezet, akkor is szégyen lenne a klubra. Pláne azok után, amilyen csatateret hagytunk magunk után Prágában.

kritizator 2019.11.08. 12:06:47

@GYLS: Sajnos minden csapat ugyanilyen csatateret hagy maga után.
Ezek, - bármilyen nagyszerű labdaművészek is- elkényezetett primadonnák, akiknek otthon kinyalják a ...

hokihari 2019.11.08. 20:27:01

@kritizator: Ha a cseh kapus nyilatkozta.... En meg lattam hogy kezetfogtak. Inkabb a szemeimnek hiszek. Akkor nem emelheti ki Stegent mikor masok is kezet fogtak. Nem mondhatja hogy a csapat nem fogott kezet veluk. Nem altalanosithat. Lehet 4-en fogtak kezet vagy 5-en. Vagy 8-an .Szerinted mennyitöl altalanosithat?

hokihari 2019.11.08. 20:29:19

Leot mutattak mecss vegen a kezdökörbe es lattam több slaviassal kezetfogott es a kepen volt meg valaki Aki szinten.Ez egy rossz indulatu nyilatkozat volt Szerintem.
süti beállítások módosítása