A vezető magyar FC Barcelona blog!

Barcanoticias

Semedo: "Dani a valaha volt legjobb a posztján"

2019. augusztus 08. - Berbatov

A Barcelona új elsőszámú jobbhátvédje a katalán klub médiacsapatára szánt időt a klub amerikai túrájának floridai állomásán. 

Népszerű fickó

"Fontos tudatában lennem az emberek elismerésének, az edző, a játékosok, az elnök által... Azt akarják, hogy maradjak, és ez a helyzet az ínyemre van. Csupán a TV-ből ismertem a Barcát, tisztában voltam vele, hogy nehéz játéklehetőséget kiharcolni a rengeteg jó játékos és az eltérő játékstílus miatt. De az edző és a csapattársaim segítségével rengeteget fejlődtem."

A csapat formában

"Felkészülünk a jövő héttől kezdődő hivatalos mérkőzésekre. Javul az állóképességünk, a taktikánk, megteszünk mindent annak érdekében, hogy a lehető legjobb formában indítsuk a szezont."

Hatalmasok Japánban

"Nagyszerű élménnyel gazdagodtunk. Fontos számunkra, hogy Japánban és az Egyesült Államokban közel kerüljünk a szurkolókhoz."

Dani fiú

"Dani Alves hatalmas felelősséget hagyott a csapat új szélsővédőjének a vállán. Ő az általam látott játékosok közül a legjobb a posztomon. Büszkévé tesz, ha arra gondolok, hogy engem választottak az utódjának."

Haverok Dembélével

"Nagyon szeretek Ousmanéval együtt játszani, mert hasonlóak vagyunk. Gyorsak vagyunk, és remekül megértjük egymást. A pályán kívül is jó kapcsolatot ápolunk, és ez mindig segít."

Két bajnokság

"Zsinórban kétszer megnyerni a ligát nem egyszerű. Jelenleg a harmadikra vágyunk. Ahogy Messi mondja, talán az elkövetkező években nem lesz annyira egyszerű, és az emberek jobban értékelik majd az elért eredményeket."

<

A bejegyzés trackback címe:

https://barcanoticias.blog.hu/api/trackback/id/tr7515001474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2019.08.10. 04:25:36

Szimpatikus nyilatkozat a portugál versenymotortól. Remélem idén sokat fog játszani és hosszú évekig a Barçában marad! :)
süti beállítások módosítása