A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Barcelona, Porto, Sakhtar Donyeck, Royal Antwerp - kisorsolták a Bajnokok Ligája csoportjait

2023. augusztus 31. - Youaintmjbaby

champions2021.jpg

 

Monacoban kisorsolták a 2023-24-es Bajnokok Ligája szezon nyolc csoportját. Az FC Barcelona a H csoportban a Porto, Sakhtar Donyeck, Royal Antwerp hármassal küzd majd meg.

Az elmúlt évek nehéz csoportjai és a Bayern München folyamatos árnyéka alól kiszabadulva könnyebb négyesbe került az FC Barcelona a 2023-2024-es Bajnokok Ligája szezonra. A Portoval és a Shakhtarral is legutóbb 12 éve, a Royal Antwerppel pedig még 1965-ben találkozott a katalán csapat. Friss párharcok ide vagy oda, nyugodtan kijelenthetjük Xaviéknak kötelező a továbbjutás.

A teljes csoportbeosztás:

f439vtqwgaa_6ck.jpeg

 

 

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr4018204873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2023.09.05. 20:02:29

Szerintem a csoport elsőség a minimum!
Még az elmúlt évek blamái után is. Ez most nagyon jól jöhet a klubnak, ne feledjük a BL-ben még a lőtt gólok is pénzt érnek. Egy 16 közé jutás többet ér, mint megnyerni az EL-t anyagilag. Úgyhogy reméljük a fiúk átérzik ezt és megtesznek mindent érte! Força Baaaarça! ❤️?
süti beállítások módosítása